Jump to content

Alex88

Members
  • Мнения

    1033
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Alex88

  1. Здравейте, търся  табло за ауди а3 8л принципно търся като това от снимката за 1.9ТДИ, но може и за бензинка. задължително да е марка VDO!

    025499329.jpg?r=0

  2. Не си заслужава и според мен! Тази тошиба има доста повече екстри от тази плазма,да не говорим,че плазмата не е FullHD и е с смешна резолюция! Като прибавим всичко от колегите по-горе и 3г експлоатация аз не бих я взел!

  3. Колега аз съм с 40ка телевизор и лаптоп,купих си Hama 5м. с позлатено покритие,вече няколко месеца от лятото кабела се вади и слага по два пъти на ден,не съм имал никакви проблеми! Така,че с две ръце ти препоръчвам Hama,но не от евтините,моя беше 30лв някъде,гледай да е задължително с позлатено покритие! :zustimm:

  4. Да ползвам на колегата темата,надявам се да няма против. :respekt:

    Един кретен се спря в мене на светофара и сега така и така ще правя задната броня мисля,да си сложа парктроник от тези китайските който колегата е препоръчал по горе в темата,но се чудя дали нещо ще им стане ако се боядисат ? Другото което е понеже сам ще си ги монтирам,как да разбера къде точно да ги сложа ? Благодаря!

  5. Свиренето на празен ход след махане на катализатора си го имам и аз и изобщо не ме кефи. Говоря за леко виене което си го има от начало. :)

    А не то на празен ход и мен не ме кефи,говорех когато потегляш с повечко газ и турбинката започва да съска това е якото :zustimm:

  6. Моята съвсем леко присвирва от както съм я взел на ниски обороти, ма не е заминала тотално, това не пречи 3 пъти да сваляна и чистена, ако не харчи масло не я пипай, карай си докато замине тотално. :rolleyes:

    Само да до уточним,нали имате предвид "виене" не свирене/присвирване защото има разлика м/у виене и свирене.

    Ако става въпрос за свирене,от както махнах катализатора си я чувам доволно и ми пълни душата това свирене,много ме радва как съска: сссСсССССссСС... :hilezh:

    Масло до сега от както съм я взел не харчи! Сега ще я следя да видя дали ще почне.

  7. Моята свири от над година...особено в ниските обороти. Още се държи

    Sent from The Dark Side

    Хаа ей това исках да чуя! Нещо обнадеждаващо! :respekt: като болен съм тия седмици :hilezh:

    Моята също само в ниските във високите изобщо не се чува.

    Пуста пара няма сега, иначе до сега да съм я рециклирал/сменил.

    Сигурно и ти си като мене колега,щом годинка я караш така. :bia:

  8. Кит-а ми го достави човек от форума(вътре имаше втулките и за S модификацията на К03-ката), турбината си я свалих и правих сам, струваше ми само пясъкоструйката и баланса, някъде 60-70 лв. Останалото е "безплатно".Ако турбинаджийските фирми се ползват само за чистенето, баланса и настройката(евентуално) цените са като споменатите, няма логика да е нещо по-различно.Естествено тук говоря за турбина подходяща за такъв вид рециклаж, виж ако има засегнати и "вентилаторчета", топли/студени части с проблеми, уестгейта заминал, или оста брак, тогава цифрите са съвсем-съвсем други.

    Ахааа..къде бил ключа от палатката :hilezh: Благодаря колега!

    Във Фолксваген форума имаше такава турбина нова за нормални пари :bia:

    Колега прерових 13 страници от под форума продава и не намерих нова турбинка,само употребявани :)

    :respekt:

  9. кит-а за рециклаж не трябва да ти стъпва повече от 80-100 лева, оттам имаш сваляне, чистене, събиране, баланс/настройка и обратен монтаж, не трябва да е повече от 200-250 лева.

    Че колега много добри цени казваш!

    Моя майстор ми говореше само за ремонт на турбината между 100 и 600лв,като не се включва свалянето и слагането на турбината!

  10. Дойде и моето време за смяна/ремонт на турбината. След като преди около месец смених съединител+маховик сега взе,че и турбинката да си иска своето... :steinigung: Пари ПАРИ само пари да има :hilezh:

    Преди няколко дни чух,как турбинката от приятно свирене започна да вие точно на 1500 оборота и само там.

