Jump to content

kikson1979

Members
  • Мнения

    1155
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kikson1979

  1. Колеги, центрирането на предния мост със специализиран ОЕМ инструмент ли се прави и каква е процедурата там? (питам заради лекото ми дърпане само на дясно) Всичко по окачването уж е ок+реглаж (има леки съмения за тръгнал шарнир на долен преден прав носач от лявя страна)

    @buzzi

  2. @buzzi Малко ъпдейт с моя казус.Оказа се,че шарнира има лек луфт (на ляво/дясно) на преден долен ляв носач. От него възможно ли е да дърпа на дясно и вертикалния наклон на лявото колело да е леко мръднал колеги?

     

  3. @buzzi При мен е нямало удар,карам я от много отдавна. Не знам дали може като са сменяли тампоните на моста от тогава да не е Ок.А пък последно от S_line я правиха с нормално окачване,че не исках да е толкова ниска... :)

  4. @buzzi Имаме развитие.

    1.Направиха перфектен задния мост на 3D стенда.

    2.Тръгнаха да правят и предницата,обаче на предно ляво колело беше избягъл Камбера,страничния наклон.Охлабиха предния мост както е на стенда,но не влезе напълно в норми.

    На сходимост стана,но предно ляво колело свети в червено още и е -1.19 градуса т.е. леко е отворено отдолу.Предно дясно е на -0.54 почти заводска стойност (-0.52 е идеалната стойност)

    Референтните стойности за вертикалния наклона (Камбера) са от -0.27 до - 1.17.

    Чудя се защо страничния наклон отпред в ляво е избягъл след като регулираха задния мост?

    Сега е по-добре,по-малко тегли в дясно,но и се усеща напрежение понякога във волана (явно контря с лявата ръка кормилото)

    До продължим ли да го прецентроват предния мост по-сериозно в моя случай т.е. на подемника да разхлабят всичко отпред?На стенда повече не искаше да мръдне предния мост,а лявото колело е било на -2 градуса някъде?

     

    post-1-0-21039600-1485626117.png

  5. Дефакто 2 стенда минах.На задно ляво колело има 3 десети от градуса отклонение само,това излезе от втория 3D стенд.Според майсторите е прекалено малко.Болта на големия носач на задния мост е запекъл обаче и не можаха да регулират там.Като са я карали на заден ход,задницата е тръгнала леко на ляво.На пред продължава да дърпа на дясно.Неам идея какво става...

  6. И на мен преди време датчика за диференциално налягане беше ми разказал играта.Нито грешка набиваше,стойностите на живи данни бяха Ок,обаче се беше бъгнал и 2 седмици ДПФа светваше.Накрая на своя глава го смених,точно същия ден в сервиза наби грешка за датчика.Така,че той си е консуматив,докато не се развали на 100%,никакви признаци не дава...

  7. За пичУити с не хващане на станциите.Често без да набива грешки проблема е в радио тунера.Пробвайте с друг!Аз имах нещо подобно,набиваше грешка за антена/чистота и по-слабо хващаше станциите.Смених радио тунера и всичко е Ок.Няма СР.Действайте ;)

×
×
  • Create New...