Jump to content

under_grounda

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от under_grounda

  1. Здравейте колеги, смених колата но ми останаха от предната змини гуми 195/65 R15 а на новата съм с 195/60 R15. В момента дилемата ми е дали да ги сложа тези или да купувам нови гуми. Това дали е възможно и освен че скоростомера ще ми показва с 2-3-4 км по малко от реалната скорост други особености има ли?
  2. Е комплект не искам да си поръчвам. Затова питах за пълнене, но явно никой не знае. Шанс.
  3. Комплекта от ибей е 130$ Мен ме интересува нещо бързо и евтино, което да закрепи положението.
  4. Е да аз съм от София. Някакви контакти, телефон адрес да имате?
  5. Интересно звучи. А знаете ли някой, който се занимава с подобни неща?
  6. Здравейте, тръгнах да си продавам А4-ката тъй като много нещо съм и сменил, а нещата продължават и продължават да се чупят... И естествено отпред си има похлопване. И отивам в автокъща да видя как е продажбата чрез тях, като казвам, че има похлопване от носачите, при което човекът явно се поиздаде като каза, че нямало проблем защото ги "пълнели" с нещо и издържали някакви километри колкото да се продадат. Но повече нищо не издаде колкото и да го разпитвах. Някой има ли идея какво представлява тази "технология" и изобщо какво може да му се пълни на един носач?
  7. Ами да различни драскотини има. Някои са по дълбоки ясно че няма да стане, но някои са доста плитички. Мога да пробвам с този Sonax, надявам се, че го има във вериги като Хит, Метро, Бриколаж. А после остават ли някакви последици по околната боя?
  8. Здравейте колеги, гледам че масово по магазините се продават пасти за заличаване на разни драскотини по боята. Някой пробвал ли е какъв е ефекта и ако да какви марки? Имам тук таме леко задраскано и доста ме дразни, но не ми се пребоядисва цялостно заради няколко драскотини.
  9. Колеги, хиляди благодарности! Пичовете там са много точни! За 2 часа и на наистина много ниска цена седалката вече е като нова!
  10. Аа сега ми стана ясно какво имаш в предвид. Благодаря ти много! Сигурно събота ще ги посетя.
  11. Е за едно търкалце 1 на 1 сантиметър закъсано надали някой ще е толкова некадърен и да не се справи.
  12. Здравейте, някой да има идея за тапицери из Младост? Трябва ми нещо наблизо за да мога да отскоча от работа да ми го направят.
  13. О да с флашка естествено. Вече си взех пионера. Просто в 2 магазина продавачите бяха много "запознати" и не знаеха че изключването първия път става с 2 бутона не с един. Първите впечетления откъм лесна и удобна работа са много добри и впечетляващи! И между другото ако някой се чуди между сони-то и пионера, сонито вади значително по лош звук и четенето от USB и CD e значително по бавно.
  14. Някой има ли идея тея PIONEER-и дали могат да се изключват от копчето за изключване. Пробвахме в магазина и половината модели се изключваха другата половина колкото и да помпиш и задържаш оff бутона продължават да си светят и това е.
  15. Благодаря ви момчета, златни сте! След толкова категорични отговори май избора ще е ясен. Като го разцъкам ще споделя впечетления.
  16. Здравейте колеги, Искам да попитам за мнения и отзиви за следните CD плеъри: http://technomarket.bg/products/09098863/blaupunkt-madrid-210-eu http://technomarket.bg/products/09025227/sony-cdx-gt410u http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/305955/P11080301/Авто-Ресиивър-PIONEER-DEH-2300UB http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/303276/P11080301/Авто-Ресиивър-SONY-CDX-GT440U Не само като качество на звук, издражливост, но и като удобство за използване, защото предното ми беше Елит и бях ужасен, защото не помнеше до къде са стигнали песните, рандома беше ужасен, папките се прилистваха много трудно.
  17. Здравейте колеги, От една седмица ми се получи странно бучене от двигателя. Колата е А4 95-та 1.8 бензин. Всъщност сутрин като я запала и не е загряла още звукът е нормален, също така първите сигурно 500м също, но като загрее над някаква температура (поне аз имам такова чувство) започва да бучи (в стил трактор). При 2500 оборота звукът е като при 3200 като децибели от по рано. Интересно също като не подавам газ, но съм на скорост в движение звукът е доста отчетлив, а като постои на празни обороти известно време спира. Някакви идеи на какво може да се дължи това? Ясно че трябва да я прегледа някой, но работа + студ, по някакъв начин слагат проблема на второ място
  18. Здравейте, купих си акумулатор (малко куча марка от метро) и като не бях карал 2 дена и не можах да запаля. Иначе акумулатора зареден е на 12.7V, а при запалена кола е на 14.07V. Пробвах да измеря волтажа след 12 часа без палене - беше 12.05V. Освен това мерих че без закачени клеми за 4 часа пада до 12.50. Дали колата има отечка и харчи акумулатора, или да хода да го сменям, че е дефектен. По принцип до какъв волтаж минимално може да падне, за да е в нормите и да може да пали колата (А4 95-та 1.8)?
  19. Здравейте колеги, Имам въпрос, особено към хората от Пазарджик, които сигурно ще са по наясно. Значи имам газова уредба Тартарини - етагаз, и искам малко да и се оправят настройките на компютъра. Ходил съм в сервиза в Пловдив, но там говорим за голям ужас, както и откъм отношение към клиента така и към компетентност (има 2 стъпкови моторчета, и умовете 3 пъти сменяха работещото). Навремето бях гледал някъде че има човек от Пазарджик, който също се занимава с тези газови и има софтуер за тях, но беше преди много време и съм му изгубил координатите. Може ли някой ако се сеща за сервиза да остави някакви координати телефон или адрес на сервиза?
  20. Да ще направя една диагностика. Ако някой е ходил при някой кадърен да сподели, че ми е писнало от експерименти. При твоята установи ли проблема?
  21. А за това което казваш за спуквания някакви замервания с налягане ли се правят?
  22. Здравейте колеги, Карам А4 95' година 1.8 бензин и съм забелязал че под 2 500 оборото колата набира доста мудно, но след това ускорението е доста по осезаемо. Като цяло обаче ако се дърпаме с бащата с ладата честно казано не знам кой ще излезе победител Разхода на гориво градско също е доста висок 15-16 с нормално каране, иначе извънгадско е към 8. Дали е възможно да има някакъв проблем с настройките на оборотите, впръскване на гориво подаване на въздух и къде мога да отида да ми ги настроят?
  23. Мда ходих по могрите и като гледам маркучите са метнати в калта вътре са пълни кой знае с какво. Сигурно трябва доста добро прочистване преди да се сложат на кола. Все пак малко кал + хидравлично масло няма да е най успешната смес
  24. Такаа... ходих да го оправят т.е използват стария и ти правят нов. Уж го оправиха, сложих го но уви... Като натискам газ волана се движи нормално, но стигне ли се до завой и като отпусна газта волана се вкочанява и на късмет няма кола в насрещното която да блъсна. Това на прибиране от сервиза. И в момента ме е страх да карам даже до някой друг сервиз. Някакви предложения за разрешаване на ситуацията... Или няма изход трябва да се оръся 370лв за нов...
  25. Ами аз принципно се движа между дървеница и овча купел, но където и да е стига да е качествено и на разумна цена мога да отида. Тези от малашевци сервиз ли са или изработват такива маркучи? Всъщност аз като сваля маркуча и го занеса да го правят накрайниците трябва да се използват от стария така ли?
×
×
  • Create New...