Jump to content

MONIKA I ILIQN

Members
  • Мнения

    238
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MONIKA I ILIQN

  1. Привет,колега! Трябва да го имам,ще погледна като се прибера от работа и ще ти пиша.
  2. Продадени: ляво огледало предна броня преден десен мигач преден ляв мигач предно ухо за теглене двата фара скоростна кутия салон Останалите неща са налични!
  3. Продадени: ляво огледало предна броня преден десен мигач предно ухо за теглене ляв фар десен фар Останалите неща са налични!
  4. Продадени: ляво огледало предна броня преден десен мигач предно ухо за теглене Останалите неща са налични!
  5. Колата е седан и е разглобена,всички части са на лице освен мотора с периферията.Продавам също така, двигател AAD с механичния инжекцион,цял или на части!За контакти тел.0896 64 74 48-Илиян или на ЛС!
  6. От днес, съм горда собственичка на АУДИ 90-купе с номер СА 6390 АВ!!!
  7. Илиян работи в транспортна фирма.Превоз на всичко, което се сетите....товари и разтоварва! Камиона е с кран, ако някой има нужда от превоз на нещо да се обади!!! А аз, работя във фирма вносител на сувенири....ако някой иска да си отвори магазин за сувернири да заповяда при мен да зарежда!! Попринцип работим само на едро, но за колеги от ауди-форума ще направя изключения!!!
  8. ауди 100 С-4 сив-металик С 6494 ХС- моника и илиян
  9. здравейте колеги! миналата година пострадах заради един от тези безсмъртните....търсел си цигарите и защо ли трябвало да гледа напред и.....аз бях спряла на светофар на червено,и той ме удари отзад с 70-80 км/ съответно без колан и от камшичния удар се чупи кука която придаржа грабнака...така се наложи спешна операция сас стабилизация! сега в грабнака имам 4 болта,2планки и една изкуствена кост...за сажаление това няма да се маха никога...близо 6000 лева ми струваше операцията!! слагайте коланите малко или много помагат, за сажаление на мен ми стана навик....поздрави!!!!
×
×
  • Create New...