Jump to content

Alex88

Members
  • Мнения

    1033
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Alex88

  1. Здравейте, търся табло за ауди а3 8л принципно търся като това от снимката за 1.9ТДИ, но може и за бензинка. задължително да е марка VDO!
  2. Търся работещо табло за ауди а3 1.9tdi 8l 2002г. VDO, ако е jagger не ми трябва. За контакти на ЛС Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk
  3. Не си заслужава и според мен! Тази тошиба има доста повече екстри от тази плазма,да не говорим,че плазмата не е FullHD и е с смешна резолюция! Като прибавим всичко от колегите по-горе и 3г експлоатация аз не бих я взел!
  4. Колега аз съм с 40ка телевизор и лаптоп,купих си Hama 5м. с позлатено покритие,вече няколко месеца от лятото кабела се вади и слага по два пъти на ден,не съм имал никакви проблеми! Така,че с две ръце ти препоръчвам Hama,но не от евтините,моя беше 30лв някъде,гледай да е задължително с позлатено покритие!
  5. БУУУХАхахаАХАХАХАХА Може и Пича мас да е П.П Часът е 23:56 ,а аз се заливам от смях!
  6. Да ползвам на колегата темата,надявам се да няма против. Един кретен се спря в мене на светофара и сега така и така ще правя задната броня мисля,да си сложа парктроник от тези китайските който колегата е препоръчал по горе в темата,но се чудя дали нещо ще им стане ако се боядисат ? Другото което е понеже сам ще си ги монтирам,как да разбера къде точно да ги сложа ? Благодаря!
  7. А не то на празен ход и мен не ме кефи,говорех когато потегляш с повечко газ и турбинката започва да съска това е якото
  8. Само да до уточним,нали имате предвид "виене" не свирене/присвирване защото има разлика м/у виене и свирене. Ако става въпрос за свирене,от както махнах катализатора си я чувам доволно и ми пълни душата това свирене,много ме радва как съска: сссСсССССссСС... Масло до сега от както съм я взел не харчи! Сега ще я следя да видя дали ще почне.
  9. Хаа ей това исках да чуя! Нещо обнадеждаващо! като болен съм тия седмици Моята също само в ниските във високите изобщо не се чува. Пуста пара няма сега, иначе до сега да съм я рециклирал/сменил. Сигурно и ти си като мене колега,щом годинка я караш така.
  10. Ахааа..къде бил ключа от палатката Благодаря колега! Колега прерових 13 страници от под форума продава и не намерих нова турбинка,само употребявани
  11. Че колега много добри цени казваш! Моя майстор ми говореше само за ремонт на турбината между 100 и 600лв,като не се включва свалянето и слагането на турбината!
  12. Дойде и моето време за смяна/ремонт на турбината. След като преди около месец смених съединител+маховик сега взе,че и турбинката да си иска своето... Пари ПАРИ само пари да има Преди няколко дни чух,как турбинката от приятно свирене започна да вие точно на 1500 оборота и само там. След ходене до майстора ми се оказа,че не се бъркам и уби в мене и малкото съмнение,че може този звук да се получи от махането на катализатора и слагането на права тръба.Според майстора турбинката е в много начален стадий.Интересното е,че това се получи след яко продължително настъпване по завой,само на 3та и 2-ра и настрани с вратите Та в момента нищо повече не може да се каже,трябва да се свали и да се носи при пичовете да и направят диагностика. Но аз имам няколко такива въпроси към всички който са минали през този път! 1.Какво направихте вие,чакахте турбината да започне да вие малко по сериозно или направо я свалихте ? 2.След диагностика, рециклирахте или направо нова или втора ръка? 3.След смяна/ремонта колко време вече нямате проблеми ? На ясно съм,че при един се е получило едно,при друг съвсем различно,но искам да си направя една сметка и да се посъветвам,за да преценя какво да правя. Много моля да пишат хора само който са сменяли/ремонтирали турбо,не искам да чета празни приказки кой какво бил чул и тн. БЛАГОДАРЯ за отделено време!
  13. Симулацията не ме радва хич,но 3д-то е яко определено! Макар,че днеска цял ден се мъчих да подкарам субтитри за 3д-то през wifi,а то се оказа,че не става Остана ми варианта за вграждане на суб. в филма,но е дълъг процес и ще си купя HDMI кабел утре Иначе е много готино без кабели без нищо да си пуска човек Blu-ray филми но заради 3д субт. ще ми трябва и HDMI.Също мисля да подкарам няколко игри през 3д-то и предполагам пак ще се наложи HDMI,защото не се сещам как по друг начин ще мога да ползвам видеото на лаптопа За обновлението на софтуера,прегледах сайта на Самсунг и за моя още няма ъпдейт.
