Jump to content

geshata86

Members
  • Мнения

    153
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от geshata86

  1. Притеснява ме най-вече отстоянието на отворите, в които се завиват болтовете на мостовете, дали е еднакво. Иначе и на мен ми се стори, че резервоара на quattro-то е различен. Гърнетата са ясни, ама не знам също и на кардана висящия лагер как ще се хване. Цитиране на предходно мнение!
  2. Здравейте Ауди-тория! Въпросът ми е, дали има разлика в купетата на А6 Ц4 при кола с предно и quattro? Имам Ц4 комби с предно, в движение и Ц4 комби quattro - бракувано. И 2-те са с двигател АСЕ. Мисля си да прехвърля двигателя, скоростите, задния мост и всичко прилежащо към тях, но не знам дали купетата са еднакви и дали всичко ще си пасне 1:1. Ако някой е правил подобна интервенция или знае нещо по въпроса ще съм му благодарен да сподели!
  3. Твоята е уникална! Иначе много им тича това червено. Аз лично никога не бях харесвал червени коли (като изключим Ферари, разбира се), но тази ми промени мирогледа .
  4. Нямах особено голям избор , взех я така. Освен това се бяха постарали да сложат и бутилката на най-неподходящото за тази кола място, а именно - пура зад облегалката на задната седалка. Сиреч бяха осакатили най-голямото й предимство - това, че е комби. Поправих набързо това недоразумение, като сложих нова бутилка на мястото на резервната гума и нов 101 kW-тов изпарител BRC на мястото на стария Волтран .
  5. Ето я и моята красавица! Не знам още колко ще е моя, но за трите години, които ме вози реших поне да й постна малко снимчици Опа, нещо май сгафих, това трябваше да излезе в темата със снимките на Ц4-ките ни. Ако някой от модераторите може да премести постнатото ще съм му много благодарен!
  6. Продавам компресор от Пасат G60 '91г. Надува нормално. В София съм. Цена:320лв. тел: 0878 44 12 71
  7. Продавам щора за багажник на комби А6 С4, 100 С4, много е запазена, няма мръсотии, разкъсвания и протрито. Намирам се в София, пращам и по Еконт. Цена: 80лв. тел: 0878 44 12 71 Снимки ТУК
  8. Продавам гумения въздуховод на инжекцията от дебитомера до дроселите за Ауди 80 с мотор 6А или АСЕ - 2.0 16V. Има монтирана кихалка за газ отдолу. СнимкиТУК . Цена: 50лв. тел: 0878 44 12 71 Намирам се в София.
  9. Свалих болтовете и главата и видях, че болтовете са били стигнали до дъното на отвора. След това измерих болтовете и видях, че са по-дълги от оригиналните с 1,1мм. После установих, че освен въпросната резба е тръгнала да се замазва и резбата на още 4 от отворите на блока. Та след като ми се откри тая картинка си купих комплект с въпросните "спирални вложки" и ще ги "влагам" . Освен това ще сваля по 1,5 мм от дължината на новите болтове и отново ще използвам тях, тъй като диаметъра им при резбата е с 0,1мм по-голям от старите и дано вече да се получи, че направо ми се ........ А да питам още, дали ще е проблем ако използвам същата гарнитура след като вече веднъж съм я стягал? Гарнитурата е метална на "Payene".
  10. Здравейте, свалих си главата за ремонт и при слагането на последния етап от затягането изпусна резбата на единия болт (№1 при затягането - по средата, откъм портовете за всмукателния колектор). Завивал съм болтовете, според една книга, която имам, а именно - 40Nm, 60Nm и 2х90 градуса. В момента усилието на затягане не е повече от 50Nm и според мен обезателно гарнитурата рано или късно ще изпусне. Та молбата ми е за съвет какво точно да направя в този случай. При изработка на нов болт с по-голям диаметър вече не знам с какво усилие да стягам. Казаха ми за някаква специална пружина, която се слагала на резбата, но не съм наясно с монтажа й и къде да намеря такава. В този случай пак трябва да свалям главата, нова гарнитура.... Ако някой има добро предложение моля да сподели! Благодаря предварително! PS: Двигателя е АСЕ на А6 Ц4; болтовете, които съм сложил са нови на "Glaser".
  11. geshata86

