Jump to content

odlo

Members
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно odlo

  • Рожден ден 2.04.1990

Друго

  • Kaра
    Отнесен

Контакти

  • Website URL
    http://www.biodit.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1244 профилни разглеждания

odlo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега Toshkov81, дали няма да успееш да дойдеш в София отново за монтажи, ако се съберат достатъчно желаещи? Имам ОГРОМНО желание да се сдобия с темпоматче, само че времето ми е много ограничено.... а по празниците и почивните дни (съботи и недели) едва ли работите. :/ Поздрави!
  2. Препоръчвам ти да се чуеш с , Petkovm той е от Варна, но със сигурност ще може да ти даде насоки! УСПЕХ!
  3. Актуална е все още. Тел: 0888 49 66 86 - Васил Димчев
  4. Джантите са карани само 1 сезон. В отлично състояние са, нямат драскотини и не са криви. Стават за AUDI A4 B5. Цена 300лв.
  5. odlo

    Фарове за б5

    Хубаво се е получило
  6. Аз винаги отивам в АУТО ПЛЮС и си избирам консумативи. (WIX FILTERS в повечето случаи) Относно маслото имат едно наливно 10W40 вече 2 пъти от него си слагам и си върви колата Хубавите масла си ги знаеш, но има едни УНИВЕРАСАЛ - недей да си взимаш от тях. За ремъци и ремъци обаче недей жали пари.
  7. odlo

    Окачване MONROE

    Аз съм с MEYLE HD и засега е бомба Иначе по мое мнение по-хабаво от Лемфьордер едва ли ще има. Ако имаш питания може да питаш колегата Petkovm. Много ги разбира нещата
  8. Направо и аз да се запиша
  9. odlo

    виене при тди 1,9

    Ролки, ремъци ~ 150лв
  10. Повече няма да дам на друг човек да ми преглежда колата, освен на Мишо
  11. odlo

    Твърдо возене!?

    Благодарение на колегата Petkovm сега колата ми вози като АУДИ Ако имаш въпроси за осъществяването на процедурата можеш да питаш него.
  12. odlo

    Твърдо возене!?

    Добре дошъл в моят кошмар В момента се справяме с колега от форума с този проблем. Щом отпред носачите са ти наред (аз смених почти цялото окачване), проблемите ти са три отзад. Аз в момента оправям и цялта задница едновремено. 1. Тампони на задният мост; 2. Горни тампони на пружините; 3. Амортисьори Всичко в момента го сменям. Утре и тампоните на задният мост, но дотук разликата е от тук до небето. Преди като минех през дупка ми падаше флашката от радиото можеш да си представиш, както е било, а хората отзад неможеха да спят от друсане. Всяко камъче се осещаше, всяка неравност.
  13. Иди при колегата Petkovm той ще ти даде адекватно мнение и решение
×
×
  • Create New...