Jump to content

Tonipeev

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tonipeev

  • Рожден ден 26.11.1996

Друго

  • Kaра
    Audi А6 4Ф

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Раковски

Последни посетители

1322 профилни разглеждания

Tonipeev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Никак 4 години я карам с този проблем.
  2. Не колега изтрих грешката и повече не е излизала нищо не съм правил по кутията все още си работи.
  3. Същите са ми симптомите колега. Проверих тези болтова за които говореше стегнати са няма да е в тях проблема а някъде другаде...
  4. Здравейте колеги, Колата е Ауди А4 Б5 феслифт 2000г 1,9 AJM 116коня. Проблема е следния при пуснат климатик целия конденз влиза в купето и тече на пасажерското място. Слизах под колата да търся маркучлето за конденза да не е запушен но никъде не го открих. Разглобил съм жабката стигнах до тръбата за конденза но не виждам начин да я отворя и разглобя от вътрешната страна. Не открих подобна тема ако е отвяряно моля прикачете я да я прочета. Поздрави
  5. Имаше ли същото пукане което обесних колега ?
  6. Аз смених амортсьорите с тампоните на макферсона понеже имахме съмнение в тях но не се оправи пукането.
  7. Точно само при навит волан се чува пукането и при рязко спиране. @Gangbango Провериха ми вътрешните накрайници казаха ,че са здрави само външните са сменени.
  8. Здравейте, От скоро имам едно пукане при качване на бордюр или слизане от него. Цялата предница е сменена нови амортисиьоти тампони на амортисиьорите всичко но пукането не се оправи. Също така при по аварийно спиране на яко натиснат педал изпукването отново се чува и взе да става все по силно. Възможно ли е да е от тези тампони на магарето тях не съм ги гледал.
  9. При вътене на място волана преплъзваше ремъка и ми вибрираше волана. Оказа се изядени канали на шайбата бяха остри като браснач
  10. Колеги смених само шайбата на хидравликата с нова и проблема се оправи и при мен. Оригиналната шайбата струва 85лв с отстъпката. Свалих само бронята и фара и се освободи доста място за работа стига се и до обтяжната ролка за да отегнете ремъка.
  11. Като се свали фара стигаш ли лесно до обтяжната ролка да я отегнеш?
  12. Колега сваля ли предницата за смяната на шайбата ?
  13. Като се разглоби всичко покраи охкадителя и филтъра се вижда че е чисто покрай гарнитурите те са една идея по на високо от V то и се вижда че не тече от там.
  14. Колеги продължава да тече... Към маследния охладител ли да се ориентирам. Не тече от гарнитурите на главите проверих ги.
×
×
  • Create New...