Jump to content

sweet_cveti

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sweet_cveti

  • Рожден ден 4.03.1987

Друго

  • Kaра
    audi A3 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    sofia

sweet_cveti's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, интересува ме дали огледалата на А3 2002 преди и след фейслифта са еднакви?
  2. Чашката не свети, а иначе се вади много лесно с щипките за радиото ако имаш. Конзолката е хваната на две щипки и излиза много лестно.
  3. Така моя проблем се появи днес след като си взех колата от ремонт за смяна на съединител. Пускам си днес фаровете и единия не светна. Реших че е крушката, смених я и нищо. После реших че е бушон-е да ама не. Накрая се замислих дали стига въобще напрежение и естествено-не. Та въпроса ми е някой да ми препоръча свестен сервиз за електрическата част, че в серрвиза който бях аз неискам да стъпя повече!?!
  4. sweet_cveti

    Задна броня А3

    E мерси за предложението, ама първо да си я купя
  5. sweet_cveti

    Задна броня А3

    Здравейте! Може малко тъпо да прозвучи въпроса ми, но дали има разлика в броните на А3 quattro и обикновената?! Та въпроса ми е ако си купя броня, ще пасне ли на quattro-то по размери?
  6. Много ми е интересно, как стигнахте до идеята че е пребоядисана цялата. Много разбирачи се навъдиха. Колата е на приятеля ми,който я лъска по цял ден, а тропне ли нещо по нея веднага е в сервиз за смяна. Няма грам ръжда, но нали всички сте я виждали явно знаете. Това е кола на 14 години и ако намерите по-запазена ще се радвам да ми пратите снимки.
  7. 1996г, 90 к.с., с всички екстри за модела освем кожен салон. Напълно обслужена. Колата е без забележки-външно и вътрешно. Също така и по ходожата част. Мотора е в отлично състояние и дава разход извънградско- 4 л/100 км Цена- 6000 лв, коментари на цената- на място. Може и бартер за Audi A4 след 2002 г, с доплащане от моя страна
  8. sweet_cveti

    ESP на A3

    Ами на мен ми светва лампата за ESP а не за abs така че по простата логика търся датчика за него. Днес ходих да я видят и нищо конкретно не казаха, защото при тях не светна. Нали знаете винаги раоти в севиза, а като излезнеш от него хоп-изненада не работи
  9. sweet_cveti

    ESP на A3

    Мерси за 8ми март. Не е стоп машинк, защото тогава ми свети подгревател на свещите. Това вече го преживях. А днес пак ми светна лампата и после се изгасна. Мисля че датчика на ми прави проблем. Утре ще мина да я проверят за всеки случай
  10. sweet_cveti

    ESP на A3

    Днес в снега както си карах и ми светна лампата за ESP. Тя и преди си светваше,но огасваше веднага щом мина заледения участък. А днес светеше продължително даже спрях и пак светеше. Изгасих колата, запалих я пак и лампата вече не светеше. Дали датчика не се е замърсил и да ми прави проблеми?
  11. Аз карам А3 и немисля,че имаш база да го сравняваш с голф. Да не говорим,че моята е quatrro. А за избора дали А3 или А4 зависи от това колко голяма кола ти трябва. Ако си сам и караш градско за какво ти е комби или нещо подобно.
  12. Аз карам А3 1.9 дизел,само че моята е 131 коня. Много съм доволна, не пуши, много е скоклива. Дадеш ли и малко газ и веднага набира независимо на коя предавка си (дори и на 6та). Да не говорим, че разхода ми е 8 на сто градско, а извънградско падна на 6/100. А за това дали пуши,трака и т.н. зависи на какво попаднеш..
×
×
  • Create New...