    След ходене до майстора ми се оказа,че не се бъркам и уби в мене и малкото съмнение,че може този звук да се получи от махането на катализатора и слагането на права тръба.Според майстора турбинката е в много начален стадий.Интересното е,че това се получи след яко продължително настъпване по завой,само на 3та и 2-ра и настрани с вратите :hilezh:

    Та в момента нищо повече не може да се каже,трябва да се свали и да се носи при пичовете да и направят диагностика.

    Но аз имам няколко такива въпроси към всички който са минали през този път!

    1.Какво направихте вие,чакахте турбината да започне да вие малко по сериозно или направо я свалихте ?

    2.След диагностика, рециклирахте или направо нова или втора ръка?

    3.След смяна/ремонта колко време вече нямате проблеми ?

    На ясно съм,че при един се е получило едно,при друг съвсем различно,но искам да си направя една сметка и да се посъветвам,за да преценя какво да правя.

    Много моля да пишат хора само който са сменяли/ремонтирали турбо,не искам да чета празни приказки кой какво бил чул и тн.

    БЛАГОДАРЯ за отделено време! :respekt:

  11. Симулацията не ме радва хич,но 3д-то е яко определено! Макар,че днеска цял ден се мъчих да подкарам субтитри за 3д-то през wifi,а то се оказа,че не става :hilezh: Остана ми варианта за вграждане на суб. в филма,но е дълъг процес и ще си купя HDMI кабел утре :lol:

    Иначе е много готино без кабели без нищо да си пуска човек Blu-ray филми :) но заради 3д субт. ще ми трябва и HDMI.Също мисля да подкарам няколко игри през 3д-то и предполагам пак ще се наложи HDMI,защото не се сещам как по друг начин ще мога да ползвам видеото на лаптопа :lol:

    За обновлението на софтуера,прегледах сайта на Самсунг и за моя още няма ъпдейт.

  12. Да се похваля днеска купих телевизор

    :dance:

    1540лв с 5год гаранция,иначе е на промоция 1429лв. Доволен съм в момента през wi-fi си гледам 1080p филми без проблеми няма кабели няма нищо :zustimm: ,за сега толкова мога да кажа,тези дни ще го разглеждам и пробвам :)

    3d-то на самсунг е уникално яко! Няма нищо общо с пасивното на LG! Ако ще взимата 3д взимайте с активна технология. :bia:

  13. Колега тв-то е много добро,ама толкова пара за телевизор аз не бих дал :) Точно заради това,че няма да се гледа толкова!

    Ще те имам в предвид,ако телевизора не е в промоция :) Поздрави :)

    А за настройките ще разчитам на моя приятел,че аз както казах по рано изобщо не ги разбирам телевизорите.

  14. 42GT30Е е много добър телевизор. Плазмения панел е произведен в Япония, а самия телевизор е сглобен в Чехия. Картината на плазмата няма все още LCD, което да я пребори като контраст и цветопредаване.

    Оставам с впечатление, че малко са ти се бъркат понятията.

    LCD - са течно кристални панели с подсветка CCFL лампа.

    LED или по-точно LED-LCD пак са си течно кристални панели, но подсветката е от светодиоди.

    Всички рекламират LED-LCD като по-добри от старите LCD с CCFL лампа, но на практика не винаги е така.

    Сега да дойда на съвета за избора. Ако в стаята е много светло и се гледа предимно телевизия и много рядко филми вземи LCD - аз тук съм фен на IPS панелите на Panasonic защото вече другите фирми не се знае, кой къде и какво произвежда.

    Ако ще се гледат предимно филми и има опция помещението да се затъмни плазмата е правилния избор.

    Плазмата се оказа много добра,но я няма никъде вече за продажба...аз успях да видя братчето и 46инча супер е!

    Но ми идва прекалено скъпа. Написал съм за какво ще се ползва най-вече филм и игри,телевизия рядко но е добре да предава хубаво. Разбрах,че на Самсунг 3д-то също било уникално та ще гледам и други модели в събота.

  15. Не-не, бройката просто се води в наличност. Не се продава, но системата отчита, че има и е обявен за продаване, докато не се бракува или пр.

    В ТМ мога да те уредя с каквото искаш, с отстъпка...стига да почерпиш :). Дори може да питаме за нещо друго по твоите изисквания.

    Винаги може да върнеш продукт, стига да не си скъсал опаковката (или изял продукта). :)

    Днеска бях до ТМ и се оказа,че панасоника го има но счупен :hilezh:

    Момчето там ми показа lg-42lm3400 и общо взето ми хареса как дава цифровата,също и 3д-то но още не съм видял активната технология, в събота с един приятел който ги разбира повече ще обикаляме пак.

