Jump to content

galimir®

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно galimir®

  • Рожден ден 10.03.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1,9 TDI+

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1828 профилни разглеждания

galimir®'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ви за отговорите колеги, справих се
  2. Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже как се сваля машинката за регулиране на фара защото едната не ми работи, а другата си е ок. Има си захранване до самата машинка, но не работи. Видях,че се завърта, но след това какво се прави. Благодаря ви предварително за отговорите.
  3. Няма за какво, дано да съм помогнал. Дръж ни в течение какво е станало. Поздрави.
  4. Привет колега. Виж дали това ще ти помогне. Влизаш в първи канал engine на ваг ком. След това цъкаш на полето Coding. 00001 - е автомат, а 00002 - е ръчка. Така можеш да разбереш как ти е кодиран в момента автомобила и съответно да го промениш. Поздрави.
  5. Привет колеги. Колата е а3, 2001 година, фейслифт без борд компютър с малкия дисплей. Като купих колата и аз на няколко пъти се опитвах да подкарам осветлението само на стрелките при контакт без да се пуснати фаровете и не успях. При разкачване на таблото и след това слагането му отново дата с която стартираше таблото по-подразбиране беше 1998 година въпреки, че колата е 2001. Ваг-ком мисля, че искаше колата да е 2002 година и нагоре за да може да се активира тази глезотиика. След това ми се скапа таблото (JEAGER) и бях принуден да търся друго. Намерих същото като моето пак JEAGER, но явно от по-нова а3-ка защото като го закачих датата от която стартира по подразбиране е 2001 година и на него успях да активирам тази екстра. Дано това ви помогне да разберете защо на някой става, а на някой не. Явно има различни ревизии табла или аз поне се водя по тази логика, но може и аз да греша. Поздрави.
  6. Привет колега. Как мога да поръчам само десния подкалник? Как става плащането и съответно получаването? Предварително благодаря за отговора. Поздрави.
  7. Това ясно ама тоя бушон не би ли трябвало да е за нафтовата помпа или тотално съм объркал нещата и ако не е той не би ли трябвало да има друг бушон за нафтовата помпа и ако да той ли трябва да се извади?
  8. Привет колеги. Един малко тъп въпрос, но и аз много се озадачих като видях и още не мога да си го обясня. Тръгнах и аз да изпълнявам инструкциите за фиксиране на проблема с таблото и се оказа, че при мен го няма бушон номер 28. Възможно ли е това. Колата си пали и си върви без проблем. Става въпрос за ауди а3 2001 година, 110 коня. Предварително благодаря за отговорите.
  9. За момента се отказвам защото ми възникнаха други проблеми. Благодаря ти за отделеното време и се извинявам. Всичко най-хубаво за сега.
  10. Благодаря за отговора. Как мога да го поръчам? Поздрави.
  11. Здравей колега. Ако ти е удобно да ми отговориш и за маншона. Предварително благодаря.
  12. Здравей колега. За подкалниците съм съгласен с теб и най-добре ще е оригинални, защото и аз чух лоши неща за заместителите. Колкото до маншона предполагам, че това е цена за някакъв заместител, т.е. не оригинален. Или греша? Като качество предполагам, че този който ми предлагаш е добър. Колкото до подгревните свещи те нали са четири подгревни и три допълнителни за подгрев на антифриза. Тези които ми предлагаш са за допълнитения подгрев предполагам. Съжалявам ако някъде греша, но не съм много на ти с тия неща. Предварително благодаря за всичко. Поздрави.
  13. Благодаря колега. Момчето е от форума, но не му знам името. Надявам се да нямам проблеми от подобно естество. Благодаря за предупреждението.
  14. Привет колеги. Колата ми е Ауди А3, 2001 година, 1.9 ТДИ с код на мотора ASV и код на кутията EGS. Намерих си кутия втора употреба от Ауди А3 1.9 ТДИ 110 коня АHF мотор 99 година, с код на кутията EBF. Аз съм от София, а момчето което ми предлага кутията е от Разград и за това ми трябва точно инфо дали ще станат нещата или има някакви разлики в кутиите. Предварително благодаря на всички знаещи и включили се колеги. Моля да пишат само хора които знаят за да си нямам след това един паметник, който няма да има какво да правя. Поздрави.
  15. Привет. Дали има налични преден ляв и преден десен подкалник и цена ако ги има? Поздрави
×
×
  • Create New...