Jump to content

Alex88

Members
  • Мнения

    1033
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Alex88

  • Рожден ден 9.11.1988

Друго

  • Kaра
    Audi a3 ASZ

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пазарджик,Варна
  • Интереси
    Audi.

Последни посетители

2946 профилни разглеждания

Alex88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся табло за ауди а3 8л принципно търся като това от снимката за 1.9ТДИ, но може и за бензинка. задължително да е марка VDO!
  2. Търся работещо табло за ауди а3 1.9tdi 8l 2002г. VDO, ако е jagger не ми трябва. За контакти на ЛС Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk
  3. Не си заслужава и според мен! Тази тошиба има доста повече екстри от тази плазма,да не говорим,че плазмата не е FullHD и е с смешна резолюция! Като прибавим всичко от колегите по-горе и 3г експлоатация аз не бих я взел!
  4. Колега аз съм с 40ка телевизор и лаптоп,купих си Hama 5м. с позлатено покритие,вече няколко месеца от лятото кабела се вади и слага по два пъти на ден,не съм имал никакви проблеми! Така,че с две ръце ти препоръчвам Hama,но не от евтините,моя беше 30лв някъде,гледай да е задължително с позлатено покритие!
  5. БУУУХАхахаАХАХАХАХА Може и Пича мас да е П.П Часът е 23:56 ,а аз се заливам от смях!
  6. Да ползвам на колегата темата,надявам се да няма против. Един кретен се спря в мене на светофара и сега така и така ще правя задната броня мисля,да си сложа парктроник от тези китайските който колегата е препоръчал по горе в темата,но се чудя дали нещо ще им стане ако се боядисат ? Другото което е понеже сам ще си ги монтирам,как да разбера къде точно да ги сложа ? Благодаря!
  7. А не то на празен ход и мен не ме кефи,говорех когато потегляш с повечко газ и турбинката започва да съска това е якото
  8. Само да до уточним,нали имате предвид "виене" не свирене/присвирване защото има разлика м/у виене и свирене. Ако става въпрос за свирене,от както махнах катализатора си я чувам доволно и ми пълни душата това свирене,много ме радва как съска: сссСсССССссСС... Масло до сега от както съм я взел не харчи! Сега ще я следя да видя дали ще почне.
  9. Хаа ей това исках да чуя! Нещо обнадеждаващо! като болен съм тия седмици Моята също само в ниските във високите изобщо не се чува. Пуста пара няма сега, иначе до сега да съм я рециклирал/сменил. Сигурно и ти си като мене колега,щом годинка я караш така.
  10. Ахааа..къде бил ключа от палатката Благодаря колега! Колега прерових 13 страници от под форума продава и не намерих нова турбинка,само употребявани
  11. Че колега много добри цени казваш! Моя майстор ми говореше само за ремонт на турбината между 100 и 600лв,като не се включва свалянето и слагането на турбината!
  12. Дойде и моето време за смяна/ремонт на турбината. След като преди около месец смених съединител+маховик сега взе,че и турбинката да си иска своето... Пари ПАРИ само пари да има Преди няколко дни чух,как турбинката от приятно свирене започна да вие точно на 1500 оборота и само там. След ходене до майстора ми се оказа,че не се бъркам и уби в мене и малкото съмнение,че може този звук да се получи от махането на катализатора и слагането на права тръба.Според майстора турбинката е в много начален стадий.Интересното е,че това се получи след яко продължително настъпване по завой,само на 3та и 2-ра и настрани с вратите Та в момента нищо повече не може да се каже,трябва да се свали и да се носи при пичовете да и направят диагностика. Но аз имам няколко такива въпроси към всички който са минали през този път! 1.Какво направихте вие,чакахте турбината да започне да вие малко по сериозно или направо я свалихте ? 2.След диагностика, рециклирахте или направо нова или втора ръка? 3.След смяна/ремонта колко време вече нямате проблеми ? На ясно съм,че при един се е получило едно,при друг съвсем различно,но искам да си направя една сметка и да се посъветвам,за да преценя какво да правя. Много моля да пишат хора само който са сменяли/ремонтирали турбо,не искам да чета празни приказки кой какво бил чул и тн. БЛАГОДАРЯ за отделено време!
  13. Симулацията не ме радва хич,но 3д-то е яко определено! Макар,че днеска цял ден се мъчих да подкарам субтитри за 3д-то през wifi,а то се оказа,че не става Остана ми варианта за вграждане на суб. в филма,но е дълъг процес и ще си купя HDMI кабел утре Иначе е много готино без кабели без нищо да си пуска човек Blu-ray филми но заради 3д субт. ще ми трябва и HDMI.Също мисля да подкарам няколко игри през 3д-то и предполагам пак ще се наложи HDMI,защото не се сещам как по друг начин ще мога да ползвам видеото на лаптопа За обновлението на софтуера,прегледах сайта на Самсунг и за моя още няма ъпдейт.
  14. Да се похваля днеска купих телевизор 1540лв с 5год гаранция,иначе е на промоция 1429лв. Доволен съм в момента през wi-fi си гледам 1080p филми без проблеми няма кабели няма нищо ,за сега толкова мога да кажа,тези дни ще го разглеждам и пробвам 3d-то на самсунг е уникално яко! Няма нищо общо с пасивното на LG! Ако ще взимата 3д взимайте с активна технология.
  15. Колега тв-то е много добро,ама толкова пара за телевизор аз не бих дал Точно заради това,че няма да се гледа толкова! Ще те имам в предвид,ако телевизора не е в промоция Поздрави А за настройките ще разчитам на моя приятел,че аз както казах по рано изобщо не ги разбирам телевизорите.
×
×
  • Create New...