Jump to content

diesto

Members
  • Мнения

    415
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от diesto

  1. ЦЕНА: 1599 лв • Газова уредба с инжекцион • 4(5) Врати • син металик • Халогенни фарове • Аларма • Имобилайзер • Централно заключване • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Ел. регулиране на седалките • Климатик • Подгряване на предното стъкло • Подгряване на предните седалки • Регулиране на волана • Серво • радио с USB Колата има външни забележки, които не са фрапиращи, малко ръжда отдолу, масло на 7000 км, ролки и ремъци на 18000 км, запазен салон, защитна тапицерия в тон със цвета на автомобила, климатика работи перфектно, сменени накладки отпред и отзад, окачването е в задоволително състояние, върви перфектно на бензин и на газ, платена гражданска до Юни-2013, преглед до Юли-2013, зелена карта за чужбина! Моля без предложения за бартер! Коментар в рамките на разумното!Основната причина е че преминавам на джип!:)/>/> Намира се в ЛОВЕЧ skype: d_iesto e-mail: d_iesto@mail.bg 0877557294
  2. ето един линк и от мен с малко снимки!: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3685899023626.2151609.1159662414&type=1
  3. iPhone-а е unique!Ползвах го,продадох го,поради закъсвация,няма да си купя друг smartphone никога,дисплея няма аналог,лесен,достъпен,направен да не те кара да мислиш,къде да влязаа,кое сега къде бешеее и т.н.приложения и забавления с него-невероятни,дизайн.......,една полезна,добре асемблирана играчка!не се замисляй!!!
  4. аз съм с такива чисто нови,но съм на 195/65/15 супер гума,взех ги от awtogumi.bg за 123 кина бройката с доставката!миналат зима карах с такива но продадох аудито с тях и сега пак си взех,пиша по повод че колегата ги спомена като марка
  5. Концерта е на 03.09.2010 в Атина цената е 270 лева за 2 билета билетите ги продава мой познат и ги дава само 2та билета комплект! може да звъните на мен 0888518498 Данаил засега не са продадени!!!
  6. хидравлична рейка?Ако да,в какво състояние е,и цена?
  7. Чудя се накъде да хвана вече...Харесвам си колата но не знам към кого да се обърна за адекватно разрешаване на проблема!Толкова пари съм вложил в нея че не знам да се оттървавам ли или да продължавам да пилея пари в търсенето на проблема!Ееех...а ми е първа кола!!Голяма греда!.........
  8. Колеги...може да Ви е смешно и т.н...но това е факт!Течове няма!Вече 2 пъти махам корите и карам така по 2 седмици но...не,не тече!Турбото ми е в гаранция до април,освен да го нося да го разглобяват пак...,иначе го гледа един майстор само така външно,няма луфтове не е омаслено,но може да е счупен сегмент някакъв отвътре,знам ли и аз!?Писна ми вече,откакто съм я купил-бял ден не видях!Продава се))
  9. поприпушва но като е студена,а характерния мирис си го има и сега,но не както преди...
  10. Колеги...,преди време често описвах проблемите на моята кола,и след многото ремонти,аудито не спира да гори масло! Смених гумички на клапаните,рециклирах си турбината,смених сегменти,основни и биелни лагери,всички гарнитури,но уви...след всичките ремонти минах 1600 км и на около 500 км доливам 0.5 лт масло....карам си най много до 100-110 км/ч,лекичко без да я натискам,уж да се напаснат сегменти и т.н...но масленика ме ядосва и постоянно доливам!Дали е от рециклираната турбина не знам,не виждам какво може да е,течове няма!!!Колата пали без проблем дори и в големите студове!
  11. diesto

    дизел замръзва

    В понеделник беше -19,запалих от раз,вторник:-20!подгрях 2 пъти и завъртях и си запалих,сипвам си от поверения ми обект-частна бензиностанция,като последните ни доставки са Петрол-ски горива!Бутнахме Хелиос в цистерните но е факт че много клиенти се оплакаха!Замръзвания-яко!Моята каляска стои навън,на жена ми също и нямаме проблеми!...Не знам,заради филтри ли,слаба поддръжка ли,лоша нафта ли,но проблемите са факт!
  12. diesto

