Jump to content

siko2

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat B5 1.8 ADR

Персонална информация

  • Пол
    Male

siko2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Единият маркуч го затапих другият го оставих да виси отстрани и проблеми със съскането от резервоара нямам вече! Имах проблеми и с първото палене на колата. Палеше и след 10 секунти оборотите падаха много ниско (300 - 400) и след около още 10 - 20 секунди мъки сами да се стабилизират вземат та се оправят. Това явление вече 2 сутрини след интервенцията липсва! Така че за момента, ще се кара така ми се струва... Благодаря и на 2ма Ви! Ако мислите, че ще имам някакви проблеми - драснете 2 реда да ходя я събирам!
  2. Цитиране на предходен пост! OK! Благодаря!
  3. Цитиране на предходен пост! Благодаря за материала колега! Ще затапя и аз маркуча който отива към двигателя а другият, ще го оставя да си виси кат на дедо поп... Има ли вариант да се усещат някакъви миризми от този който е освободен?
  4. Здравейте колеги! Може ли да се почиства тва животно? Имам проблем със вакум в резервоара. Като го чукна въпросният канистър няколко пъти и проблема ми сякаш се оправя... или поне като развия капачката на резервоара го няма въпросното изсъскване.
  5. Колега аз съм живият пример в момента, че това нещо не е така! И мене ме бяха филмирали с тези неща, но няма нищо подобно! Иначе за Ebay и аз бях готов, но човека който ми го монтира ми каза, че няколко месеца преди мен са слагали такъв китаец и е изкарал 1 месец и затова се отказах! Ти от колко време си с него?
  6. Здравейте колеги! Искам да потвърдя думите на колегата stangata, че с обикновеният обтегач всичко е ОК. Благодаря му и за отделеното време по телефона.Колата работи прекрасно за момента ( около 400км съм врътнал) няма тракане, върви добре и гори нормално! Който има проблеми просто да слага обикновеният и да не им пълни гушите на онези от Порше!!
  7. Колега дай малко повече инфо за това клапанче? Кое е то за обратният бензин ли? Аз съм с пасат б5 97г ADR и сутрин не искам да ти казвам каква е драма докато я запаля... На топъл двигател само да подуши ключа и пали, но на студено няма палене.
×
×
  • Create New...