Jump to content

bkolev

Members
  • Мнения

    682
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bkolev

  • Рожден ден 2.05.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI

Контакти

  • MSN
    boril_kolev@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.spy.bg/
  • Skype
    bobokolev

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

3727 профилни разглеждания

bkolev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Наскоро имах подобен проблем, точно след смяна на акумулатор. При мен багажника се отваряше/затваряше, но електрическата кора/щора (с авант съм) не се помръдваше. Имах същата грешка "no basic settings". Пробвах да адаптирам модула (също с обд11), но не се оправи (даже приложението ми забиваше докато се опитвах да го адаптирам и го рестартирах на няколко пъти). Оставих го така и на следващия ден всичко работеше нормално. Та в този ред на мисли, пробвай да пуснеш едни базови настройки в модула през приложението.
  2. Тези с много диоди са лед фарове и по думите на колеги във форума светят по-слабо от ксенона. Матричните са при фейса.
  3. Благодаря за споделената информация! Номера на вентилатора това ли е 4H2820021B?
  4. Тези вибрации ги има и при мен. Със сигурност не са от компресора. Миналата седмица реших да изсуша системата след ползване на климатика и пуснах ръчно на макс вентилаторите и усетих същото за което говорите. До сега никога не бях пускал на макс перките. Дори и в най-големите жеги на Ауто не са се включвали на най-висока скорост (винаги държа климатика на 22-24 градуса). Предполагам е някакъв фабричен проблем, тъй като проверих и на приятел ц7-цата и е по абсолютно същия начин. Предполагам, че ако се сложат гумени уплътнения (о-пръстени) на захващащите болтове на вентилатора, вибрациите ще изчезнат.
  5. bkolev

    Интересни кодинги

    Здравей, колега, До колкото съм чел в други форуми не можеш да променяш интензитета на дневните ледове при включени фарове, тъй като има опасност да заслепиш другите шофьори при нощно шофиране. Ето го кодинга за интензитет на дневните при спрени фарове: [09 – Cent. Elect.] [Security Access - 16](Трябва да се въведе секюрити код. При мен беше - 20113)[Adaptation - 10] -> Channel 3Нагласяш между 5 и 100 и запазваш.
  6. Здравей. Имам нужда от хидравлична кормилна рейка за Ауди А4 Б6 2004г. AVF мотор. Имаш ли?
  7. Здравей. Имам нужда от хидравлична кормилна рейка за Ауди А4 Б6 2004г. AVF мотор. Имаш ли?
  8. Здравей. Имам нужда от хидравлична кормилна рейка за Ауди А4 Б6 2004г. AVF мотор. Имаш ли?
  9. Здрасти колега, Имам една печка Eberspacher 912D (монтирана е в Ауди А4 Б6 2004 година), която заводски се слага в много малко Аудита и предимно във Волвота. Проблема ми е следния - когато я пусна, печката тръгва, работи около 30 секунди до минута, след което се изключва сама. Дали имаш възможност да направиш диагностика и да я отремонтираш съответно? Свързах се с доста хора, които предлагат подобни на твоите услуги, но никой не се наема да я провери :/ Благодаря предварително! Поздрави!
  10. Преди 2 седмици посетих сервизът и искам да дам мнение относно свършената работа. За първи път някой да ми прегледа както трябва цялата система. Смениха един вентил и заредиха климатика ми с качествен фреон. До сега климатика ми не е работил по начина, по който работи в момента, а имам колата от 6 години. Благодаря ви Само мога да препоъчам момчетата. Много са коректни! Поздрави и успех в начинанието !
  11. Най-големия шит беше, че видях гумите в какво състояние са ден след като ми беше изтекъл гаранционния период Един наш колега от vwclub.bg (линка към темата е отдолу на поста ми) е писал до централата, където заявяват че трябва да се свържеш с дилара от който си ги купил - едно прехвърляне на топка, същото като администрацията на държавата ни http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=440601
  12. Аз лично съм карал много внимателно. Ама и да съм ударил някъде ще е накъсана само една, а те и 4рите са по един и същ начин...
  13. При мен се получи абсолютно същото след втория сезон. Четох из нет-а за този проблем и доста хора срещат същия проблеми точно с F1 AS2! Повече никога Goodyear! Ето за какво говорим. https://drive.google.com/folderview?id=0ByYsss2CyYtReHlXSEZLZWJYeHM
  14. bkolev

    webasto в B6 AVF

    Можеш да видиш къде е позиционирана печката и какво имам в меню-то на борд-а от тук. Най-вероятно трябва да ти се адаптира бордовия компютър или да се включи опцията "печка", но как става това... си нямам и идея :/
  15. bkolev

    webasto в B6 AVF

    При мен печката е закрепена за левия вътрешен калник, под казанчето за антифриз и едвам се вижда от всички маркучи. Утре сутринта ако се сетя ще щракна една снимка. Печката се пуска или като се изгаси 'econ' или се наглася таймер (през борд компютъра) кога да се включи. Имай предвид, че има копче 'menu' (над запалката) с което се настройва въпросния таймер.
×
×
  • Create New...