    Ауди Б4 1.9 TDi

    ...няколко дни не бях поглеждал щеката на маслото и......отново.....след изминати няма и 1000 км,отново долях 500 гр масло.....не мога вече тази кола ме побърка тотално!!!то не беше смяна на турбо,гумички на клапани,колектор изчизтени,маслена помпа-нова,колата си пали без проблем,не пуши,няма течове,но маслото го няма,това е.......
  13. След като си сложих табло с оборотомер,сменям на около 2000-2500 ,но напоследък май я понастъпвам на градско,гледам да е в обороти,а на дълго...яко...не че съм успявал да вдигна повече от 160,но не се и мъча,че "Златка"...е на възраст все пак
  14. diesto

    Разход А3 1.6???

    14/100 km е малко множко,аз имах Голф 4 AKL и след разхода,който даваше а именно градско 10-12/100 km,реших че 1.6 101 коня не е моя двигател,минах на дизел,съответно смених и марката,на дълго Голфа гореше 6-6.5/100 km,но този мотор по мое мнение,не е добър по отношение на вървене и разход,което не е маловажно,изключвам факта че е лек за обслужване,но пак казвам сравнявам с дизеловите си коли...виж направи една читава диагностика колега,както и филтрите,въздушен горивен,катализатор,а бе...поогледай нещата и успех!
  15. Аз правя сравнение и между 2те поколения автомобили..Жена ми има А3 1.9 тди,аз имам Б4 Авант 1.9 тди!Аз на кола не случих,толкова кинта счупих по нея че съм си я кръстил Златка..но сега си се возя и ми е кеф!харесвам визията и и всичко,въпрос на вкус...малко е ретро но именно това ме кефи има си всичко като нормални екстри.Колкото до колата на жена ми..ами модерна работа,климатрониче,визията му вътре друга,заоблени форми...и т.н..като обслужване 2 пъти ако не и повече е обслужването и,е...А3ойкта няма алуминиево окачване 98-а е,и за 25000 км само 2 амортисьора,аз за Б4ката...се събрах в 400 кинта обслужването с амортисьори и шарнирче...толкова струват на другото ауди ремъците и ролките....та в заключение...въпрос на вкус е по скоро и на късмет,защото така или иначе имаш ли кола..взимане няма,предстои само даване!..е аз съм фен на дизела,по скъпичко е да обслужваш печка,но....важното е да е ауди)
  16. diesto

    Разход!

    след черната сага с моето Б4,надявам се да е вече и в миналото вече 2 пъти я засичам и смятам че след доста натискане на педала, ми даде съответно 1вия път 5.8/100 км ,2рия път 6.0/100 км,като подчертавам повечето е извънградско и под 120-130 км/ч не съм падал!За сравнение,преди всичките ремонти под 7.0/100 км не съм слизал...та..това е!
  17. след многото ремонти и 2 принудителни смени на масло само за 2000 км,сега съм с Q8 10W40 ,като смятам Castrol-a,който редовно си взимам от колегата ACE за перфектно като качество и цена!Минах на по-евтин вариант Q8,ще видим как ще се отрази на Б4-ката ми!
  18. diesto

    Ауди Б4 1.9 TDi

    мерси братле,да ти се връща!
  19. diesto

    Ауди Б4 1.9 TDi

    майстора е Момчил от с.Дойренци...за мен е супер майстор,като техническа грамотност,като отношение,отзивчив,пипа само това от което разбира,с VAG-COM не се занимава,но като цяло е доста опитен в работата си,като хване една кола и само с нея се занимава,а не да хване 10 коли и да ти държи колата 1 седмица ей така...аз съм облужвал при него Голф 4-предишната ни кола,на жена ми А3-то,и моята Б4-ка, и съм много доволен!!!
×
×
  • Create New...