Jump to content

Moonchild

Members
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Moonchild

  1. 5 г. затвор за катастрофа с 4 жертви 15 януари 2010 / News.dir.bg Окръжният съд в Пловдив осъди на четири години и единадесет месеца затвор Методи Дързев (26 г.), причинил при катастрофа смъртта на четирима души, съобщиха от Съдебната палата в града. Дързев е признат за виновен в това, че през април 2009 г. на магистрала "Тракия" е нарушил правилата за движение и със скорост от 125 километра в час ударил спрял в аварийната лента лек автомобил. От удара автомобилът се възпламенил и пътуващите в него трима възрастни и едно ДЕТЕ са изгорели, предаде БТА. Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие - с предварително изслушване, без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимият призна фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. Затова му е определено наказание под предвидения минимален размер. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд в града.
  2. За съжаление не се е объркал - "41-годишната русенка, пометена заедно с още трима души на автобусна спирка в града от 18-годишен ученик с БМВ, е починала в МБАЛ-Русе." линк "Шофьорът" вече е и убиец.
  3. Не е катастрофа, но незнаех къде да го постна. линк Взривиха ауди в столичния квартал ”Бояна”12 януари 2010 / News.dir.bg Лека кола бе взривена около 21.00 часа във вторник на улица "Карамфил" №22 пред ресторант "Кастело ди Сан Марино" в столичния квартал "Бояна", предаде БГНЕС. По първоначална информация при инцидента няма пострадали. От експлозията се е подпалил още един автомобил, паркиран в съседство. Взривеният автомобил е марка "Ауди", като според "Фокус" е бил брониран. Заведението, рекламирано като хотел-гурме ресторант, според информации в медиите, е собственост на бизнесмена и бивш оръжеен търговец Младен Мутафчийски - бивш шеф на държавната фирма "Тератон". Той е собственик и на хотели в "Слънчев бряг". "Кастело ди Сан Марино" беше открит през декември 2008 г. като реплика на ресторант, който Мутафчийски харесал в Сан Марино, предаде "Дневник". Взривеният автомобил е на името на Владимир Георгиев, който е на 44 години и за момента няма информация той да е криминално проявен, съобщи Dariknews. В момента на взрива Георгиев е бил в ресторанта. Главният секретар на МВР Калин Георгиев, който се е озовал на мястото на инцидента, обаче е обяснил, че не трябва да се прави извод, че взривът е свързан с бизнесмена Мутафчийски.
  4. Moonchild

    AUDI NEWS

    The Best of 2010 Autos link
  5. Moonchild

    AUDI NEWS

    Audi TDI - убийствено чист! link
  6. Тъмно-синьо Ауди 80 Б3 С 1574 ХМ
  7. Бебе загина в пътен ад, родителите и сестра му се борят за живота си 29.12.2009 13:11 link Тежката катастрофа е станала рано сутринта край Тервел Петмесечно бебе загина, а животът на 8-годишната му сестричка и на родителите му е в опасност след катастрофа край Тервел, съобщиха от МВР. По първоначални данни водачът М. А., на 36 години, е управлявал с висока скорост товарен микробус "Фиат Дукато" при заледена пътна настилка. Мъжът загубил контрол, микробусът се преобърнал и се блъснал челно в насрещно идващия лек автомобил "Фолксваген Пасат" със силистренска регистрация. Инцидентът е станал около 0,35 часа по пътя между селата Кочмар и Подслон. При удара намясто е починало бебето. Другото дете е с контузия на главата и счупен крак. Майката на децата – М. Б., на 35 години, и бащата са с травми на главата и фрактури. При катастрофата е ранен и пътник в лекия автомобил. Ю. А., на 38 години, от Дулово е с комоцио, но състоянието му е стабилно. Всички ранени са настанени в болницата в Добрич, образувано е досъдебно производство. Нямам думи ...
  8. Купих си HP 2180 преди 2 год. и нямам грижи (тогава беше 135 лв.). Основно се ползва за скенер и копир, сравнително рядко за принтиране.
  9. Честито и от мен. Безаварийно шофиране
  10. Бременна в 8-ия месец загина в пътен ад в Люлин 11.12.2009 09:293 Фиат се е врязал с висока скорост в уличен стълб link 31-годишна жена, бременна в осмия месец, е загинала в жестока катастрофа в столичния квартал Люлин, съобщиха от МВР. 35-годишен мъж, управлявал "Фиат", е загубил управление над автомобила и се е врязал с висока скорост в крайпътен стълб. При удара намясто е загинала жената, плодът също е загинал. Шофьорът е във Военномедицинска академия в тежко състояние и с опасност за живота. Направена му е кръвна проба, за да се установи дали е управлявал колата след употреба на алкохол. Изпаднах в депресия ... 862 жертви на катастрофи от началото на 2009 11.12.2009 08:502 За изминалото денонощие по пътищата са загинали трима Трима души са загинали при катастрофи през денонощието, съобщиха от МВР. При станалите 16 произшествия са ранени 15 души. Двама души са с опасност за живота. В София са станали 88 леки катастрофи и 4 тежки с един загинал и трима ранени. От началото на годината при катастрофи са загинали 862 души, а ранените са 8233-ма.
  11. Лаптоп или нетбук? Ако е второто - преди няколко дни си взех Lenovo S10e за 569 лв., нямам ядове с него. Ако е лаптоп - линк. Лично аз съм фен на Lenovo и HP.
  12. Moonchild

