Jump to content

Bat milen

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80

Bat milen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,нека се опитам да помогна:щом е само километража е добре,при мен беше изчезнало всичко по таблото.Значи всички спойки трябва да се презапоят,а специално за скоростомера също презапояване на пинчета или само на едно от тях трябвеа да се намери кое е, но е необходимо много внимателно баране с поялника и всичко останало.Дано да съм помагнал!!!
  2. Радвай се колега имаш здрави гърнета.Това с дупките по гърнетата не хич добра идея.Газ на техниката и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
  3. Bat milen

    Питане за VAG-COM

    Здравейте колеги,фен на AUDI карам Яйце доста време,сега вече съм на А4 1,8Т автоматик 150 коня и се кефя на самолетчето.Само,че има ли някой който да ми обясни VAG-COM.И основно как да го ползвам.Какво е необходимо.Извинявам се за тъпия въпрос - може би , но кой ти е карал самолет.Все пак имам претенции за технически грамотен.Благодаря предварително!
  4. Здравейте,скоро купих AUDI A4 1.8T,автоматик.Моля,препоръчайте ми сервиз където да направя обслужване и най-вече се притеснявам за скоростната кутия.Предварително благодаря!
  5. Здравей,колега може би малко късно се включвам но не бях влизал отдавна.Единият датчик до радиатора ти е за перката,другият е на дебелата тръба излизаща от горната страна на радиатора почисти им кабелните обувки и пробвай.Ако дадеш на късо двата кабела стрелката трябва да се отклони до край.Принципа им е,че променят съпротивлението си в зависимост от температурата.Затова те съветвам да почистиш изводите.Километража е без жило - електронен възможно е буксите на таблото да не контактуват или трябва да се припоят изводите на платката на таблото за километража е една малка платка запоена за основната платка на таблото,при мен имаше студена спойка - немците са се поизложили с тези табла малко. УСПЕХ
  6. Bat milen

    Схема AUDI 80

    Колеги помогнете със съвет от къде мога да намеря електросхема на AUDI 80 B3. Благодаря предварително!
  7. Bat milen

    От къде

    Колеги,някой може ли да ме посъветва от къде в Пловдив мога да купя читави спирачни дискове и предни накладки за Б3.Омръзна ми от ментаци.
×
×
  • Create New...