Jump to content

Audi_90

Members
  • Мнения

    16646
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Audi_90

  1. Eстествено че фолцвагена, но се пазари за 2-3 комплекта валове ако ще го караш на собствен ход до бълхария, все пак 1500 км са си изпитание за мъртвородения

    124-ката е последния истински модел във времето на ширпотребата, по-добре огледай Е-классе, 94-96, тогава 124-ката става Е-классе.

    Ако цените на 124-ка 87 и фолцваген 10 години по-млад са едни и същи сам си прави сметката къв гроб е фолцвагена

  2. Относно хидравликите - пробвал съм всички споменати в темата коли и определено Б4-ката имаше по-лека хидравлика от 5-цата. Аз лично също съм имал б4 преди време, спомням си, че като идваха да го гледат купувачи на много от тях им се стори, че нещо не е в ред, толкова леко се въртеше волана. БМВ-то ми, 3-ка е36 беше също с доста тежка и бих казал неприятна за каране хидравлика.

    Вземи си Мерцедес, нема да усетиш че въртиш волан, е, нема да усетиш и че караш кола щот вози кат крайцер освен ако не е носледната Ц-классе която вози по-дървено и от БМВ

    колега тва за тампоните на задния мост кърти :rolleyes:

    Демпферен маховик съм сменял на Б6-цата 1.8Т, на 127 000 км, 2000 лв без труда.

    Ма викаш щото е аЛди форум не треа го казвам

    Кво очакваш кат българина за 2000 лв купува отпадъка на италианския пазар, е, след известно време го виждаме в новините покрит с бял чаршаф а на следващия ден го копаме и се радваме ако не копаме некой невинен покрай цървула

  3. Защо ли си мисля, че ако имам бюджет 50 000 лв. с тия пари мога да взема чисто нова Инсигния, добре оборудвана, НОВА. За същите пари ще ми е леко тегаво да купя А6 на няколко месеца или година :hilezh: По-скоро ще е на 4-5 години.

    Честно казано, не съм се занимавал никога с немските дилъри, но при мен винаги ще има доза съмнение, че кола, дори на 1000 км., може да е удряна или прегрявана, например. Не, че не знам случаи с нашите мили дилъри, които продаваха удряни чисто нови коли, паднали от автовоза <_< Ако щеш само психологическият момент, че нещо МОЖЕ да се е случило с колата, си струва разликата, поне за мен. И от друга страна, само човек, който не е конфигурирал кола и не я е изкарал от салона не знае каква е емоцията :love:

    Пак искам да подчертая - аз се отказах от варианта Опел и ще се оглеждам за А6, но с ясното съзнание какъв риск поемам и че това НЕ Е разумният избор, а емоционалният ;)

    Че моята ударена Х5-ца камор я бяха продали като ,,тестова, без удари,,. Дори не си бяха дали труда да сменят корите на номерата, като я видях беше оправена и с немските кори.

    Те затва не купувам нищо оттука, да не говорим че тука цените са по-дебели

  4. Интересно е, че гледайки обявите в мобиле.бг тва правило за А4 и Инсигниа не важи. Знам цените при дилърите в момента. Ауди А4 на година и половина свалят макс 15%, за 2 години - към 20%. За Инсигниа даже още по-малко, но там не щото автомобила е хубав, просто големите отстъпки сигурно са отскоро и хората са купували скъпо.

    Ами ще ми се да избягна все пак ходенето до там.

    БТВ, някой ще препоръча ли използването на посредници като Caragent и APEX 3?

    Разликата е че ти гледаш мобиле.де а аз сека седмица от вторник до събота съм в Германия.

    Отделно 10 години съм автомобилния бранш - Renault Trucks

    На Порше БГ им показах оферта за Б8 на 25 км с квото се сетиш вътре и се почна - ма недей ве, и ние ше ти напрайме цена. Направиха я, само дет най-скъпите екстри ги бяха махнали, иначе цената беше същата :birthday:

    От ,,дилърите,, в бълХария нищо не купувам освен ако не съм кат с Х5-цата - 2 пъти ударена за 3 дни

  5. Чисто нова кола еле па орел изобщо не си заслужава, първите 30% обезценяване ги поемаш именно ти

    Заслужава си пак нова кола (на 1-2 месеца) но:

    - САМО от Германия

    - само от дилър (там няма шанс за измама щото никой нема си рискува договора за цигански номера) или немски търговец - гледайте кой е собственика на дилърството/автокъщата в Impressum

    - само с немски документи - щото се изхитриха, секаква паплач вади немски транзитки и влачи кочини от цела Европа на германския пазар и кат ги питаш ти показват немски бриф и немски номер (ма транзитен), контрата е да познаваш немските транзитки и мангала нема шанс

    Пример - първата Х5-ца я купих на 100 км на 2 месеца, вече извадена от магазина, ударих я 2 пъти и ударена на 2700 км я дадох на Камор които я изкупиха на цената на която съм я купил и си взех чисто нова щото нямах избор. Т.е някой беше поел обезценяването при изкарването от магазина.

  6. Колеги , днес гледах един Делл Д600 ама нещо е имал тежко детство ми се стори :respekt:

    Та имам една питанка - гледам често се продават без капака на хард диска.Това нормално ли е да го затриеш това капаче? Какво може да се очаква от лаптоп с такъв "козметичен" уж проблем?

    Аз продавам моя Sony Vaio NR 310 E, на 1 година - 500 лв. Минах на Мак

    http://bocacomputercenter.com/Web-Sales/La...NY-VAIO-NR310E/

  7. Фактите говорят повече от вуйчето

    Справка

    някъде из статията ще попаднеш на текст "Ауди е на върха по доставки в премиум сегмента в Европа", ма не се впрегай излишно, сигурно е заради светлинките :bia:

    Ширпотреба маме, нема как да не е на по-предни позиции по продажби, все пак е фолцваген, народна кола.

  8. вуйка стига бре.. недей сега така.. светлинка трябва да има :flipoff:

    обаче да ви кажа незнам какво ще извадят, вярвам ще е добро, ама конкурентите много високо вдигнаха летвата и изневярата ми се вижда все по-близка....

    http://www.autopress.tv/index.php?lang=1&a...=2&nid=3512

    То само светлинки останаха, лошото е че Мерцедес и БМВ освен че слагат светлинки продължиха да правят коли

    Много яка бавария :lol:

    нека излезе А6-цата и ще сравняваме тогава

    Отся ше ти кажа - светлинки, мноооого светлинки :lol: И нищо друго, ше е кат старата.

    Добре че изгониха крис бенгъл, по негово време алдитата беха по-убави поне на външен вид

  9. Да не стане само скоро Фолксваген да вземат да купят тия баварските наденици и да им сложат по едно предно.

    Вие само тва си можете - да съсипете некоя марка.

    Кат купихте аЛди нали виде кво направихте - по-скъпи фолцвагени, същото ше направите и с порше - по-скъпи Голф-ове (Голфа кат за ширпотреба си е ного убава кола, по-добра от А3)

  10. Споредли за adaptive drive, че ми стана интересно, а нямам идея как точно функционира.

    Хората, които не могат да различат предното от задното си купуват Фоцваген, Форд и Орел. IMHO Ауди и БМВ дефинират друга група.

    Ба ли го как работи, държи купето равно в завоя, най-скъпата опция от списъка с оборудване, като цена е колкото легендата на цорци със се новите му Жанти и КАСКО-то за 2 години напред :steinigung:

    Разлика между фолцваген и аЛди нема, който намира разлика нека ми я обясни

    Мерцедес и БМВ си се конкурират помежду си, фолцваген не го броят за конкурент

  11. :steinigung:

    Kaто че ли не 20 дена а 13 месеца има сняг в българия :respekt:

    Който го е страх да кара кола със задно има Adaptive Drive (тва е едно нещо дет фолцваген не го предлага, съответно и по-скъпия фолцваген също) съчетано с X-Drive. И всичко това в 21 век в който живеем, 20-ти век където беше квадрото безвъзвратно отмина и нема да се върне.

    Хората които не могат да отличат предното от задното всъщност са типичната таргет-група на аЛди - треа се стигне от т. А до т. Б, метрото върши същата работа

  12. Шом турбото е свършило, съеденителя и той отива натам, предницата е сдала багажа и си гори доста масълце/ако ауспуха е такъв както казваш/ - реалните км са й около 350 000-400 000км.

    Този дето ти е продал я е купил от некоя морга за 1000-2000евра.

    В Германия е 600 Евро преди пазарлъка

  13. Здравейте, хем да се похваля, хем и да питам малко след дъжд- качулка какво ме чака.