    AUDI NEWS

    Новото Audi A8 Auto.dir.bg - 02 Декември 2009, 09:57 Audi представи новото поколение на флагмана си А8. Новото Audi A8 е станало още по-голямо от своя предшественик. Размерите на лимузината са съответно 5137 мм дължина, 1949 мм широчина и 1460 мм височина. Междуосието е увеличено до 2992 мм. Автомобилът отново е изграден около пространствена алуминиева рама, като повечето от компонентите по окачването и задвижването също са алуминиеви. Вътрешното пространство леко е нараснало, като интериорът запазва стила от предишното поколение, но демонстрира повече лукс и по-качествени материали. Мултимедийният модул MMI е от ново поколение и предлага още по-лесен достъп до всички функции. Вижте снимки При излизането си на пазара в началото на следващата година новото Audi A8 ще се предлага във вариантите 4.2 FSI и 4.2 TDI съответно с 4,2-литрови V8 бензинов и дизелов двигател. Бензиновият модел предлага максимална мощност от 372 к.с. и 445 Нм въртящ момент. С този двигател лимузината ускорява от място до 100 км/ч за 5,7 секунди, а средният разход на гориво е 9,5 л/100 км. Дизеловият модел има максимална мощност от 350 к.с. и огромния максимален въртящ момент от 800 Нм. Тази модификация се ускорява от 0 до 100 км/час за 5,5 сек, а средният разход на гориво е 7,6 л/100 км. Всички двигатели на новото A8 ще се комбинират с 8-степенна автоматична скоростна кутия tiptronic и ще имат задвижване на четирите колела. Като цяло средният разход на горивото на гамата е намален с 13 до 22% при различните модификации. По-късно през следващата година Audi ще предложи на пазара и два икономични варианта с V6 дизелов двигател. Първият е 3-литров TDI с мощност 250 к.с. и максимален въртящ момент 550 Нм. Вторият вариант ще бъде с мощност 204 к.с., задвижване само на предните колела, разход от едва 6,0 л/100 км и ще отделя в околната среда само 158 г/км CO2. Видео Очаква се през следващата година Audi да представи версията с дълга база на лимузината, а най-вероятно на по-късен етап ще бъде предложена и хибридна версия. "
  13. Трима души са загинали при катастрофи през последното денонощие, съобщава МВР. Възникнали са 16 катастрофи. При тях за пострадали 19 души, двама са с опасност за живота. В София са станали 101 леки и 6 тежки катастрофи. Загинал е един човек, а осем са ранени. http://www.dnes.bg/crime/2009/11/27/tri-je...nonoshtie.81515
  14. Моторист уби мъж и рани 5-годишното му внуче 23 ноември 2009 / News.dir.bg Дядо и внуче бяха пометени от моторист, докато се разхождали по тротоара в центъра на Враца. 65-годишният мъж е загинал на място, а детето и мотористът са настанени в болницата с опасност за живота, съобщи БНТ. Инцидентът е станал вчера в района на Крайречния булевард във Враца. Според врачани в този участък често стават катастрофи, защото търсачи на силни усещания се възползват от еднопосочното движение и вдигат високи скорости по завоите. Според свидетелите на инцидента мотоциклетистът се е движел с бясна скорост по улицата и неочаквано връхлетял върху пешеходците на тротоара. Моторът прегазил възрастния мъж, а 5-годишното дете било отхвърлено в храстите. По чудо останали невредими бабата на детето и сестра й, които се движели на крачка след тях. "Той не можеше да държи мотора, движеше се на зиг-заг и после видях, че като стана, се блъсна в линейката, значи е бил пиян", разказва очевидката на тежката катастрофа Надежда Вачева. Все още се изясняват причините за тежката катастрофа.