    Избор между две А6-ци

    П.С. Само един въпрос, ако може има ли разлика в автоматите ако е куатро или ако е без куатро. Някъде май четох из някакви теми че били различни. Има разбира се, първо в предавателните числа и второ в кожуха на кутията (все пак трябва да побере раздатката и да излезе кардана отнякъде ). Относно каква А6-ца да си вземеш, бих те посъветвал да търсиш 2.8 бензин с ръчни скорости. По-масов и по- доказан мотор от 2.4 е, а за поддръжка цената му е същата. Слагаш му газ и заспива. Отделно ако е 4х4 ще е супер, няма да те убеждавам в качествата на куатрото . Успех!
  12. Продавам решетка за Ауди А4 В7. Снимки ТУК . Без емблема, със забележки - отчупено е парче от едното ребро на решетката точно под емблемата, и има спукано на едно място от лайсната, виждат се на снимките. Цена: 50лв. с лек коментар За контакти: 0878 44 12 71, от София съм, пращам и по Еконт.
  13. Цена за регулатора на налягането (плочката на главата на инжекциона откъм двигателя)? Пиши на ЛС.
  14. Здравей колега, колко пари търсиш на грънците от 100цата и пазиш ли й мотора? Пиши ми на ЛС, ако може.
  15. Каква марка са и имаш ли представа за коя разновидност (мотор) на 100цата са?
  16. И аз имах този проблем, но го забелязах, когато си сложих бас-каса в багажника . Очаквах да свири добре, но като я пуснах всичко се раздрънча - отвратителна история. Свалих всички кори по капака на багажника, сложих дебел слой силикон по ръбовете, където е залепено задното стъкло(и то вибрираше и дрънчеше яко и ме беше страх да не изхвърчи ), облепих ламарината която е над мотора за чистачката с бутил лепенка (подобна на дзиф, с алуминиево фолио отгоре, използва се при облепване на стъклени фасади - това имах под ръка), оправих всички щипки, сложих слой дунапрен между кората и капака и я защипах. За пластмасите около стъклото, отново облепих под тях с бутил лепенката, за да се защипат по - плътно, а под едната странична набухах силикон, че имаше изпочупени щипки. Получи се добре и спря да дрънчи от капака. Има и други варианти, ако ти се занимава, свали корите и виж кое ще е по - удачно в твоя случай. Успех!
  17. Интересува ме, тъй като моторът ми дава лоши признаци и искам да знам, дали мога да си купя гол мотор от изброените модели, да го накича с моите чаркове и да го монтирам. Според сметките ми, ще ми излезе доста по-евтино от ремонт, но ако рискувам да взема мотор от друг модел, не знам дали ще си пасне всичко.
  18. Здравейте, въпросът ми е следния: абсолютно еднакви ли са двигателите АЦЕ, монтирани на А6 Ц4, 100 Ц4, 80 Б4 и евентуално 6А на 80 Б3 и Б4? Интересува ме голия мотор - блок с глава и дали ще пасне всичко 1 към 1 с моя (А6 Ц4 АЦЕ) - скорости и съединител, колектори, дюзи, делко, тампони, датчици, отвори и стойки за всякаквите допълнителни детайли и т.н. Ако някой знае, моля да ме просветли. Благодаря предварително!
  19. Скачайте на офертата, много е точен колегата и цените му са №1 за София
  20. geshata86

    За бронята на а6 С4

    Това е въпросната част, оказа се малко по-зле отколкото си мислех, а именно има сцепено при едното краче за кората под двигателя, отчупени са 2 от същите крачета и има отцепени 2-3 ребра от рашетката в лявата й долна част (гледайки я отпред). Ето линк със снимки: http://geshata86.snimka.bg/automobiles/noj-za-a6-c4.591293
  21. Датчиците са в задната част на шенкела, ще се ориентираш по кабела, който върви дотам, но ако не ти свети лампата "ABS AUS" по-добре не ги барай, че си е играчка да ги нагласиш обратно в точната позиция. При мен също се ебава нещо инсталацията и ми светеше лампата за накладките (при положение, че има феродо да те утрепе) и след дълги изследвания просто премахнах лампичката да не ми боде очите.
  22. geshata86

    За бронята на а6 С4

    Аз ще ти дам въпросната част за 20 лв. Не е като от магазина, но е здрава. Имам и още една с цепка. Ако си навит звънкай 0878 44 12 71. В Дружба 1 съм.
×
×
  • Create New...