Jump to content

boylyubo

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно boylyubo

  • Рожден ден 30.08.1988

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 AEL

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    смолян

boylyubo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пробвах и не е от релето на подгрева нещо друго е ???
  2. Благодаря ти за инфото ще пробвам и ще пиша
  3. Ами да ти кажа лампата за подгряването когато е топло свети не повече от 1-2 сек. при първи старт. Но имам някакво съпротивление сложено на датчика за температура на антифриза които е върху термостата и дефакто лъже компа че е студен двигателя?? Дали може и от там да прави някав проблем ?? (това съпротивление не е слагано от мен но това е друга тема за която ще питам )
  4. Здравейте колеги. И аз имам същия проблем от доста време но все не остава време да се занимавам. Пробвах с уреда и по спомен че беше преди време всичко си беше ок зареждаше 14.1-14.4волта без значение от времето дали е лято или зима и че уреда на таблото показваше по малко. Но при мен случката е че когато дам на контакт на климатроника показва 11.6 волта изчаквам няколко сек. докато цъкне някакво реле и волтажа се дига до 12.4 докато въртя да запаля цъка пак релето и остава така за няколко минути както е в клипа на колегата. волтажа при запален двг е 13.6 по климатроник и когато цъкне релето се качва на 14.4в. Не знам какво е но може и реле регулатора да е??! Ако на някои му е станало по ясно от поясненията ми от какво може да е ще съм му благодарен ако сподели знанията си. п.с И ако е реле регулатора къде се намира??
  5. благодаря на всички които писаха :zustimm:/> но повечето части ги намерих. Само преден десен калник остана да намеря.така че ако някои има моля дами пише :)/>
  6. Здравеите колеги.Търся си части за аудито.Трябват ми: преден капак със решетката,преден десен калник,предна броня,десен фар с лупи,преден десен мигач(бял),воден радиатор.Ако някои има части моля пишете ми.
  7. това е снимка на лостчето. На мен ми се счупи болта където ми е палеца на снимката. но битрябвало да са с еднакви лостчета. оо извиняваи аудито е а6
  8. Здравейте колеги.Търся лостчето на горната помпата(на самия педал) на съединителя.Става въпрос за Ауди 2,5 тди AEL 1996 .В магазините ми казаха че върви комплект с помпата така че ако някой има стара помпа с лостчето ще съм му много благодарен ако съдейства Благодаря предварително
  9. здравеите. проблема ми е следния когато карам на 4-та и реша да подам гас се чува много кофти дранчене.ходих при маистор. тои ми каза че можеби ми пада цементацията на лагер или нещо такова и ми каза да източа маслото да сложа друго да карам 100,200 км.и пак даго източа и тогава да видя дали има стружки вьв маслото.ако има стружки по добре да си тарся друга скоростна. но таикато несам наясно сас нещата реших да попитам вав форума за да чуя и ващо мнение какво е.ако на някои му се е случвало подобно нещо моля да помага.
  10. благодаряти много . но забравих да кажа че ключа за контакт мие сменян и е сас друг ключ а оригиналният е само за вратите.пробвах този начин но се чува само някав звук които идва от централата но не заключва.този звук се чува когато колата е на контакт.като исключа нищо не става. ако някои се е збльсквал сас таково нещо моля да ми помогне.благодаряви.
  11. здравеите на всички ауди маниаци. аз сам нов! и още несам на ясно много сьс аудито. то е 2.5тди проблема е следния. когато взех колата ключа беше сьс паднала батерия.продавача ми каза че работи но когато смених батериите пак не работи. някои дали е на ясно как мога даго оправя.
×
×
  • Create New...