Jump to content

mef

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1164 профилни разглеждания

mef's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трябва ли да демонтирам таблото за да потърся висащ сив куплунг?
  2. Здравейте колеги, Моля да ми отговорите на следния въпрос: Предвидена ли е възможност да прави диагностика чрез кабел на AUDI 100 C4, бензин, механичен инжекцион, произведено 1991 г.? Прилагам снимка на предната част от таблото. Предварително благодаря за отговорите.
  3. Здравейте колеги, Колата е AUDI 100, C4 произведена през далечната 1991 г. Десните мигачи работят нормално, аварийните светлини също. Не функционира предният ляв мигач, а светка само задният ляв. Затова релето на мигачите цъка ускорено при ляв сигнал. Отворих плафона на мигача, крушката и фасонката са изправни, Проводникът маса е изправен и е свързан към маса. Проводникът + 12 V с цвят бяло и черно е прекъснат някъде. Има лош контакт в инсталацията. Намерих куплунга, чрез който са свързани задните мигачи към голямото електическо табло, което се намира над краката на водача. Не мога да намеря каплунга на който са свързани проводниците за предните мигачи към електрическото табло. Може ли някой да помогне?.
  4. Благодаря за отговорите! Дали няма по стари модели от Q7, снабдени днвени светлини (не става дума за светодиодни)? В Норвегия и Швеция съществуват регулации за дневни светлини още от седемдесетте години на миналия век. Възможно ли е през осемдесетте и деветдесетте години, AUDI да са внасяли автомобили в изброените скандинавски държави, без да са ги оборудвали с дневни светлини?
  5. Здравейте колеги, Въпросът ми е към тези, които се интересуват от историята на AUDI. Известно ми е, че моделите A6, Q5 и Q7 са произвеждани с фабрично монтирани светлини за движение през деня. Моля, посочете най-старият известен модел AUDI фабрично снабден с дневни светлини, съответно със скандинавски и американски вариант. Желая Ви приятно лято!
  6. по темата 

    Продавам нови накладки и термостат за Ауди А6 Ц4

    Колега, термостатът става ли за AUDI 100 1991 г.? Какви пари му търсиш?

  7. Уважаеми колеги, поръчах си вече превключвателите за светлини и мигачи. Благодаря на всички, които се отзоваха! Желая ви много здраве и безаварийни пътешествия през Новата година!
  8. Честито Рождество на всички колеги! Търся едно пластмасово трираменно лостче което се намира в превключвателя на светлините на AUDI 100 C4 1991 г. Намира се под бялото лостче на снимката. Моето лостче е със счупуно ухо в долния край (вижда се на снимката) и е изработено от кафява пластмаса. Желателно е предложенията да са от места близо до гр. Пловдив. Ако не мога да намеря такова лостче, ще търся целия превключвател. Моля, изпращайте предложения на ЛС.
  9. Купувам лява (шофьорска седалка), рид ампула от резширителен съд за охлаждаща течност, предни калници (червени), брояч от километраж, капачка за фар или цял десен фар, капачка на резервоарчето за стъклоумивателя, всички изброени части са за A6 C4 1991 г., желателно в гр. Пловдив или гр. София. Моля, за разумни цени! Предложения на ЛС или тел. 0899254033
  10. mef

    C4 гасне в движение

    Здравейте колеги, Благодаря за бързата реакция! Правилно ме насочихте към алтернатора. Беше прекъснат един тънък проводник със синя изолация. Възстанових го и сега зарежда нормално.
  11. mef

    C4 гасне в движение

    Здравейте колеги, Калам Audi 100 A6/C4, бензин, 2000 кубика от 1991 г. Двигателят пали нормално, лампата за зареждане на акумулатора изгасва. След това, в движение се забелязва леко прекъсване работата на двигателя, после изгасва осветлението на таблого, фаровете и съответно двигателят изгасва. След това акумулаторът е изтощен и не може да запали повторно. След нов заряд на акумулатора двигателят пали нормално и всичко се повтаря отново. Замених акумулатора, контактния ключ, но проблема остана. Моля, предложете начин за диагностика!
  12. Благодаря ви колеги, проблемът е решен.
  13. Благодаря ви колеги, проблемът е решен.
×
×
  • Create New...