Jump to content

niko7706

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

niko7706's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ха ха ха-или имат капачки или нямат.Или липсва 1,2,2и половина
  2. Приемам и бартери независимо за какво,стига да ми хареса и да ми е потребно най-вече.Гумите са доста запазени.
  3. Нова цена-50лв.Хайде зима иде.Пращам с еконт.Гумите си струват.
  4. Гумите са в Пазарджик.Пращам с Еконт
  5. Гумите са доста запазени.Заслужават си парите.
  6. Milestone-зимни DOT-2906. Нямат балони и не са лепени. Равномерно са износени. Имат по 6-7мм грайфер. 2 бр-60лв. 0899997187.
  7. От Пазарджик съм,ама сега с тези куриери няма проблем да се пазарува от всякъде дори и извън Бг.Компа ще е за игри за малкия.Направиха ми оферта за около 1000 лв,ама и аз като гледам ако си купя различните части от различни места идва доста по евтино.Иначе в технополис има за около 650-700лв доста прилични PC-та.Още търся оферти
  8. Колеги искам да си взема нова компютърна конфигурация.Някой да препоръча магазинче/сайт/ където сглобяват на място,а не продават готови конфигурации.
  9. За N85-Батерия Li-Ion 1200 mAh Време на разговор 6.5 ч. Време на готовност 363 ч. Значи примамва ме с това,че има FM transmiter.Понеже A3-ката ми е с Gamma с касетки ми се струва доста практично телефона да има такова трансмитерче и да си пускаш любимите песновки да ти свират през радиото.А не постоянно да записвам касетки примерно и ако трябва пък и да търсиш някое парче.....А така цък от нокията и сичко на max Знам,че мога да изведа кабел от предусилватела на Gamma-ta с 3.5мм и да мушна към някой телефон,ама моя е на 100 години и няма мп3.Затова трябва да си купувам и съм се спрял на N85 заради фм-трансмитера.Пък е и малко по ефтин с еднакви функции като много други Нокии от този клас.
  10. Кажи оферта.Снимки на телефона можеш ли да ми пратиш?
  11. Колеги а какво ще кажете за N85.Извинявам се на колегата,че му се меся в темата ама мисля,че ще бъде полезно още малко сравнения,защото аз се чудя между N95 8gb i N85.
  12. Мерси много колега.Значи ще си взема "по-убавия лафтоп" Макар и без Com port.А иначе този порт за какво служи?
×
×
  • Create New...