Jump to content

later

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от later

  1. Здравей Райно, помъчих се да открия в темата но на толкова много страници може и да съм пропуснал. цена на виско съединител за Ауди А4 В5 - 1,6 - 1997г. Благодаря ти.
  2. Колега, джантите и предната броня продадени ли са ?
  3. Колега, предна броня и джанти - в какво състояние са и цена.
  4. Благодаря ти за информацията. Ще ги прегледам внимателно всичките. Успех.
  5. Какво е развитието на проблема - успя ли да я оправиш и какво и беше? Имам същият проблем но се появява само на извънградско. В града си подържа 900 оборота.
  6. За да не възникнат излишни спорове съм длъжен да уточня случая. Така - колата(А-4) дълго време, около три години, беше карана само през лятото и то по 1000км. най-много. Имах служебна кола и т.н..... Сега вече я карам ежедневно по 140 км. Преди два месеца видях че излезеше ли на извънградско и температурата веднага падаше. Съответно термостата си седеше отворен. Разбира се закарах колата на сервиз и сменихме термостата с оригинален на Ауди. До тук добре но почна да вдига 110 градуса без да иска да отвори вторият кръг. Направих ме бай пас на радианорчето и втори месец колата си държи точно 90 градуса. При надуване на радиаторчето с вода по едната тръба от другата пръска съвсем леко(все едно имате спукан маркуч). Значи извода е че радиаторчето е запушено и през него непреминава достатъчен дебит антифриз за да циркулира системата нормално. Вчера говорих с майстор от Ямбол - голям пич излезе, не му знам името а телефона му изкочи тука от форума. Обясни ми че в такива случаи първо се пробвало дали не е възможно да се отпуши радиаторчето и само ако това е невъзможно се минава на скъпи и рисковани ремонти. Обясни ми човека по телефона стъпка по стъпка какво да направя. Ей така от добро сърце явно защото за първипът ме чува. Лошото е че по колите съм пълен лаик. Хич ме няма. Не е като да направиш радиоуправляем самолет например. Още по лошото е че в Бургас не мога да намеря такъв майстор ................. Че така.......... Със здраве.
  7. Веско благодаря за отзивчивоста ти. Да, за А 4 е, забравих да го напиша. Няма как да не го оправя до зимата защото няма топло в колата. Продължавам да търся.
  8. Търся майстор в Бургас който да ми смени малкото радиаторче на парното. Ако някой може да ми помогне с име или адрес да казва - ще му бъда много благодарен. В интерес на истината намерих едно място но ми поискаха 180лв. за труд. Вижда ми се прекалено много и затова търся другаде.
  9. Здравей колега, интерисувам се за А4 - 97г. радиаторче за парното. Какво може да се намери и цена.
  10. Онзи ден и аз си сложих. По - точно Гошо ми ги смени, аз гледах. Не съм и предполагал как може да се промени визията. Страшно готино стана. Сложих от стари модел(по-ниските). Няколко души я видяха - един не каза нещо лошо. А самият Гошо се оказа абсолютно точен и коректен пич. А едно наздраве на патерици за Именният ден.
×
×
  • Create New...