Jump to content

cerberium

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

cerberium's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Приличните автокъщи в Дупница са много. Онези, които биха представлявали интерес за ауди маняците във форума са: DIVA, K&R, Diana, Jeronimo. Аудита всякави там. Имам инфо много, има го и на сайта. За да не правя реклама тука можеш да потърсиш Автокъщи Дупница в Google . И тъй като съм крайно задължен на тоя форум още от преди 3 години, когато започнахме сайта, ако някой от модераторите проявява интерес, мога да го снабдявам регулярно с инфо за аудитата в Дупница - колко, какви, какви пари и тн...Освен това: един въпрос - възможно ли е да се продаде ( и на какви пари ) едно ауди - 2.7 tdi A6, 2006 g, quattro, автоматик от оня модерния, и милион екстри парктроници, навигации, внос от Германия, един собственик там и един тука - на около 60000 км ( в България е вкарана на 27 000 ). Купено е от Автолукс, с гаранция, консумативи и профилактика в Порше България, Пълно каско, кожа, ксенон, двузонов климатроник... е такива... Колата е в идеално състояние. Интересува ме - веднъж излязла такава кола от автокъща възможно ли е да се продаде така че да не си 30000 лв назад? Незнам какви пари трябва да и се търсят, както и къде да се намери клиента. В Дупница най-скъпата кола продадена на обикновен клиент е едно А4 за 32 000, което е далече от тая кола, освен това клиентите тука не търсят такива коли а си ги купуват директно от Капитолия, Автолукс и тн. Мерси предварително
  2. Ми с повечето съм се разбрал вече, имам и човек за снимки, една мацка дето да вкарва инфото и тн. Чакам да ми излезе домейна само.
  3. В България се внасят каруци, защото се купуват каруци. Цените са тройно надути, защото НАЙ-ЛЕСНО СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ БЕДНИЯ. Каруците в Дупница не са по-различни от каруците в останалата част от страната. Просто тука цените са по-ниски ( малко ), а останалите, които не внасят коли купуват от тук и препродават. Истина е, че понякога е по-добре да си купуш колата от прекупвач, ако не ти се бият 500 км, като срещу малко повече пари може да ти дойде вкъщи. Това е хубавата черта на прекупвачите. Но проблема е, че има много спекула със ситуацията - информационното затъмнение около дупница не е случайно, защото някой има интерес да остане така. От друга страна прекупвачите правчт какво си искат, а относно това, че Elbi не е доволен от колите в Дупница - по рано в тая тема пишеше - дали е от дупница или от Горубляне, и в двата случая е от Дупница, така, че общо зето е глупаво според мен качеството на колите да се определя от географско положение
  4. Отново благодаря на всички, които ми дадоха съвети, такава секция ще има със сигурност ( за доволните и недоволните). Сайта вече се разработва, така че до няколко дни ще бъде онлайн. Рекламата му най-ворятно ще започне от понеделник докато уредим нещата с банерите и тн. Така или иначе този сайт се роди за един следобяд благодарение на вас, всички активни в този форум. Изключително ми е приятно да установя, че има толкова активен и прекрасен форум като този, на който между другото попаднах случайно заради колата ми. Имате банер без ограничение на показванията от мен... Ако някой модератор чете това може да ми прати готов банер за публикуване с гаранция, че той няма да бъде свален от сайта, докато той съществува. Мейла ми е: cerberium@abv.bg. Благодаря отново. А проблема с аудито ще го реша в друга тема..
  5. Все повече си мисля че ще има резултат едно такова нещо, то аз почти го сглобих, регнах един домейн та ще видим в най-близко време какво ще се получи...
  6. При това положение, мисля че до няколко дни ще е готов. Благодаря на всички за съдействието. След като го направя ще ви дам линк и Аудитата ще ги пуснем по-тънко. За теб, Кольо, специално намаление, беше ми много полезно мнението ти. Благодаря отново. Начинанието наистина е сероизно и ако има някой, който изразява някакъв интерес, без значение, аз вече се регистрирах тука, така 4е ще следя форума. Благодаря отново на всички.
  7. Е я, сериозна, аз ги бълвам серийно. В крайна сметка ще го направя, пък каквото сабя покаже. Инвестицията е 40 лв. за домейн.
  8. Ми естествено че не е. Мисълта ми е следната, има ли смисъл от сайт, от величината на Mobile.bg, който да обслужва интереса на клиентите, които биха пазарували от Дупница, без значение дали те са прекупвачи или не, защото добре знаем, че цената на една кола е нещо доста обширно и винаги варира в порядъка на 300-500 лв. Отделно, прекупвачите купуват колите на цени различни от тези, които се обявяват в дупнишките автокъщи, защото купуват на едро. Така че, това няма да им бръкне в джоба кой знае колко, просто според мен ще се навъдят нови. А другата положителна черта е, че ведъж за винаги ще се внесе яснота по въпроса с тия коли в Дупница и ще спрат всякакви спекулации, както и факта, че хората от цяла българия няма да идват абсолютно на сляпо. А има такива, които се вдигат от другия край на страта, просто за да разгледат, защото не знаят какво има. Та има ли смисъл да се занимавам или не.
×
×
  • Create New...