Jump to content

under_grounda

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

828 профилни разглеждания

under_grounda's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, смених колата но ми останаха от предната змини гуми 195/65 R15 а на новата съм с 195/60 R15. В момента дилемата ми е дали да ги сложа тези или да купувам нови гуми. Това дали е възможно и освен че скоростомера ще ми показва с 2-3-4 км по малко от реалната скорост други особености има ли?
  2. Е комплект не искам да си поръчвам. Затова питах за пълнене, но явно никой не знае. Шанс.
  3. Комплекта от ибей е 130$ Мен ме интересува нещо бързо и евтино, което да закрепи положението.
  4. Е да аз съм от София. Някакви контакти, телефон адрес да имате?
  5. Интересно звучи. А знаете ли някой, който се занимава с подобни неща?
  6. Здравейте, тръгнах да си продавам А4-ката тъй като много нещо съм и сменил, а нещата продължават и продължават да се чупят... И естествено отпред си има похлопване. И отивам в автокъща да видя как е продажбата чрез тях, като казвам, че има похлопване от носачите, при което човекът явно се поиздаде като каза, че нямало проблем защото ги "пълнели" с нещо и издържали някакви километри колкото да се продадат. Но повече нищо не издаде колкото и да го разпитвах. Някой има ли идея какво представлява тази "технология" и изобщо какво може да му се пълни на един носач?
  7. Ами да различни драскотини има. Някои са по дълбоки ясно че няма да стане, но някои са доста плитички. Мога да пробвам с този Sonax, надявам се, че го има във вериги като Хит, Метро, Бриколаж. А после остават ли някакви последици по околната боя?
  8. Здравейте колеги, гледам че масово по магазините се продават пасти за заличаване на разни драскотини по боята. Някой пробвал ли е какъв е ефекта и ако да какви марки? Имам тук таме леко задраскано и доста ме дразни, но не ми се пребоядисва цялостно заради няколко драскотини.
  9. Колеги, хиляди благодарности! Пичовете там са много точни! За 2 часа и на наистина много ниска цена седалката вече е като нова!
  10. Аа сега ми стана ясно какво имаш в предвид. Благодаря ти много! Сигурно събота ще ги посетя.
  11. Е за едно търкалце 1 на 1 сантиметър закъсано надали някой ще е толкова некадърен и да не се справи.
  12. Здравейте, някой да има идея за тапицери из Младост? Трябва ми нещо наблизо за да мога да отскоча от работа да ми го направят.
  13. О да с флашка естествено. Вече си взех пионера. Просто в 2 магазина продавачите бяха много "запознати" и не знаеха че изключването първия път става с 2 бутона не с един. Първите впечетления откъм лесна и удобна работа са много добри и впечетляващи! И между другото ако някой се чуди между сони-то и пионера, сонито вади значително по лош звук и четенето от USB и CD e значително по бавно.
  14. Някой има ли идея тея PIONEER-и дали могат да се изключват от копчето за изключване. Пробвахме в магазина и половината модели се изключваха другата половина колкото и да помпиш и задържаш оff бутона продължават да си светят и това е.
  15. Благодаря ви момчета, златни сте! След толкова категорични отговори май избора ще е ясен. Като го разцъкам ще споделя впечетления.
×
×
  • Create New...