Jump to content

Temporial

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Temporial

  1. 10% отстъпка за колегите от форума
  2. Здравейте, предлагам довършителни работи на територията на София и областта. http://alveda.net/ За контакти: Веселин Василев, тел:088 841 706, email:vasilev@alveda.net Ето и малко снимки от последните обекти:
  3. Занимавам се с довършителни работи в строителството, последните "творби" са тук - www.alveda.net а в свободното време се изживявам като IT специалист в квартала (включително и леки опити в web design)
  4. Temporial

    Проблем с А4 Б5

    значи най-вероятно ще се възстановява, поне засега с цените които изнамирам от нета би ми излязло с около 1000лв по малко само не мога да намеря цена на колянов вал, някой има ли информация
  5. Temporial

    Проблем с А4 Б5

    1.8 ADR 125 коня, без газови интервенции, а за нов двигател - колко би струвал един нов, не ми се рискува със стар двигател, да не се наложи пак да ремонтирам.
  6. Temporial

    Проблем с А4 Б5

    Здравейте, преди 2 дни светна лампата за маслото, понеже и преди е светела и се оказа че е бил датчика, реших че е бил той отново. Обаче за първи път той проработи, и след около 100км колата почна да работи като стара печка, след още няколко изгуби и мощност. шлайфане на вал - 300лв бутала - 200лв шлайфане или 400лв за нови труд - около 300лв останалите дреболии - около 1000лв сега се чудя колко ще ми струва ремонта ( един приятел ми каза да си приготвя около 2000-2100лв), и се чудя дали си струва да го правя или да го продавам (не ми се продава понеже за последната година и половина съм сменил почти всичко - без cd-to). И ориентировъчно колко би ми струвало един нов съединител.
  7. Здравей колега, имаш ли долната лява решетка от предната броня?
  8. Temporial

    Ауди А4 1.8T 20V quattro (В5)

    Здравейте колеги, понеже скоро ще си взимам А4 и искам да е с малко повече мощност съм се спрял на конкретния двигател и започнах да разглеждам обявите в германия и попаднах на следната http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....ARK〈=en и бих искал да ви попитам дали според вас цената е реална и дали колата ще бъде в движение (т.е. дали ще стигне на самоход до България, пък после вече ще си се ремонтира както си му е реда )
×
×
  • Create New...