Jump to content

Pato

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 1.9TDI PD

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Pato's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И моята вдига градусите бавно /поне по показатели на таблото / ,но както каза някой по-горе след около 2 километра си духа топло /на ECON /. Така че колега и аз мился,че ти е наред колата.А между другото вярно е,че при каране с по-висока скорост загрява по-бързичко. ПОЗДРАВИ !
  2. Имам А3 от около година.Влюбен съм в колата си и в марката изобщо,но... приятелю...и аз като теб си мислех,че няма да ми се налага да возя често хора,но сам ще се убедиш,че не е така.Все пак ще караш Ауди нали? Всеки ще иска да се повози. Не...сериозно,честно да си кажа голямата кола си е предимство.хора ,багаж/все ще ти се наложи да отидеш някъде на почивка/ ,стани да седна...друго си е.Почва да те дразни това онова.Примерно много мразя като слиза или се качва някой отзад да ми стъпва по праговете и да си лизга цвичките по седалката...еййй откачам.Та....моят съвет ...А4 Само да добавя.Много ми е неприятно като чета постовете на някой колеги.Уж всички тук обичаме марката,а стане ли дума за сравнение плюем този и онзи модел.Все пак всички си имат някакъв чар нали колеги ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ
  3. Pato

    Музика

    Зависи какъв ти е касетофона.Има два модела от които само единия става за чейнджър.Не мога да се сетя кой ставаше,но по-късно ще пиша кой не става/както в случая моят касетофон <_</ !!! Поздрави!
  4. Имам същия автомобил и...да ти кажа и при мен е странно паленето.Не че притриса ами е нещо като потракване на моменти.Иначе както и при теб като дигне градуси мърка.
  5. Здравейте колеги.Имам проблемче с фаровете на А3-ката.Значи става въпрос за целия фар (2001г.) Понеже светят много надолу се опитах да ги повдигна,но неуспях.Въртях,въртях с шестограмчето и нищо. За момент се качиха малко но след още малко въртене пак паднаха надолу.Някой може ли да каже къде е проблема...? Предварително благодаря!
  6. Pato

    Невероятно

    Брутално е
  7. Благодаря на всички
  8. Благодаря ви колеги ,но съм от Варна и ...
  9. Здравейте колеги! Дайте разяснение как се запълват тези празнини след махането на оригинален касетофон.С какво,от къде се купува...и ако знаете колко ще ми струва.Благодаря ви предварително!!!
  10. Направи си реглаж.Поне в моя случай това се оказа достатъчно,но аз бях сменял разни тампони по предницата и след като си взех колата от майстора ми светна индикатора.След реглаж на прердницата спря да свети.Все пак ако искаш пробвай,дано да имаш късмет.Поздрави
  11. Поздрави колега Интересува ме табло за А3 TDI 2001г. на каква цена може да се намери.За съжаление в AUDI ми казаха,че таблото не подлежи на ремонт по принцип. Предварително ти Благодаря!!! P.S. Ако е необходимо... WAUZZZ8LZ1A061647
  12. Ами карая майсторчето с когото ходих да я купувам,но имаше патрулка и не можахме да я покараме както трябва.Неговото мнение е ,че когато са превъртали километрите се е получило така.Иначе скъпичък ли ще е ремонта ?
  13. Здравейте фенове на Ауди.От около седмица и аз се сдобих с моята красавица..smile.gif Но вчера се качвам,завъртам на контакт и....ужас...температура 120градуса!Откачих!!! Отворих капака-перката се включила,работи около минута,поглеждам температурата започва да пада.След още минута вече беше на 60градуса.Това не е всичко.Подкарах я полека но....километража не мърда на повече от 30 и за капак стрелката за кол. гориво и тя откачи.Просто незнам какво става.Ако някой има представа какъв е проблема ...sad.gif ? Благодаря предварително!!!
  14. Здравейте фенове на Ауди.От около седмица и аз се сдобих с моята красавица.. Но вчера се качвам,завъртам на контакт и....ужас...температура 120градуса!Откачих!!! Отворих капака-перката се включила,работи около минута,поглеждам температурата започва да пада.След още минута вече беше на 60градуса.Това не е всичко.Подкарах я полека но....километража не мърда на повече от 30 и за капак стрелката за кол. гориво и тя откачи.Просто незнам какво става.Ако някой има представа какъв е проблема ... ? Благодаря предварително!!! Извинчвам се ако съм писал в грешен раздел...но съм НОВАК
×
×
  • Create New...