    Velas колега ако си харесам нещо и не ми се поръчва през нета,може да се възползвам от предложението ти. :respekt:

    Пусни едно ЛС с телефона да го имам :) пък за почерпката лесна работа!!!

    А това с връщането какво имаш предвид,че като го разпечатам и го ползвам ако нещо не ми хареса или изскочи дефект,може да съдействащ за връщане ли ? :gruebel:

  16. Не знам дали броя на включванията ще е достатъчен довод да ти сменят телевизора с друг. Freestyler-a скоро сменя два три телевизора, но той кляка с 200+ кг. :hilezh:

    Точно това е,че се обадих в КЗП и ми казаха,че щом е през нета мога да го върна без да се обяснявам защо.

    П.П Да клякаш с 200+ не е кой знае какво :hilezh::P Пуснах запитване през сайта и чакам сега да ми се обадят дали го имат наличен :lol:

  17. По нета 100% ще получиш мостра, а за плазмите не е желателно да вземаш с навъртян "километраж".

    Ами прочетох в форума на сетком,че хората са поръчвали и като са поръчвали са се обаждали по телефона да уточнят,че не искат да е мостра,след което всичко е било точно!

    А също така може веднага от менюто на телевизора да се провери броя включвания и времето на работа.

  18. Щом са останали на 2-3-4 места, определено са само мостри или с транспортни дефекти, или бройки дето не подлежат на ремонт.

    Добре де как така ще ми пробутат телевизор без да ми кажат,че той не подлежи на ремонти ?

    Как мога да съм сигурен,че телевизора ще има гаранция и ще може при евентуален проблем да бъде обслужен гаранционно ?

    За транспорт дефект и мострите ми е ясно!

    Между другото мисля ако харесам телевизора да го поръчам през нета,защото имам право да върна продукта в 7дневен срок без да им се обяснявам! А за 7 дни все ще го разгледам обстойно.

  19. как само си представяш да седнете с жена ти на ъгъла в кухнята, да се прегърнете, да сложите вълшебните очила и да гледате зомбирани...

    3D е маркетингова глупост и нищо реално.

    Колега не се притеснявай как ще гледаме,ако чак толкова се безпокоиш хол+кухня е така,че няма да е както си го представяш!

    Също така за момента не съм съгласен,че е само маркетингова глупост,но като го видя на място тогава ще съм напълно сигурен.Пък и това 3д няма да се гледа постоянно(2-3-4 пъти в месеца като има време за някоя глезотия),телевизора може да си се ползва и като 2Д. :zustimm:

    Сега като разпитах и по-прочетох плазмата ми допадна и утре ще ходя да я гледам!Дано не са им останали само мостри..че само в два магазина имат.

  20. По принцип Тв-то ще стой в кухнята и ще се гледа от толкова 1,5-2м така,че мисля 40-42ка ще е добре,но тези дни ще мръдна по техномаркет и технополис да разгледам.

    Ами плазма не ми се взима чесно казано,но в краен случай може и плазма да е ако си заслужава много!

  21. Колеги помогнете ми в избора на телевизор,че не ги разбирам...

    Телевизия не гледам,рядко вече,но е добре да предава хубаво.

    На телевизора ще се гледат филми от лаптопа ми и ще се разцъкват разни игри шутъри най-вече.

    Не знам какъв да е...LCD,3d или LED,гледам има разни телевизори даже 3d за по 1000 пара ама дали си заслужават вие ще кажете.Също така разбрах,че ако ще е 3D трябва да търсим такъв с който работи с активни очила,защото са по-добра технология,образа не стой както при пасивните само в екрана.Така поне ми го обясни приятел :respekt:

    Ето кой модел съм харесал Toшиба,но нещо като се зачетох в сетком форума не ми хареса,че поддръжката на фирмуера им куца,също конкретния модел има разни проблеми,но не чак толкова фрапирашти.Другото което ме подразни е,че подсветката им не е равномерна,но прочетох коментари,че почти на всички телевизори е така ? :stupid::gruebel: ама за 999лв толкова НАЛИ? :hilezh:

    Също две години гаранция за телевизор не са ли малко ? Да доплащам ли за повече как мислите?

    Очаквам вашите предложения :help:

    Благодаря! :zustimm:

×
×
  • Create New...