Jump to content

angle_pich

Members
  • Мнения

    286
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mercedes

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2199 профилни разглеждания

angle_pich's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имаш лс. И моля да ми пишете какви катализатори имате на лично или по телефона.
  2. http://imageshack.us/photo/my-images/35/dsc02556v.jpg/
  3. Парцелът се намира в Световрачене, заграден е, намира се сред къщи, срещу блоковете. Има големи гранитени основи за двуетажна къща с всички документи и е готов за строеж, в двора има и построена барака, има път в страни и се изгражда и нов, на който парцела ще има лице. Намира се на много оживено и приятно място на минути от София. Възможен и бартер за двустаен апартамент в София тел.0896157698. Площ:500кв. метра Цена: 50 000 лева
  4. auditooo е потребител който се е регистрирал преди няколко седмици и има само едно единствено мнение е то в моята тема това случайно ли е? Някой е решил че може да си измисля за да може той самия да взима повече катализатори
  5. Здравей, колега. Дай цена за AUDI A4 1.9 TDI.

  6. Колеги искам да ви помоля да ми пишете за какви катализатори питате директно на лични съобщения, защото се случва да пропускам темата или някой въпрос и така да се забавят отговорите. Благодаря ви!
  7. КАКВА ЦЕНА КАТАЛИЭАТОР ГОЛФ 3 18 БЕНЭИН 97Г

  8. Колеги искам да ви помоля да ми пишете за какви катализатори питате директно на лични съобщения, защото се случва да пропускам темата или някой въпрос и така да се забавят отговорите. Благодаря ви!
  9. Колеги искам да ви помоля да ми пишете за какви катализатори питате директно на лични съобщения, защото се случва да пропускам темата или някой въпрос и така да се забавят отговорите. Благодаря ви!
  10. Купувам катализатори на едни от най-добрите цени в страната, от София съм, но работя с Еконт, за София извършвам и демонтаж.Цените варират според това колко е богат на ценни метали катализатора тел.0896157698.Очаквам предложения!
×
×
  • Create New...