  14. Да се похваля днеска купих телевизор 1540лв с 5год гаранция,иначе е на промоция 1429лв. Доволен съм в момента през wi-fi си гледам 1080p филми без проблеми няма кабели няма нищо ,за сега толкова мога да кажа,тези дни ще го разглеждам и пробвам 3d-то на самсунг е уникално яко! Няма нищо общо с пасивното на LG! Ако ще взимата 3д взимайте с активна технология.
  15. Колега тв-то е много добро,ама толкова пара за телевизор аз не бих дал Точно заради това,че няма да се гледа толкова! Ще те имам в предвид,ако телевизора не е в промоция Поздрави А за настройките ще разчитам на моя приятел,че аз както казах по рано изобщо не ги разбирам телевизорите.
  16. Плазмата се оказа много добра,но я няма никъде вече за продажба...аз успях да видя братчето и 46инча супер е! Но ми идва прекалено скъпа. Написал съм за какво ще се ползва най-вече филм и игри,телевизия рядко но е добре да предава хубаво. Разбрах,че на Самсунг 3д-то също било уникално та ще гледам и други модели в събота.
  17. Днеска бях до ТМ и се оказа,че панасоника го има но счупен Момчето там ми показа lg-42lm3400 и общо взето ми хареса как дава цифровата,също и 3д-то но още не съм видял активната технология, в събота с един приятел който ги разбира повече ще обикаляме пак. Velas колега ако си харесам нещо и не ми се поръчва през нета,може да се възползвам от предложението ти. Пусни едно ЛС с телефона да го имам пък за почерпката лесна работа!!! А това с връщането какво имаш предвид,че като го разпечатам и го ползвам ако нещо не ми хареса или изскочи дефект,може да съдействащ за връщане ли ?
  18. Точно това е,че се обадих в КЗП и ми казаха,че щом е през нета мога да го върна без да се обяснявам защо. П.П Да клякаш с 200+ не е кой знае какво Пуснах запитване през сайта и чакам сега да ми се обадят дали го имат наличен
  19. Ами прочетох в форума на сетком,че хората са поръчвали и като са поръчвали са се обаждали по телефона да уточнят,че не искат да е мостра,след което всичко е било точно! А също така може веднага от менюто на телевизора да се провери броя включвания и времето на работа.
  20. Добре де как така ще ми пробутат телевизор без да ми кажат,че той не подлежи на ремонти ? Как мога да съм сигурен,че телевизора ще има гаранция и ще може при евентуален проблем да бъде обслужен гаранционно ? За транспорт дефект и мострите ми е ясно! Между другото мисля ако харесам телевизора да го поръчам през нета,защото имам право да върна продукта в 7дневен срок без да им се обяснявам! А за 7 дни все ще го разгледам обстойно.
  21. Е ако не си забелязал аз съм в Варна де,но дано не е само мостра...
  22. Колега не се притеснявай как ще гледаме,ако чак толкова се безпокоиш хол+кухня е така,че няма да е както си го представяш! Също така за момента не съм съгласен,че е само маркетингова глупост,но като го видя на място тогава ще съм напълно сигурен.Пък и това 3д няма да се гледа постоянно(2-3-4 пъти в месеца като има време за някоя глезотия),телевизора може да си се ползва и като 2Д. Сега като разпитах и по-прочетох плазмата ми допадна и утре ще ходя да я гледам!Дано не са им останали само мостри..че само в два магазина имат.
  23. Попаднах на много обезпокояваща тема в сетком форума за тоя телевизор. ЦЪК Тая плазма с активни или пасивни очила се гледа ?
  24. По принцип Тв-то ще стой в кухнята и ще се гледа от толкова 1,5-2м така,че мисля 40-42ка ще е добре,но тези дни ще мръдна по техномаркет и технополис да разгледам. Ами плазма не ми се взима чесно казано,но в краен случай може и плазма да е ако си заслужава много!
  25. Колеги помогнете ми в избора на телевизор,че не ги разбирам... Телевизия не гледам,рядко вече,но е добре да предава хубаво. На телевизора ще се гледат филми от лаптопа ми и ще се разцъкват разни игри шутъри най-вече. Не знам какъв да е...LCD,3d или LED,гледам има разни телевизори даже 3d за по 1000 пара ама дали си заслужават вие ще кажете.Също така разбрах,че ако ще е 3D трябва да търсим такъв с който работи с активни очила,защото са по-добра технология,образа не стой както при пасивните само в екрана.Така поне ми го обясни приятел Ето кой модел съм харесал Toшиба,но нещо като се зачетох в сетком форума не ми хареса,че поддръжката на фирмуера им куца,също конкретния модел има разни проблеми,но не чак толкова фрапирашти.Другото което ме подразни е,че подсветката им не е равномерна,но прочетох коментари,че почти на всички телевизори е така ? ама за 999лв толкова НАЛИ? Също две години гаранция за телевизор не са ли малко ? Да доплащам ли за повече как мислите? Очаквам вашите предложения Благодаря!
×
×
  • Create New...