Jump to content

caspar

Members
  • Мнения

    131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от caspar

  1. Пичове, не искам да се стига в полемики кое, как и защо... По темата - някой стоуквал ли е с този вал или ще си говорим излишни глупости?
  2. Има няколко варианта за строукване - те са ясни. Мен ме интересува този конкретно и дали някой въобще в България го е правил. Иначе това, което казваш е с вал от 2.0 тфси (92.8), а буталата са си за строук - други са, не както си писал. Има варианти и с вал от атмосферен, но целта на поста ми не е да обсъждаме строукването.
  3. Здравейте, Интересно ми е дали някой във форума е правил строук с 1.9tdi (95.5мм) вал и 83мм бутала?
  4. Често се чупили от високи обороти и завъртян до край волан.
  5. Няколко стари снимки от диното.
  6. Ходи да пързалям колата и стана нещо с помпата на рейката. Когато колата работи на празен ход нямам серво (волана е много твърд), а като вдигна оборотите си работи нормално. Около помпата всичко е в хидравлично масло. Четох, че помпата била слабо място, ако се кара на високи обороти и воланът е завъртян докрай. Ако проблема е в помпата, може ли да се рециклира или ми трябва нова? ПС: Става дума за 1.8t.
  7. Сега ги видях на светло - на зеления има черна ивица, а другият си е черен.
  8. С ляв волан е, просто снопа излиза от тази страна. На мястото на ключа в жабката имам заготовка за него.
  9. Esp-то си работи, почти винаги го изключвам. Не е от него.
  10. Ето това е парт номера на буксата - 4D0971636D. https://www.ecstuning.com/Search/4d0971636/ES380600/ Май е за спиране на еър бега при пътника, но няма при мен такъв суич в жабката.
  11. Скоро си свалях радиото и от неговия сноп стърчеше един кабел в повече. Със сигурност не е за радиото, но нямам идея от къде е. Някой знае ли от къде може да е?
  12. caspar

    RNS-E разкодиране

    Успяха да ми извадят пина със серийния номер от книжката.
  13. caspar

    RNS-E разкодиране

    Казаха, че ако не е с колата от която е, не винаги вадят правилния.
  14. caspar

    RNS-E разкодиране

    Не е крадено, но на картата са извадили само серийния номер, без пина. Не е от колата и от Порше ми казах, че трябва да им го закарам с колата, на която е вградено оригинално.
  15. caspar

    RNS-E разкодиране

    Дали някой може да ми каже сервиз, където да ми разкодират въпросното радио? Благодаря предварително!
  16. caspar

    Някой да има b7 DTM

    Поне 3 съм видял, даже една има в автокъща на Цариградско.
  17. caspar

    Някой да има b7 DTM

    Случайно някой да е собственик на DTM-ка? Трябва ми да премеря предният нож на бронята, че на моята ми липсва, а нов струва над 800 кинта. Доста просто е и мога да си го направя за нула време.
  18. Да, но при по-голяма турбита, с по-високо налягане, няма ли възможност да мине на обратно през маф-а, особено, ако интейка е по-къс?
  19. Някой дали може да ми обясни, дали върнатият въздух в интейка от рециркулационият клапан, който излиза и навън през филтъра (на обратно през дебитомера) е също премерен от него. Дали дебитомера мери и в двете посоки?
  20. Кулера и генерацията ще са при Драго, другите неща ще са при едни приятели, като искам да си направя колкото може повечето сам.
  21. Разбира се, че и биели ще сменям. Иначе целите ми са с нея да извадя колкото мога. И само да кажа пак, че турбината е 2871.
  22. Значи тръбата до кулера ще е 57 (като изхода на турбината) след него ще е на 63 - колкото на дросела (по спомен толкова май беше). Смятам да я карам на 1.5 налягане, а турбината е с тези размери: Студена: Ind Whl Dia(mm)- 53.10 Exd Whl Dia(mm)- 71 Trim- 56 A/R- 0.60 Топла: Whl Dia(mm)- 53.90Trim- 76 A/R - 0.64
×
×
  • Create New...