Jump to content

kat79

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kat79

  1. Това за смазването на помпите не е ли обратно,защото аз карам tdi но не съм видял помпата да се маже с двигателно масло,напротив мисля че,при комън реила етака.
  2. Клапата, за която стана въпрос трябва да си е затворена,защото ако върти и въздуха в купето ще му поти прозорците.Клапана които спира топлата вода към купето е в положение отворено ,затваря когато вакумния клапан засмуква,за да си сигурен че не ти спира топлото просто извади маркучето.
  3. kat79

    Климатроник А6 С4

    Проблемът се оказа в радиаторчето .Промих го ,има някакво подобрение но на пролет ,ремонт.Когато засиля вентилатора не успява да духа горещо,но на средно положение езначително по-добре от преди.
  4. kat79

    Климатроник А6 С4

    Добре,ще оитам.А този вакум кога е отворилпритока на вода,при засмукване или обратно?Мисълта ми е да извадя тръбичката ида видя какво ще стане.
  5. kat79

    Климатроник А6 С4

    Здравеите,проверих маркучите след като почна да духа хладно и:думите на колегата VBI се потвърдиха на 100%.Запушено радиаторче.Благодаря отново.
  6. kat79

    Климатроник А6 С4

    Благодаря за отговора.Ще пиша като проверя.
  7. kat79

    Климатроник А6 С4

    Здравеите,извинявам се че се включвам в тази тема но искам да запитам какъв може да ми е проблема.При загряла кола когато тръгна парното ми духа горещо,след около 2мин започва да отслабва до хладко.Имам грешка 06.3 ,сменил съм датчика проблема си остана.Благодаря,предварително.
  8. kat79

    Почистване на фарове

    да питам,защо немога да видя снимките.благодаря.
×
×
  • Create New...