Jump to content

chendov

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

chendov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, понеже ти писах на лично за масло и маслен филтър за А4, но не ми връщаш, пиша и тук, в случай че има някой бъг и не си получил съобщенията ми.
  2. Здравейте, колеги! Имам проблем с турбото на А3, 1.9ТДИ, 90 к.с, 1997 г, AGR-мотор. При натоварване над 3500 оборота турбото изключва и вкарва колата в авариен режим. Гася двигателя, паля отново и проблемът изчезва, докато на я набримча пак с над 3500 оборота и пак забива турбото. ВАГ показва - твърде високо налягане. Някой да даде съвет къде да търся проблема?
  3. Много благодаря, колеги! Обаче болтът горе, резбата където влиза в подлакътника е М6, а долу, където влиза в стойката трябва да е минимум М12 (даже М14), за да го държи скобата + с шестограм на главата (явно). Това може ли да се намери по железариите или по-голям болт от железарията и на стругар?
  4. Здравейте, колеги! Сдобих се с оригинален подлакътник за А3, обаче му липсва болтът, който закрепва самия подлакътник към основата. Това се оказа сериозен проблем, никъде по моргите го няма (а и да го има, не им се търси), с каквото и да се опитвах да го заменя-не става, клати се. Много моля, някой ако има идеи, предложения или може да ми продаде такъв болт да пише. Прилагам и снимка. aRMLEHNE_0020_A3_0020_8lklein_bez_bolt.pdf
  5. О.К. Стига да е оригинален и здрав бих го купил.
  6. Купувам подлакътник с конзола за Ауди А3, 1997 г/1,9 TDI. 0888347105.
×
×
  • Create New...