buzzi

Members
 • Content Count

  5,204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About buzzi

 • Rank
  оператор водна струя към чистотата
 • Birthday 06/18/1968

Друго

 • Kaра
  А4 B8.5 Allroad 2.0

Персонална информация

 • Location
  София
 • Interests
  да рови по колите

Recent Profile Visitors

22,567 profile views
 1. Когато си в регенерация и загасиш без да знаеш че си в регенерация всичко кипва,надуват се охладители и става мазало от тия 600 градуса За какво ти е кола ,която не искаш да подържаш? Допълнителната помпа с работещите перки точно това предотвратява.
 2. Букви на мотора?
 3. На една шкода 2013 ,2.0 тди ,нов внос 2 прегрявания ,при смяната на ангренажа установих блокирала водна помпа . Няма грешки ,диагностиката не не търси позиция а верига. Помпата беше останала в положение в което едвам пускаше някаква вода да мине през нея. Едвам го навих да сменяме ангренажа,на 180000 е колата.
 4. Аз бих търсил кабела вместо да търся логика . На къде се клати мотора като тръгваш напред? На къде се клати мотора като тръгваш назад? Какво казва логиката?
 5. Кабелен сноп е протрит някъде
 6. Смени си казана за антифриза с оригинален. Около 70 лв е . И всичко ще приключи.
 7. Аз имах такава кола ,с изтрит error report за Егр . Но , репорт за изключен от Буксата. Тоест махаш Буксата няма Егр. Слагаш ,егр тръгва . На друга и бяхме махнали вихровите клапи. По дефолт са отворени. Махаш Буксата и няма клапи,няма и грешки. Закачаш всичко тръгва .Включително и грешките без една.
 8. Активирай aux ,за да работи .Не питам за rns e ,блутута си закачил на мястото на aux входа.
 9. Имаш ли жак за вход изведен фабрично?
 10. Ролката на ангренажа на колянов вал виж дали не мърда.Ще се наложи да се поразглоби за да се види. Мобе да бележиш ,центроваш и после да видиш белезите къде са като избяга центровката .
 11. Не е нужен цитат,като видя ще отговоря. 10 макс,моя мотор е същия ,регенерации на 250 средно км градско каране. Повиши ли ти се нивото направо сменяй.За да не се повиши нивото на маслото ползвам едно приложение vag dpf pro. Има си тема потърси. С него следя кога започва и кога свършва регенерацията.
 12. Наличен и е 100мм ,сменявай масло по често и карай.
 13. Това е функция на километража,разучи си колата просто. През мми ти показва километри или литри ,трябва да избереш.
 14. А разхода реален ли е? От резервоар до резервоар колко е разхода? Има опции да се рови с vcds и да се променят показанията. Имал съм такъв мотор и за доста икономичен го помня. После при тия коли няма референтни стойности като гледаш със софтуер. Тоест трябва да се знае кое колко трябва да показва. На колко километра прави регенерации?