    Та днес си купих Ауди А4 1.9 TDI производство от края на 2000 г. Водих го на двама майстори да чуя повече и независими мнения. Каквото ми казаха като цяло се покрива и най- важното че веднага няма да ми се наложи нищо спешно и скъпо да правя. Та по реда в който ме притесняват потенциалните проблеми:

    1. Турбото според единия майстор било тръгнало да заминава. То и аз го усещам че малко тромаво потегля и някъде към 2-3 000 оборота вече се изстрелва колата. Каза ми няк'ва ориентировъчна цена за ново към >1000 лева. Как може да се разбере реалното състояние и какво може да се направи като алтернатива на тея >1000 лева и по какъв начин се отразява на колата това, че турбото вече не работи както трябва, освен очевидното че става по- мудна? Може ли в един момент съвсем да откаже и нещо да не иска съвсем да върви колата? или пък разхода да се вдига?

    2. Съединителя отделя много горе и аха- аха да загасне - майстора вика, че можело нещо да се ремонтира, цена не спомена, но трябвало да се направи - да се регулира.

    3. Носачите от едната страна били разхлопани, като за нови цената била по стотина лева единия (от четирите на страна), можело и да се рециклират някакси - трябва ли всички накуп да се правят или има и вариант който е пострадал само него да се смени/рециклира?

    4. Дисковете на спирачките са изядени доста - по моя преценка към 3 милиметра имат ръб вече - колко може да се кара така и колко струва смяната на четирите?

    5. На климатроника направо ремъка му е откачен - не се знае кво му има - компресора или лагерите ми казаха - колко струва да се направят евентуално?

    И накрая нещо, което мен ме притесни - не знам дали е нормално за скоростната кутия - както си карам и примерно на четвърта или пета предавка като отпускам газта и като я натискам леко направо целия скоростен лост го виждам да помръдва с няколко милиметра - сякаш има нещо, което прескача - усеща се и на педала и на лоста в ръката ми.

    Много станаха въпросите и проблемите, но почти нищо не разбирам от коли и търся съвети. А защо я взех точно тази кола, като ме притесняват толкова много неща - ами цената е много хубава, схемата за изплащане и тя. А най- хубавото нещо в цялата схема е красивото ми семейно Ауди А4 - беше любов от пръв поглед - даже нямах идея че търся скъпо немско комби - в мига в който я видях и я пожелах неустоимо :nixweiss: .

    Ще се радвам на кометари и препоръки, дори и да са по част от проблемите ми.

    И се радвам че вече съм един от вас :hilezh:

    Нема се плашиш, важното е че е на 104 000 ,,реални,, км а бастуна и инвалидната количка на предишния собственик са още в багажника и са включени в цената :hilezh:

  14. Говориме за супер мега топ ъф дъ дупе лайн купе , естествено че трябва да е изпълнено с тръпка и страст като надаваш газ , а не пенсионерски страсти , ЕСП настроено на левундер сетинг, фул тротъл асист, брейк асист, волан асист, чурка асист, памперси асист и сички старчески домове вкарани като ВИП зони в ГПС-а.

    :hilezh:

    И стигаме до:

    - наточена визия (претенции без покритие)

    - лимузина с предно :nixweiss::hilezh: :hilezh:

    - светлинки кат на дунав-мост 2 (дет още го нема)

    - нищо под капака но за сметка на тва с фолцваген отзад :D

  15. -най-вече ако статията е Българска - тогава вече става грозно :hilezh:

    E те тогава е баси драмата - за 15 мин тия могат да изпият колкото целия форум за 2 дена.

    На следващия ден по списанията им чета глупостите ма нема как да е след кат тех ги интересува да вземат пликчето - шапки, фланелки, химикалки и ключодържатели - и да хапнат и пиийнат колкото могат да преработят за 5 дни напред. Още по-лошото е че им дадоха право да пишат статии за българския Ауто билд, те това е трагедия. То немския Ауто билд пишат глупости и нема как да е след кат си е домашното издание на ВАГ ма нашите просто не стават от неграмотност

    Дадеш му нова кола ма он има стара бангия, даде газ и се почва ,,лелеееее как върви,,. Ако му я дадеш за уикенда ще напише в статията квот му кажеш, даже сам може да си я напишеш, нема да я провери.

    Е, колата в понеделник е в бокса щото те не пазят.

×
×
  • Create New...