Jump to content

a_p_d

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от a_p_d

  1. Никой ли няма нищо от тези части?!
  2. Купувам Nokia 8800 Sirocco. Няма значение от модела-gold,silver или black. Искам само да е запазен и пълен комплект! За контакти: ЛС или тук в темата! Моля офертите Ви да бъдат придружени със снимки,цена и телефон за обратна връзка!
  3. Първо,че няма нищо обшо с пуснатата кола. Правени са от Д2 с фейс на Д4+олекотяване на купето. Снимки все още няма да кача,зашото имаме още малко работа по колите и искам да ги пусна всичките заедно и когато са готови. След това ще направя отделна тема за тях! Виждал съм такава и мен лично адски мнгого ми хареса как седи. Все пак става дума за моята кола. Има и 2ри варянт-да се направят от епоксидна смола и да се олекотят от 52кг на 7кг за предния капак,а задния става 4,8/5 кг. Праговете ще са същите,но ще са смъкнати с 1,4см,защото искам да й вградя осветление като на автомобила от снимката долу. Това ми го предложеха в един тунинг център и нямам никаква идея за какви точно неща става дума. Аз съм й сложил само 1чип на двигателя. Това е ясно. Това също. Предната броня ще се преправи съжсем леко,защото ще й сложа решетка от новата С8 Няма да е изпълнение тип "Голф 2"(нищо лично),а просто ще има 2 крайни гърнета и трябва да се преправи приставката на бронята. На нея ще й бъдат дабавени само едни съвсем малки (0,5см) "вежди", които ще очертават аъспъховите отвори. http://www.lincah.com/wp-content/uploads/2...s-2-588x441.jpg Това също е ясно,но все още не съм се спрял на някоя конкретна фирма. Нещо подобно: http://www.lincah.com/wp-content/uploads/2...iew-588x832.jpg И това е лесно за правене. На този етап проекта върви доста по-бавно,защото в студиото има 2 коли,в/у които се работи,а сме само 3ма човека.
  4. Това ми е 3тото А8,което смятам да тунинговам. Двигателя е 2,5 ТДИ (150к.с.) + чип (35к.с.). Беше с оригиналните 17 цолови джанти,но вчера купих едни 19 цолови джанти на BBS. Така изглеждаше преди: Така изглежда сега: Следващите промени ще са: - преден и заден капак от карбон (специално и ръчно отляти цели компоненти) - прагове от епоксидна смола - олeкотени бутала и валове - кожен салон - Recaro от S8,но претапициран по мой дизайн - претапициране на тавана с велур - евентуално предна броня - задна броня с дифузьор и 2 ауспуха - двойна изпускателна система - затъмнени стъкла на 100% (без предното) Относно окачването-като приключа с озвучението в багажника и всички останали неща,които трябва да направя по колата...тогава ще поръчм от едни приятели в USA поръчково окачване.
  5. Купувам за Audi A8/S8 D2 2000година Салон RACARO - предпочитам да е бял,но може и черен. Емблема S8 за заден капак. Крайно гърне за S8. Предна решетка за модела след фейслифта (точна година на изделието,което ми трябва от 2000 до 2002). Решетка до десния халоген за съшия модел. За контакти: тук илина 0886/199-131
  6. Само 5 болта ли има или са 10? Ако са само 5 и са с размери 5Х112 => са оригинални! Крайна цена и от кой град си?
  7. Ако е след фейслифта... ми трябват решетките от предната броня-средната долу в бронята и тези до халогените! Предлагаш ли монтаж на салона? Дай малко по-хубави снимки!
  8. a_p_d

    ауди а8

    Малко да ъпна и аз темата с моя опит относно А8 D2 моделите! Имам А8 2,5 тди куатро модел 2000г от 2005г. Наистина добрите страни са - комфорт, проходимост, стабилност. Аз лично съм с чип и сегашната мощност е малко над 270к.с. и съм адски доволен! Чип и по-яко турбо+спортен филтър и по-широки тръби-това е рецептата! Имай предвид,че я юркам яко и 220/240км си ги цепи от раз! Да,бавничка е в началото,но все пак е 2.5,а не 4.2! Скоро ще кача и видео ако някой не вярва за километрите! Другата ми кола е с 3.3 мотор и разликата е огромна!!! Другия засегнат въпрос беше разхода- да,в града 13-15литра си ги гълта като нищо,а за извън-много си зависи от карането,но 10/11литра са приличен разход при нормално каране! Иначе минеш ли 170км/ч отиваш на доста по-голям разход! За разлика в поддръжката на А6 и А8 нямам наблюдения,но да ти кача,че на А8 изобщо не е евтина,но ако си вземеш такава кола няма да го мислиш много! На този етап съм дал около 13/14хилки за обслужване,но наистина няма жалене! Аз лично съм адски доволен от колата,защото си я взех лично от Герм. и беше на хипер малко километри! Сега си карам 3.3 и се чудя дали да продам другата /2.5 ТДИ/.
×
×
  • Create New...