Jump to content

zumitaka

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zumitaka

  1. Здравейте, ами сменена е гарнитурата на главата и съответно е шлайфана. Сменени са повдигачите също, но теча продължава, Сега не загрява, но не знам като се вдигнат температурите навън как ще е. Моля кажете сервиз в София където да решат проблема, защото ходи вече на няколко различни и проблема е наличен. Благодаря.
  2. Здравейте, баща ми кара ауди 80s 1.8S карбуратор с газова уредба. Проблема му е, че от известно време губи антифриз като според него изпуска от клапана на капачката от разширителния съд. До сега по съвети на различни майстори е сменил радиатора, изпарителя на газовата. Капачката е сменена с нова. Преди е имал теч от съединия, оправили са го, но сега от капачката му изпуска. Температурата не му се качва повече от 105C. Някакви идеи или сервиз където да го диагностицират качествено да предложите ? За София става въпрос. Мерси.
  3. Здравейте, може ли някой колега с такова ауди да ми каже какъв е данъка на колата му (за кола над 14г) В калкулаторите по сайтовете излиза около 126лв Става въпрос за София. Мерси.
  4. Здравейте, решил съм да купувам една A4 1.8 и ми трябва сервиз за преглед на двигател и ходова част. За София освен Порше Изток, Запад кой друг сервиз ще ми препоръчате, който да има необходимата апаратура за двигателя и хората да си разбират от работата ? Благодаря.
  5. Мерси много за мниенията. А за сервиз къде ще ми препоръчате, да могат да ми я закачат за диагностика и окачването да се види. При някой от форумните майстори или сервизче ?
  6. Здравейте колеги Решил съм да си взема B4 комби и да слагам газ. Изчетох доста неща, първо бях се спрял на ACE двигател, но чета, че има проблеми с газифицирането и по - точно с гаснене при ниски обороти. Освен това майсторите се плашили от механични инжекции, а честно казано не искам втората ми специалност да става автомонтьор. Като, че ли най - удачния вариянт е АБК мотора. Може ли да ми кажете колко долу горе струва газова уредба за този мотор ? ГИ или обикновена да сложа ? Данъка какви пари е ? Евентуално сервиз където да ми я прегледат като хората. Кои са скъпите части за този автомобил, за да знам кое да гледам да е читаво ? Мерси в аванс
  7. Здравейте, купувам предна дясна врата за ауди 80 B3 цвят бордо. За връзка с мен : - ЛС - Телефон 0883 386 501 - mail : zumitaka@gbg.bg
  8. Здравейте колеги, имате ли представа дали предна дясна врата от b4 може да се сложи на b3
  9. Здравейте колеги, купувам заден ляв мигач/стоп ауди 80. Прилагам снимка на десния, който е здрав. Продавача да е от София. За връзка с мен : - на ЛС - zumitaka@gbg.bg
  10. Здравейте хора Имам нужда от съвет защото вече не знам какво да направа Значи колата е Ауди 80 1.8S 90 коня,карбуратор с газова уредба. Проблема е, че от няколко месеца колата започна да не върви както трябва и започна да харчи по МНОГО. Ходих при 2 - 3ма майстори всички различно ми казват и не знам на кой да вярвам. Невървенето идва от това, че стигне ли 2000-2200 оборота колата забива, без значение на коя скорост съм, абе все едно натискаш спирачка, след което започва да тресе и да не набира повече или ако набира е толкова бавно че не се усеща. А на газ последно харчеше 20/100 Ходих на стенд да я погледнат (Сервиза на WV) казаха ми че е запушен карбуратора иначе нищо и нямало... Значи карбуратора не е защото сутринта ходих при един и ми го почисти и каза, че не е от него а било проблем с плочката за газта, вкарвала по-малко въздух нещо такова. При един друг пък ми беше казал че е проблем с тоците. Значи в момента това придърпване го прави само на бензин, на газ да кажем върви добре но там пък харчи много. Дайте съвет какво да правя и къде да отида че вече ми писна
  11. Здравейте, може ли да ми препоръчате елипси за кората отзад. Няма да има усилватели, ще се захранват от ЦДто, което е 4х50. Най-вече ме интересува колко вата трябва да са говорителите, а ако сте останали доволни от някоя марка и модел да ми препоръчате. Колата е Ауди 80S.
×
×
  • Create New...