nokiata

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About nokiata

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  vag

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, 1во весели празници на всички! И вече 2ро имам странен проблем с хидравликата!:) Когато запаля колата и е още студена, всичко е 'точно', но в момента в който загрее почва да пее/свири/направо концерти да прави като я маневрирам на МЯСТО, но не знам дали е от хидр. помпа или самата рейка. Няма съпротивление или по-трудно завъртане на волана! Движи се като по 'мед и масло', но свири. Когато е в движение го няма концерта. Весели празници отново на всички!
 2. Така, при мен проблема се оказа в торсена. Бил е отварян явно и ремонтиран от доста неграмотни хора, имаше след и от удари и яко стружки.... Та търсенето на торсен излезе интересно скъпо. Б4 и Б3 няма да е, след като ми искат по 400лв, вървял с кутията! От Б5 торсена пасва ли да го сложа в кожуха и да сглабям?
 3. да, и аз така си помислих, значи 1 вид губя 'екстрата с копчето' за ръчен блокаж на задния мост Но, значи мога да прехвърля и скоростна, диф, кардан от б5 което звучи по-добре понеже б4 куатро рядкост! Особено 2.3 двигател или 2.6 /2.8
 4. Наистина ли от Б5 стават? Примерно 1.8Т ? Ако сменя от Б5 задния диф, заключването на задния мост как? Болтове всичко ще пасне?
 5. 3дравейте, искам да попитам някой който реално има опит и знае каква скоростна кутия може да пасне на моето Куатро? директен swap? Колата е Audi B4 Quattro 2.3 атмосферка, понеже вече сме 2022 и трудно се намира за този двигател каквото и да е! -Става ли от Некуатро версията (2.3 двигател пак), ако да ще трябва ли и други неща да се вземат освен скоростната кутия? -от Дизел? ако да кои двигатели/коне и ще трябва ли нещо друго отново да се взима? -от по-малките двигатели? с/без куатро ? ?? Много трудна стана работата, а не ми се иска да я хвърлям колата! Супер си е -от А4 Б5 ? нещо става ли? дизел/бензин с преправянки, някой с опит? -от 2.8 бензиновия двигател който е? пак куатро? предавателни числа кутии?
 6. Пишете оферти за куатрота с бутон за заключване на дифа. Да е възможно прехвърлането, цена и от къде сте За обратна връзка, лично съобщение или mail: krazy8@abv.bg аз се намирам във Варненска област
 7. пусни 2, 3 снимки, дай телефон за връзка и пиши от къде си !
 8. за предпочитане от Добрич/Варна или поне с предварителни снимки
 9. Здравейте, търся копче за халогените + задната част за Audi A4 B5 '96 Трябва ми този който е сочи надолу (за предните халогени). за гр. Добрич, тел 088-760-ЗЗ90
 10. колега, пробвах да ти пусна лично, но не стана. да те питам за картер за 1.8т аеб ауди а4 б5
 11. Здравейте, отскоро се появи този странен звук когато маневрирам примерно при паркиране https://youtu.be/ETZZ9nLojzs Когато колата е движение не се чува скърцащия звук. Става въпрос за а4 b5 aeb '96та 1.8tq Та ако някой е имал същия прблем нека сподели да знан към колко пари ще отиде ремонта и дали е безопасно да се кара.