Jump to content

bai_ivan

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bai_ivan

  • Рожден ден 20.07.1976

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8tquatro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

Последни посетители

695 профилни разглеждания

bai_ivan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bai_ivan

    Проблем с abs помощ

    модула го проверяваха и казаха,че е ок
  2. Здравейте накратко проблема е следния:Автомобила е audi a6 c5 2.8 quattro 1998 г. седан.На дисплея се показваше мигащ червен кръг с удивителна и светеше абс след диагностика показа проблем с датчик задно дясно колело карах няколко месеца така и реших да го оправя,но попаднах на башмайстор .Каза ми,че има проблем с трите от датчиците намерил такива за по 70-80лв броя понеже не бях се интересувал а и карам на доверие му дадох зелена светлина да ги оправи.Човека взел чука избил датчиците кабел по кабел и установил,че не може да намери такива датчици. В друг сервиз ми провериха модула ..бил ок и досега към 600 ЛВ разход от сервиз в сервиз и не мога да реша проблема.Оригиналните датчици са с номер 4b0 927 807 b,но не мога да намеря такива никъде.Търся датчици или ,ако може да ме насочите към човек,който наистина разбира нещата...Благодаря
  3. колега подлакътника с конзолата ме интересуват..цена?
  4. мерси колеги ще я карам така за момента след едногодишно каране на алфа 156(няма такава кошница) няма нищо което да ме дразни в аудито)
  5. благодаря за отговорите ще се разтърся да видя дали го е решил някой проблема и по какъв начин,че я купих вече.
  6. здравейте колеги предстой ми закупуване на автомобил от заглавието 98г.колата изглежда ок ,но има шум на първа скорост на останалите предавки е ок шума го има само на първа..продавача казва ,че е лагер на скоростна кутия аз съм доста зле о техническите въпроси възможно ли е да е това и трябва ли да ме притеснява? пропуснах колата е с ръчна кутия..
×
×
  • Create New...