Jump to content

ZdravkovBG

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

947 профилни разглеждания

ZdravkovBG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! интересува ме пасва ли задната броня от седан на комби. Открих тема конкретно за Б4-ката че ставали но за А6/100 не намерих такава дискусия.
  2. Здравей колега, от тези неща вероятно само този датчик имам защото не помня да съм го разбутвал,
  3. по темата 

    Продавам нови накладки и термостат за Ауди А6 Ц4

    Колега, термостатът става ли за AUDI 100 1991 г.? Какви пари му търсиш?

  4. Здравейте! разпродавам личната си кола на части, до последно съм я карал и всичко и е наред с малки изключения. Колата е ауди а6 ц4 2.0 16в 140к.с. АЦЕ. Към този момент почти всички части са налични. Двигателя също го разпродавам на части. Колата се намира в Разград но мога да доставя части до Варна и Шумен, за всички други градове пращам по еконт с опция за преглед. Прилагам актуални снимки на колата. Ако някой има интерес към нещо може да ми пише съобщение в темата или на лични, или да се свърже с мен на телефон: 0878247128. Цените са по споразумение.
  5. Може и да си прав колега! Все пак колата е стара а тия маркучи не са вечни. Изпарителя е Ловато и е на 100% сервизиран, като купих колата я носих на човек който се занимава с газови уредби да провери дали всичко е наред. П.С. Явно напразно се тревожа. Просто маркучите трябва да се сменят с нови. До колкото разбрах старите аудита и фолксвагени държат малко по-високо налягане в охладителната система.
  6. Те че са стари стари са, аз половината вече ги смених. Особено по тоя последния що псуване беше ама и него смених. Налягане защо прави не знам. Като работи налягането е като на всяка кола. Като я угася и маркучите стават твърди и като изстине двигателя след определено време омекват.
  7. Няма как да е гарнитура защото от както съм взел колата си е така. ( близо година) а и другото е че когато двигателя работи налягането си е нормално. Явно тия китайските капачки правят проблем. Някой знае ли колко може да струва една оригинална капачка?
  8. Здравейте колеги! прави ми впечатление, че при загрял мотор когато угася колата започва да прави стабилно налягане в маркучите. Вече спука един път големия (този от радиатора към двигателя) вчера както си седи спука и един малак който се намира до щеката за маслото, и изтече половината антифриз. Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем с този мотор и на какво може да се дължи това? инъче съм сменил вече няколко капачки на разширителния съд.
  9. Здравейте търся маркуч за радиатор за Ауди А6/С4 АСЕ 2.0 16в 140 к.с. Става дума за големия маркуч с разклонението към масления филтър.
  10. Мене не ме бърка, че ще доливам антифриз от време на време.. притесняваше ме само да не е радиаторче.
  11. Мерси! ще ми е от полза. А инъче днес видях от къде ми сълзи антифриз, скобата на единия маркуч беше превъртяла и от нея се стичало по бронята, за това не съм видял преди, и имаше още едно място от където е сълзяло, пак от скоба. Отворих отсега където е парното, почистих дренажните отвори, този който е от шофьорската страна беше затлачен и се чудя възможно ли е от там да е влязла вода в купето например от кутията на бушоните въпреки, че ме съмнява... след като почистих, измих колата като обилно полях местата които подозирам че ме наводняват, но не забелязах да е протекла този път... ще видим какво ще стане в бъдеще. Пак ви благодаря за съветите, явно това е един от малкото форуми в който като зададеш въпрос хората се опитват да помогнат, а не ти обясняват какъв тъпак си че си попитал. Евала!! Цитиране на предходно мнение!
  12. Няма проблем, стига да открия проблемите, ще опиша от къде, как и защо А инъче основен проблем ми е газовото... по принцип колата върви добре и на бензин и на газ, но понякога почва да губи обороти на празен ход и гасне, тия дни ще я нося на газаджия да видим какво ще стане. Инъче знам, че мотора не му носи, но моя си е грешката че като съм я купувал не съм бил информиран, модела много ми харесва, но май щеше да е по-добре да бях взел дизел.
×
×
  • Create New...