Jump to content

martin-audi

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от martin-audi

  1. Темата е доста стара, но ще попитам- Корите за вратите от първите снимки налични ли са ?
  2. А датчика на "Хол" къде се намира ? Прочетох темата на Jordanik и вече нещата се поизясниха...Благодаря му за подробната и полезна тема.
  3. ] Пропуснал съм да напиша, че когато сменяхме радиатора възтановихме и всички клапи... И Благодаря за корекцията на заглавието на темата !Точно и ясно написана.
  4. Здравейте, имам няколко питания за Ауди 80 Б4 (АБК/116к.)бензин/ГИ: 1.Сутрин (на студено)пали, чак на 4-5тото стартиране.Преди да запали "претриса" и на следващото стартиране вече пали.Смених преди месец дистрибуторната капачка+палеца,свещи,кабели,стартер отремонтиран като по учебник,акум. е добър. Проблема в дюзата за студен старт и датчик ли да го търся ?Възможно ли е да е от дебитомера и/или и двете ? 2.Колата ми е с климатроник.(Съжалявам, че нямам снимки)Модела е от тези с двата правоъгълни дисплея, като на А4-ките.Проблемът е,че когато го пусна и покарам и го спра (или спра за нещо и после пак тръгна)и го вкл. отново не иска да работи-светят си индикациите и по някое време се включва сам... Другият проблем е, че не духа достатъчно топло.Въздухът е хладно-топъл.Не знам как е при климатрониците-дали могат да духат топло-горещо както при обикновенните парна с врътките или ...???Преди месец смених и радиаторчето, че ми се счупи единият щуцер на входа...Проблемът не би трябвало да е от радиатора. 3.В ниските обороти, когато подам плавно газ и задържа в опредлено положение педала на газта "играе" стрелката на километража все едно, че подаваш и отпускаш газта.Често се случва и както карам (примерно н 3-4-та предавка и изключа на свободна да угасне... Помагайте, че работата никак не е добре,а в Габрово в сервизите само се чешат по главите и гадаят и не могат да ми разрешат проблемите.Смених стъпковият мотор с такъв от друга кола -няма рзлика. Благодаря за съветите предварително.
  5. Колега ,благодаря че намери начин да ми изпратиш (по твой познат) антифриза и маслото.Стоката е качествена и човека е точен и коректен.Препоръки.
  6. Здравей, искам да ти направя поръчка за 5л. антифриз G12 и 5л.-Castrol Magnatec Benzin 10W-40.Очертава ли ти се в скоро време някакво пътуване на запад от Варна ? До скоро.П.п.-имаш ли ги в наличност-ако има вероятност да се изчерпат-запази ми поръчаното количество...
  7. Благодаря на всички отзовали се.Ще хвърлям ези/тура и каквото се падне ...
  8. Здравейте, моля ако някой може да ми каже(или препоръча) каква гарнитура за капака на главата да си взема.Колата е Б4 АБК 2.0 116кс. авант.Питах в два магазина и ми отговориха, че те не знаели...Вариантите, които ми предложиха са 2-коркова и гумена (?) Първата около 5лв, а втората около 20.Разликата между двата варианта била в местоположението на дупките за шпилките.Благодаря за отговорите.
  9. Здарвей.Кога пак ще пътуваш из страната ?Искам 5л. антифриз.Имаш ли от този, който предлагаше в началото на обявата ?За Търново,Севлиево или Ст.Загора.
  10. И аз преди време имах същият проблем и поради липсата на дръжка на 5-тата врата по моргите или ненормално високите цени, които искат за този елемент просто намотах едно парче от ел.кабел 2,5 кв. на 2 пръчки и отварянето е безпроблемно до момента.Само го разминаваш на X -лявата ръка дърпа кабела,който отваря дясната кл., а дясната реципрочно-отваря лявата...Ще ходя утре да пробват да го заварят-дадоха ми надежда,че може да стане.
  11. A при ГИнж. как стоят нещата с предварението ?
  12. И все пак някой знае ли какво стана с тия гуми ?За това лято ли бяха или за другото ?Че то отдавна вече не е за зимни...
  13. Въпросите ги отправяй към Babuna не към мен...Аз съм само потребител, който си чака гумите.Чака,чака,чака...и докато чака
  14. Цитат(martin-audi @ Mar 28 2010, 16:31) И Капитана на кораба не знае... Път е все пак. Момчета, хич не е за смях, изпотихме се хиляда пъти - като гледаме как вървят нещата ще е след Великден веднага. Колега, не се "връзвай"...по добре е човек да се надсмее над трудностите и несгодите от колкото да получава болежки в сърдечната област...Знам, че не ти е лесно и, че са ти пламнали телефоните...Ама събитието е към своят УСПЕШЕН край и в крайна сметка всичко ще е наред...
  15. Благодаря на всички отзовали се.Справих се без проблем... трябвало само по-смело да се дърпа Както написахте - на дръжката е счупено палчето.
  16. Пръстчето показва Не!,че не се получава-няма друг смисъл...Може би е употребено неправилно...Отивам да пробвам пак да видя колко щипки ще счупя...
  17. Когато е ОТВОРЕНА вратата ми е ясно как се сваля кората...Въпросът ми е когато е ЗАТВОРЕНА и не може да се отвори (не закл.,а затворена и механизма не я откопчава)Кората се "нахлузва" върху планката на задната чистачка, закопчават се щипките и последно се завиват видиите на вътрешната пластмаса... Ами като въпросната пластмаса е затворена няма достъп до нея ?Дори и да откопчея щипките пак не може да се извади, защото трябва да се "плъзне" цялата кора нагоре.Ама не става защото я държат видиите и не и позволяват да мръдне нагоре. :lol:
  18. Здравейте, вчера си откл. колата, отворих 5-та врата после я затворих и когато се опитах пак да я отворя дръжката беше "мека"-или се е скъсало жилото или се е откачило. Напишете как да махна кората (видиите за сваляне на дръжката от вътре не се виждат, когато е затворена вратата) или някаква друга хитринка за да я отворя.
  19. Виждал съм газова бутилка ИЗЛЕТЯЛА от колата при катастрофа на около 5-7метра...е не беше се взривила.Не знам дали е имало вътре газ.
  20. Благодаря на всички отзовали се за съветите.С пожелания за всичко най-добро.
  21. Какво е TPS ?Проблема как се отстранява - сменя се нещо или се правят настройки на нещо ?
  22. Здравейте, от известно време ми се появи един странен "феномен" на колата-( AUDI 80 (B4) 2.0E 115 avant ) :-Когато си карам на по-висока предавка (примерно на 3) и започна да намалям със отнемане на газта, в краината точка когато педала е вече отпуснат колата леко придърпва (ускорява) за секунда и след това пак намаля.Получава се и при рязко махане на крака от педала.Най е осезателно когато спускам по нанадолнище и използвам двигателя за спирачка.Надявам се да ме разберете , какво исках да попитам.
×
×
  • Create New...