  15. Ситроен и фиат се сблъскаха челно: http://novini.dir.bg/2009/11/11/news5359770.html
  16. Мерцедес с преснимани номера на хартия. Шофьор се врязал с бясна скорост в стадо овце. 10.11.2009 17:0019 http://www.dnes.bg/bulgaria/2009/11/10/mer...a-hartiia.80530 Русенски полицаи видели ксерокопираните номера при проверка Автомобил с регистрационни табели, преснимани на хартия, хванаха полицаи в град Сливо поле, Русенско. В късния следобед в понеделник патрул спрял „Мерцедес Е 200”, управляван от 39-годишен мъж от Търговище. При проверката полицаите установили, че регистрационните табели са преснимани на хартия и номерът не съвпада с този в документите на автомобила. Близо до град Мъглиж пък 21-годишен шофьор се врязал с бясна скорост в стадо овце. Малко преди 19,00 часа в понеделник стадото пресичало пътното платно, обозначено с фенери. Заради несъобразена скорост момчето, което имало книжка от една година, влязло с реното си в него и убило на място 10 животни. При проверка не е откирт алкохол в кръвта на водача.
  17. Мерцедес се вряза в трамвайна спирка, няма пострадали: http://www.dnes.bg/crime/2009/11/10/merced...ostradali.80520
  18. Здравейте, може ли да са за мен
  19. Едва ли ще е успокоение, но ето какво ми се случи на мен преди няколко месеца на паркинга пред блока ... С баща ми се хванахме една събота и го изчукахме с гумен чук за около 1 час. Относно: "Да-а-а-а, това е шут. Явно си спрял или на неподходящо (според някой) място... " - едно време само вдигахме чистачките, явно някой е събрал излишна агресия.
  20. На ден: 1000 шофьори минават на червено в София http://www.dnes.bg/sofia/2009/10/30/na-den...-v-sofiia.79970 Двама души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. При станалите 17 тежки пътни произшествия са ранени 19 души. Един човек е с опасност за живота. В столицата са станали 87 леки и 4 тежки произшествия. Седем души са ранени. Започнахме да се радваме ако са САМО двама http://www.dnes.bg/crime/2009/10/30/dvama-...-stranata.79969
  21. Moonchild

    AUDI NEWS

    B&B създаде дизелово Audi Q7 с 595 кс: http://www.topcars.bg/news.php?id=2892
  22. Спасибо! Ваш голос учтен Audi Club Piter 5123 (100%) Голосов: 5123
  23. Moonchild

    Skype

    stefka.dim.mancheva
  24. Само за три дни – 6 жертви на войната по пътищата От началото на 2009 г. 593-ма са загинали при катастрофи През изминалото денонощие на територията на страната са станали 29 тежки пътно-транспортни произшествия с 5 -ма загинали и 33 ранени, съобщиха от МВР. В София тежките катастрофи са две с 4-ма ранени. От началото на септември катастрофите са 42, загинали са 6 души, а 46 са ранени. От началото на годината смъртта е застигнала по пътищата 593 българи. http://www.dnes.bg/crime/2009/09/03/samo-z...ytishtata.77078
  25. В момента банков служител. Преди това Интернет Хелпдеск мениджър, няколко години в БТК ...
×
×
  • Create New...