Jump to content

punkarch

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от punkarch

  1. Ми искам някой да ми ги погледне като хората и да ми обясни като човек кво трябва да им се прави. Примерно дискове трябва ли да сменям. Спирачната течност не е сменяна от 5 години трябва ли да мисля и за нея. Тая лампа дето свети някой може ли да я спре. Общо взето за спирачките май е това. Иначе съм в Лозенец, ама няма никакво значение къде ще си закарам колата стига да знам, че ще ми свършат хубава работа. Мерси за отзивчивостта.
  2. Благодаря ви за съветите. Някой може ли да каже читав сервиз за спирачки, на който да имам доверие. Цяла седмица обикалям от тоя на оня и само простотии ми говорят и вършат. Особено след коментара на Shubert се замислих, че идея си нямам къде да си закарам колата. Струва ми се сложна работа за тея дето ми сменяха накладките .
  3. Здравейте, имам точно проблема, който dimibike описа. Сложих чисто нови накладки и оттогава жълтата лампа за износени такива не спира да ми се вре в лицето. Някой има ли идея защо така и как да се оправи? Още нещо, забелязах, че предните накладки хващат само половината диск. Нормално ли е и ще се оправи ли като се поизтъркат?
×
×
  • Create New...