Jump to content

JackRock

Members
  • Мнения

    155
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от JackRock

  1. Здравей колега , видях ти темата за аукс на гама и ме интересува мога ли да ти изпратя една гама  за такава манипулация , защото аз не се наемам да го правя а и тук в Стара Загора също не се наемат или не им се занимава. 

  2. Здравейте колеги , след дълго търсене и чудене попаднах на http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=174153колегата е от доста време във форума и с доста мнения и я е пуснал тук което ме навежда на мисълта че колата може да е поддържана добре но все пак да си питам. Някой има ли наблюдения за конкретния автомобил и какво може да ми каже за него ? Опитах се да се свържа с човека но не ми вдига.
  3. Здравейте колеги! Търся предна броня за моето ауди търся тъмно син металик!снимки ще добавя по късно!телефон за връзка 0883435726
  4. Здравейте , извинявам се за поредната може би глупава тема но , харесах конкретна кола http://www.mobile.bg/11416768955652639 И съм почти сигурен че снимка на тези седалки съм виждал тук във форума реших да ви попитам дали някой не знае тази кола и ако я знае може ли да ми каже нещо повече за нея като страничен човек . Благодаря предварително.
  5. JackRock

    Серво А3

    Намерено за сега .
  6. JackRock

    Серво А3

    Здравейте купувам сервото на ауди а3 1.9 90конски сили. 97 година Самото серво без помпа и другите неща. За връзка тук в темата Скайп : jackrock7712 Телефон : 0898645756 Сервото е с номер : 1J1 614 106 E
  7. Търся скоростна кутия за А4 96-та година 1.9тди 1Z мотор , кутията трябва да е перфектна и по възможност някаква гаранция за състоянието. Предложенията на лично. Благодаря предварително на всички отзовали се.
  8. Темата е за коша . Рейката намерена
  9. Колеги купувам хидравлична рейка за ауди а4 1.9 тди Afn двигател седан 97-ма година.
  10. Ами аз взех нов 65лв. с отстъпката но поне знам че е нов и няма да го сменям след 1 месец пак А и в моргите в които проверих нямаха такъв .
  11. Колеги днес забелязах че под колата ми има теч на масло :) като вдигнах капака и след обстоен оглед най омаслено беше около този маркуч и като го бутнах ми остана в ръцете :) Някой може ли да каже какъв е този маркуч ??? и възможно ли от него да е хвърлило толкова масло че чак да прокапе отдолу ? Не беше много но имаше . П.П. Като проверих щеката маслото не беше мръднало колата е ауди а4 афн мотор.
  12. Колеги продавам фотоапарат Fuji S5700 в перфектно състояние пълен к-т + 1gb карта за повече инфо за модела http://www.letsgodigital.org/en/12998/fuji..._finepix_s5700/ Цена : 250лв. тел. за връзка 0883341864 Може да се изпрати по еконт с опция виж преди да платиш.
  13. Предни амотирсиори А4 1.9tdi Afn ? И долни носачи (кривите) ляв и десен ?
  14. Само едно нещо мога да кажа АМАН от пишман майстори и ЕВАЛА на Дани без да ходя при него че съм на пи*ка си лелина само за 5 по телефона човека ми обясни как и какво да направя и колата стана друга ! ЕВАЛА !!!
  15. Та и аз да споделя премеждията си с печката и ходенето по мъките В един слънчев ден колата ми просто умря каза нема да вървя и тва си е 2-ра едвам правеше 50км. само да вмъкна че става дума за А4 Афн , тръгвам аз по разни майстори и се почват едни мъки единия казва клапан Н75 добре , отивам вземам един нов клапан от магазина като се разбирам че ако не е от него ще го върна , отиваме закачаме новия клапан същата работа така следва проверка на всички вакумни маркучи смениха ги почти всичките същата работа турбината не надува и тва си е , закачаме я на компа там показва дебитомер , тръгвам аз купувам дебитомер слагам го промяна няма и айде при друг майстор там пак се почва същото тоя стои и недоумява в един момент вади блока и от там некаф маркуч вади му и другия край пускам му 8 атмосфери въздух и от другата страна нема никой , смени маркуча леко подобрение но пак много тегава работа и казва дебитомера и клапана и двете са заминали и аз :blink: следва цена за двете неща 550лв добре че нямах толкова в себе си иначе щях да ги дам , вечерта сядам и почвам да чета как се чисти дебитомер така и така нямам кво да губя мога само да спечеля , на другия ден купих си спрей за почистване на карбуратори изчистих го от невероятната мръсотия ( Държа да отбележа че колата я карам от 2 месеца и още като я купих съм и сменил всички консумативи) оставих го изсъхне сложих го чак на другия ден и наистина имаше подобрение но нищо особенно , покарах я малко така и след 2-3 дни или 40-50 км каране колата се отпуши и тръгна :blink: докато не загря и не влезе пак в авариен режим и тотално ми писна звъня аз на един мой познат който има сервиз но е на 250км от мене и го питам кажи кога да дойда да я гледаш и да я оправиш , още на другия ден сутринта бях при него . Закачи я човека на компа покара я малко и каза нито дебитомера нито клапана са за смяна ! Свалиха турбината изчистиха я свалиха и катализатора който се бил преобарнал незнам какво точно ще рече това и о ЧУДО печката знаела да върви . Та аз стигнах до извода че има полза от чистене на дебитомера и няма никва полза от тоя смотан катализатор :wall:
  16. JackRock

    Странно тропане

    Мерси много за отговора и майстора стигна до извода че са тампони на стабилизиращата щанга защото и амортисиорите са добре
  17. JackRock

    Странно тропане

    Здравейте колеги от известно време чета форума но за пръв път пускам тема. Та проблема ми е, от едно известно време насам се чува едно много дразнещо тропане отпред в дясното колело миналата седмица закарах колата на майстор но се оказа че всичко е здраво а продалжава да тропа и на малки и на големи неравности се чува става въпрос за А4 1.9 TDI Afn някой дали се е сблъсквал с подобен проблем ? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...