Jump to content

Miroslav Ivanov

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Miroslav Ivanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, колата ми е със спортно окачване. Ако сменя амортисьорите със стандартни ще има ли проблем. Препоръчайте ми марка която да е на добра цена и прилично качество.
  2. Miroslav Ivanov

    Еърбег Ауди А4

    Здравей, и на мен често ми се случва.При мен проблема е от буксата под дясната седалка. Като седне някой по- тежък , свали седалката в най-ниско положение и я премести напред или назад и лампата светва. Или на автомивка след вътрешно почистване.
  3. Здравейте колеги, колата ми е А4 2000г. 19 ,дизел автоматик, имам проблем с маншоните на външните карета. Повече от няколко месеца не могат да издържат. Късат се и двете. Засега десният се е задържал вече половин година , но другия всеки месец се къса. Последно опитах с някакви пластмасови и резултата е 3 дни. Каква може да е причината?
  4. Здравейте колеги, Имам проблем при първото завиване на ляво когато времето е студено. Първите признаци се появиха последните студени дни на пролетта и сега. Когато запаля колата ,която е стояла по-дълго на студено като завъртя волана на дясно всичко е ок, но на ляво трябва да приложа голямо усилие. След като преодолея това усилие пак всичко е ок. Това го прави само един път и то когато е студено времето. Ако изгася колата и я запаля пак всичко е коректно.Колата нощува в гараж и след излизане от гаража няма проблем , но остане ли навън по-дълго на температура по ниска от 10 градуса започват ядовете.Хидравличната течност е колкото трябва и няма загуби.Какъв може да е проблема?
  5. аз съм взел един фейслифтов за проба ,но той е за халогенки. Цокъла на ксенона ми е друг , запалката има къде да я скрия.
  6. Здравейте колеги, колата ми е с оригинален ксенон, А4 1999 фейслифта. Рефлекторите на ксенона са напълно заминали. Ако сменя този фар с обикновен фар с халогенни крушки компютъра дали ще започне да ми дава грешки? Оригиналната запалка за ксенона ,ако и сменя кабелите дали ще пали китайски ксенон ,който да мога да сложа на новия фар.
  7. Здравей, търся лоста за мигачи, който сменя и къси и дълги. Колата е А4 ,1999 год края, фейслифт. Няма темпомат.
  8. Здравей, интересува ме лоста за мигачите и смяната на къси-дълги. Колата е А4 1999 края, фейслифт. Няма темпомат.
  9. Здравейте колеги, колата ми е А4, 1999 с оригинален ксенон. Но на къси сам като без фарове, нищо не се вижда. Оказа се , че от рефлектора нищо не е останало. Може ли да се рециклира само този рефлектор или накаде да си го купя без да сменам целия фар?
  10. Аз имах същият проблем след автомивка.Нещо се беше намокрило. След 2-3 дни изсъхна и всичко се оправи.
  11. От няколко дни като подам контакт да паля колата ми се отваря багажника. Къде може да е проблема? Преди време имах лек удар отзад и преди да я оправя по време на движение се отваряше. След ремонта вече повече от половин година всичко беше ок.
  12. Здравейте колеги, появи ми се едно леко и много дразнещо тропане в предният амортисьор. Не е протекъл, не е блокирал , а и не усещам разлика в стабилноста на колата. Ако покарам така зимата мога ли да разбия и окачването от тази страна.
  13. Здравейте колеги, днес си допълних климатичната система с фреон ,че беше се загубило 200гр. Източиха ми всичкото масло ,което неразбрах колко е и после сипаха 50гр. Майстора ми каза че толкова е необходимо защото и фреона имал масло и смазвал. На мен ми се струва малко това масло. Колко е необходимо на системата?
  14. Miroslav Ivanov

    климатик

    Здравейте колеги. От известно време при пускане на климатика започвам да чувам цъкане някаде около ремъка. Цъкането започва 5-10 секунди след пускането на климатика и спира веднага след спиране на климатика.Чува се по- силно при студена кола. когато е загряла почти изчезва. Каква може да е причината? Иначе си работи и охлажда добре.
  15. Аз за 15 000 от купуването сам сменил един тампон на долен носач при копуването и на първата смяна масло всички тампони на горните носачи ( мисля че по 7-8 лв беше броя)
×
×
  • Create New...