Jump to content

fireflay

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

554 профилни разглеждания

fireflay's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пак съм аз... А4 е 115 к.с....Започнах да гледам и А6-2006 138к.с.2.0 мотора..Чувал съм,че много хора не го харесват...Моля дайте мнение или ме насочете към съществуваща вече тема...Влизам във форума през телефон и ми е малко трудно да се ориентирам...Благодаря.
  2. Здравей.Честно казано незнам точно коя модификация са моторите.Мисля че и двата(трите...или колкото са) са добри или греша?По-скоро окачване,съединители и други части и агрегати,свързани с подръжката на кола втора(трета) ръка.Благодаря.
  3. Здравейте.Моля за мнение и съвет. Търся си семейна кола-комби.Мотора държа да е 1,9ТДИ.Попаднах на обява А4-2006а с този мотор.Гледам и А6 малко по-възрастни...Бихте ли споделили по отношение на подръжка как са едните и другите,характерни проблеми и с какво да внимавам при огледа избора.Благодаря предварително и съжалявам ако не съм намерил съществуваща вече тема по въпроса... п.с.В момента съм в Англия и си търся кола за тук(няма да сменям дирекция...поне за сега )
  4. Аз,вече съм излекуван!!!Благодаря за координатите...Да си призная,бях немалко резервиран,благодарение на едни професори от сервиза на Цоков(да ме прощава чорбаджията,ама трябва да си обучи по-добре персонала,та да не гонят трайно клиентите си...).Та колата ми не е"старата" ми кола,а направо се взривява като я настъпя.От рапърското придръпване,няма и следа.Супер съм доволен,а и цената която платих е почти 3 пъти по-ниска от цитирания горе сервиз...Евала на "лечителя",да е жив и здрав!!!Спирам,че стана малко като платено съобщение Весели празници на всички и безаварийно шофиране!!!
  5. Здравейте и от мен...И при мен електронния блок.Живея във Варна.Дайте координати на някой местен лечител.Ще споделите ли,кво точно му правят(няма да се пробвам сам вкъщи),в смисъл сменят ли нещо...има ли някаква гаранция след ремонта,проблема напълно ли изчезва или се "замазва" леко и става ли колата,пак "същата",колко време отнема и приблизително,кви пари...Малко Мара Подробната стана,ама много си обичам колата-само една ми е
×
×
  • Create New...