Jump to content

gorando

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

Персонална информация

  • Пол
    Male

gorando's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги имам едно питане. става въпрос за Audi A6 4f 2.7 tdi. От известно време като работи климатроника в колата от някои места духа топло и то прекалено силно. тази седмица в топлите дни температурата ми беше настроена на 20 градуса, навън беше около 17, в колата със сигурност много повече от 20 а от лявата "духалка" духаше все едно съм го настроил на 30 градуса да топли. централните духалки от менюто set up ги настроих на студено и си духат студено, но лявата продължава да прави този проблем, също така и от централните задни духа много горещ въздух. това не го прави всеки път, но вече е доста често. какъв може да е проблема? на някой случвало ли му се?
  2. Благодаря Emillion следващия път като ходя ще знам къде е
  3. Колеги, да ви кажи какво стана с моя нов акумулатор и утечката. чух се с Мишо и се разбрахме да отида при него днес. лошото е че не съм ходил никога там и се разбрахме, като тръгна че ще ми обесни като наближа Врана. сутринта тръгнах стигнах до Врана и не успях да се свържа с него, защото първо телефона даваше само заето, а после че е изключен. Пообикалях малко из района, не видях нещо, което да прилича на сервиз за ауди и се прибрах. хубавото е, че от деня, в който му се обадих не съм имал повече проблем с акумулатора. преди това всеки ден сутрин ми беше на 60% и не ми работеха халогените и светлините в купето, а от тогава не съм имал този проблем. всичко си работи и си стой на 100%. явно се е оправил от само себе си и все пак ми се искаше да отида при Мишо и да го питам едно-две други неща, но явно ще е друг път
  4. МСМ: Преди малко ходих при Светльо - пътя за Панчарево, срещу хотел Галант. той й прави диагностика и там нищо не показа. Каза, че не трябва нищо да се прекодира като си смених акумулатора. Бях прочел за това прекодиране по-горе и точно заради това го питах. Според теб къде може да отида на друго място ако проблема продължи. ако е нормално сутрин да е на 60% да не се притеснявам?
  5. колеги, моля за помощ. автомобилът ми е А6 4ф 2.7 тди. преди една седмица започна да не се зарежда акумулатора на 100%. сутрин като влизах в колата не светеха лампичката на багажника, лампите в краката и халогените. на индикацията първо показваше 40-50%. след два дни станаха 10%. след което вече спря да се зарежда до 100% и си купих нов акумулатор AC Delco 100 А (Знам, че трябва да е 110 А, но и този не би трябвало да има проблем. Между другото като гледах стария се оказа, че е 70А, явно идиотите от Лизинга са го сменили с оригиналния). След това вече бях спокоен, че повече няма да има проблеми. Но още на първата сутрин, не светеха същите неща и акумулатора беше на 60%, въпреки че като я паркирах колата индикатора си беше на 100%. така е вече от трети ден. всяка сутрин колата е на 60% и трябва да карам по 40-50 мин докато се зареди на 100%. проблем с паленото нямам, но много ме притеснява какъв може да е проблема. пробвах с един приятел да премерим с мултицет дали има утечка, но ми казаха, че с тънките кабели на мултицета не може да се премери. стойностите постоянно се променяха от 3 на 5 ампера. един майстор ми каза, че така не може да се премери. Някой би ли ме посъветвал какво да направя. Благодаря ви!
  6. здравей колега, дали може да ми дадеш координата на човека с дюзите. обявата в мобиле е изтекла. много благодаря
  7. кабела ми го сложиха в сервиза на ауди и незнам какъв код е. със сигурност друг няма. той е от лостчето на автопилота до двигателя. колата ми е с мулти волан. ето ти линк от и-бей за всичко, което ти трябва: http://www.ebay.de/itm/Audi-A6-4F-original-Tempomat-GRA-Nachrustsatz-Lenksaulenverkleidung-S6-RS6-C6-/260918221037?pt=Konsolen_Halter&hash=item3cbff018ed доста по евтино излиза, но аз вече си бях купил отделните елементи. адаптивен круиз контрол въобще не ти трябва и отделно при него има един датчик на предната решетка. преди имах ауди с8 с адаптивен круиз контрол. не работеше една година заради челен удар и неправилни настройки след това. ходих на три различни майстора докато някои успее да го настрои. дадох повече от 1000 лв докато тръгне пак. иначе е невероятно удобен, но всички казват, че много трудно се настройва, когато се прецака. Успех с монтажа!
  8. здравейте Айсмен и баба, дали някои от Вас си е монтирал някое от тези устройства. моля, кажете какво ви е мнението, колко пари излезна?
  9. Преди половин година си монтирах автопилот на Ауди А6 4F/C6. купих си лостчето и кората от една морга за 140 лв. монтираха ми ги за 30 лв, след което майстора не успя да активира автопилота, чрез компютъра. ходих при още двама и никои не успя. включително отидох и в Ауди на бул. "Европа". След това започнах да разглеждам обяви за автопилото в ибей. там има доста добри цени за целия комплект. видях, че към комплекта върви един кабел, който аз не бях купувал и никои нищо не казваше за него. отидох пак в ауди и им казах, че нямам този кабел. те го сложиха, като самия кабел не ми струваше пари, но взеха 160 лв за това, че половин ден се занимаваха с монтажа му. и в крайна сметка автопилота работи перфектно. аз също много пътувам (около 60 хил. км на година) и се бях побъркал без автопилота. освен това на дълъг път (от София до Германия), автопилота ми свали разхода с около 0.7 л на 100 км. така, че не съжалявам за всички направени разходи. Успех с монтажа!
  10. Търся да закупя джанта 16 цола за Ауди А6 4F/C6 Прилагам и снимка! за контакти: 0890288 888 Горан
×
×
  • Create New...