Tonipeev

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Tonipeev

 • Rank
  User
 • Birthday 11/26/1996

Друго

 • Kaра
  Audi А6 4Ф

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Раковски

Recent Profile Visitors

552 profile views
 1. @kpematop Как може да се провери нивото на маслото ?
 2. Този уикенд ходих при @kpematop ъпдейтна ми кутията и ми сложи сейфти ремапче колата доста живна стана досто приятна за каране и с ъпдейта на кутията включва доста мазно но проблема с врибрацията не се оправи. Намали драстично врибрирането не е както беше и ми каза че хидрото е за правене та остана да го сваля и закарам за рециклаж.
 3. Да разбрах се с него ще го посетя.
 4. Да колега закупих колата преди година проблема го имаше но минимален не се усещаше смених маслото но не се оправи карам я така 8-9 месеца и взе да го прави почти постоядно при нормално каране. Чувал съм че с ъбдейт имало възможност да се оправи кутията е обслужена.
 5. Смених масла филтри проблема не се оправи дали може да е в хидрото ?
 6. Здравейте колеги, Колата е а6 4ф3.0тди 233 коня асб кутията започна да врибрира при смяна на скорост от 3 та на 4та и рядко на по горните скорости при нормално каране при подаване на повечко газ проблема го няма. Също ми играят оборотите при спускане на наклон падат и се качват в движение на място проблема го няма. Намерих кутия от 239 коня въпроса ми е същата ли е кутията ще пасне ли и дали е по добра. На ясно съм че трябва да прехвърля платката от моята кутия на тази коята ще закупя.
 7. Здравей колега къде рецеклира компресора и колко парички ти излезе за рециклирането му понеже в пловдивска област няколко сервиза ми казаха че бил бутален компресора и не се рециклира моя си работи но в движение когато е спряна на място спира да работи казаха ми че не прави налягане с подаване на леко газ тръгва без проблем.
 8. Колеги от къде да си сваля последнита карта за а6 4ф mmi 2g за навито
 9. Продавам джанти от Ауди а6 4Ф 5x112 18 8J ET43 Продават се само джантите за 400лв ако има заинтересувани ще изпратя още снимки.
 10. В сопот има един колега Стоян Гологанов прави ги веднъж заслужава си напиши му името в Фейсбука ще го намериш Разгледай му профила и виж как ги прави.
 11. Рятко го прави и пукането се уеща наистина като обръщам и като започне да пука и се усеща в волана. Аз мислех че е в хидравликата проблема смених маслото но не се оправи.
 12. Колега имам същия проблем след смяната на маслото в раздаткато проблема оправи ли се ? И някой да ми препоръча от къде да си закупя и какво масло да сожа.