Jump to content

dimitrov_1969

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dimitrov_1969

  1. Проверявайте си виско съединителя от време на време дали работи,защото последствията са капиталоемки
  2. Нормална е резбата,така се оказа при смяната
  3. Моят е бил засечен постоянно/с оборотите на мотора/ и откога е бил така- не знам.От вътре не мога да чуя и разбера,разбрах когато от първа -4500 оборота,перката се счупи и проби радиатора.Колесар, смяна на радиатор и чак след смяната на радиатора ми казаха че високото не е работило/то няма и как да разберат преди това/,а е сменяно преди 5 години със Закс.Та и затова питах за резбата в другата тема.
  4. На моето Ауди А4 TDI 98 г 110 к.с Знае ли някой с този мотор каква е резбата?Гледах клип на бензиново също 98 г,че е нормална
  5. Благодаря на knejata за снимката и на всички други .Другата седмица ще го сменят
  6. Благодаря, и само още 1 въпрос.Един датчик ли има,този който е в долната част на радиатора?За него става въпрос ,нали?
  7. Забавянето от 1-2 сек./не повече/ е нормално само при рязко натискане.Няма нищо обезпокоително.
  8. С датчика или термостатични? С датчика или термостата?
  9. ако си дал газ до дупка,рязко натискане на педала -може да изключи за 1-2 сек. Аз карам същата,но99 г. И при мен е така,но само при рязко натискане на газта.
  10. По време на движение от 90 гр за 10 сек. пада на 60 гр. След известно време/8-15 мин./пак за 10-15 сек отново стига до 90 гр. Термостата е сменят преди 6 месеца .Дали е пак термостат или датчик?
  11. За Ауди А4 тди 1999г. преди да дадеш на контакт натисни и задръж бутона за нулиране на километража.После контакт отново натискаш продължително-5_6 сек после Левият бутон -за часовника нагоре и въртиш по часовниковата стрелка и трябва да изчезне надписа INSP
  12. Ее,благодаря много колега!много си точен!
  13. Ок!Утре пак ще огледам по добре и ще информирам.
  14. Да. Колата е седан. Днес легнах в багажника и видях буксата с кабелите, която влиза в третия стоп, но винтчета не видях. Пробвах се да махна буксата, но така и не успях. Тези винтчета около буксата ли са?
  15. Имам изгоряла крушка на третия стоп. Как се демонтира, за да я сменя? Нужно ли е да се маха цялата кора на задното стъкло?
  16. Все пак това е сертифициран сервиз на Ауди.Гаранцията е 2г.или 90000 км,което настъпи по бързо.
  17. Предстои ми смяна на ремъци на този автомобил за 2-ри път.Първият път не смених помпата,а не знам преди това дали е сменяна от първият собственик. Поисках от сервиза на Ауди оферта за услугата.Интересно ми стана,че за помпата калкулираха 311лв.,но ако се окаже,че старата е оригинална и я задържат,новата ще я калкулират за 167лв. Запитването ми беше за само оригинални Части.Интересно ми е защо им е старата помпа?
  18. Благодаря,колега за изчерпателната информация! При мен вдига 90 гр. лятото при включен климатик,но никога не надхвърля тази температура, даже и при дълго градско каране,затова се колебая за смяната на термостата. Това с вестника ще го пробвам. Цитиране на предходно мнение!
  19. Да,за виското става въпрос,Не знаех,че веднага започва да върти когато Навън е минусова температура. Да,за виското става въпрос,Не знаех,че веднага започва да върти когато Навън е минусова температура.
  20. А4 1.9 TDI Автомобилът е 1999г. след запалване на мотора,перката веднага започва да върти, въпреки че навън е -2 градуса. Напоследък забелязвам, че даже на дълъг път не може да вдигне 90 градуса? Какви може да са причините?
  21. Благодаря,колега! И аз затова всеки месец го включвам,така ми казаха след смяната му,но явно всеки път температурата е била над 5 градуса.
  22. Благодаря,колега! Днес научих нещо ново.Напразно съм се притеснил!,но като знам каква сума платих за новият компресор,а гаранцията изтече преди 3 месеца. Отново благодаря за бързият отговор!
  23. Днес опитах да включа компресора на климатроника от таблото/бутончето означено със снежинка/,но не включва. Комресора е на 2 год.,сменяха го в сервиз на Audi,и вискосъединителя е сменен тогава.Възможно ли е поради ниската температура да не включва? Термометъра Отчиташе 1 градуса. При натискане на бутона се появява снежинката на дисплея И веднага изчезва след като пусна бутончето
×
×
  • Create New...