Jump to content

nXus

Members
  • Мнения

    245
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nXus

  1. Здраво колега, амортисьорите на багажника седят ли? Ако "Да", в какво състояние са и цена ако може... Благодарско!
  2. Здравей колега, амортисьорите на багажника седят ли? Ако "Да", в какво състояние са и цена ако може... Благодаря!
  3. Сори колега, с една перка е моя.
  4. Здравей колега, вратите седят, но ги продавам обурудвани. Иначе са с ел. пакет и отпред и отзад. Цвета на корите е черен. Много са запазени, особено тия отзад. Ако имаш желание пиши ЛС да се разберем допълнително. Поздрави.
  5. Не, колега. Цялата генерация е продадена.
  6. Здрасти колега, при мен първо таблото замина, а перата за фаровете не са същите. Съжалявам
  7. Тази година и аз реших да се възползвам от услугите на колегата daks и направих каско на новата придобивка. Какво друго мога да кажа освен Благодарности и Респект!!! Много разбран, много точен и винаги готов да помогне. Дойде в уречения час (даже аз закъснях малко, сори за което ), попълни всичко за отрицателно време, даже беше готов да дойде с мен за да ми покаже къде да маркират и снимат колата. Другият месец ми изтича и застраховката ... ще трябва да се видим пак колега След 21 страници благодарности ... мисля, че няма какво друго да добавя. БЛАГОДАРЯ още веднъж колега. Жив и здрав.
  8. Двигател + Ск.кутия - 370 лв. Салон - 120 лв. Обурудвани врати - 55 лв./бр. Заден мост - 130 лв. Предни спирачни апарати - 55 лв./бр. Предни макферсони - 55 лв./бр. Предни дискове - 25 лв./бр. Щитове - 10 лв./бр. Капак багажник - 55 лв. ... следва продължение
  9. nXus

    AUDI NEWS

    S6, S7 и S8 с нов двигател и много коне V8, две турбини, 4,0 литра работен обем и Power, Unlimited power Започнаха атаките (чакахме ги отдавна). Всяка компания започна да пуска по малко информация за своите звезди на изложението във Франкфурт. Какво става, когато Audi пусне нов S модел? Поръчките започват да валят. А какво става, когато се появят три (не, четири) S-ки наведнъж? Паника. Към цялата новина.
  10. nXus

    AUDI NEWS

    Според последната информация около гиганта Audi компанията се готви да изненада верните си фенове с хибриден модел автомобил през 2014 г. Производителят подготвя Audi A4, което ще бъде изградено около иновативната платформа MLB Evo. Това ще даде на колата няколко предимства. Първото от тях е, че автомобилът ще бъде със 150 кг по-лек от своя предшественик... Към цялата новина.
  11. Взимаш един мултицет, зареждаш се с много енергия, търпение и нерви и почваш бушон по бушон да проверяваш от къде е оттечката. След като провериш и намериш, от кой бушон е... гледаш (във форума има схеми на ел. таблото) за какво е бушона и проследяваш докато намериш оттечката. Успех ...и пиши за резултата.
  12. Понеже не е куатро и аз мисля, че е мултитроник, нищо че има S режим, но както каза колегата martinich - "Най добрия тест е като се покара колата и няма придръпвания при смяна на предавките, значи е мултитроник."
  13. Ето една много полезна тема... http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=21731
  14. Малко инфо от VW форума: "Мултитроникът е безстепенна амтоматична кутия или още вариаторна - дано не бъркам, а тип троникът е автоматична скоростна кутия с възможност да превключваш скоростите с цел по-спортно шофиране! И само да добавя,че повечето Аудита с мултитроник имат проблем с него,а цената му е солена cool.gif Ако си решил да взимаш Ауди с такава кутия е хубаво да си осведомен Трябва да е куатро за да е типтроник, мултитроник се монтира само на коли с предно предаване Шифтгейта на типтроника има един режим в повече. При мултитроника липсва режима S." Мисля, че това отговаря на въпроса ти
  15. Хидравличното масло проверяваш ли го колега?
  16. А тая А3-ка просто ... ноу комент дет се вика... Днес отивам да гледам една друга А3, да се надяваме, че тази ще е сполучлива вече
  17. Oтстъпка при закупуване на повече от един артикул!!!
  18. nXus

    неработеш километраж

    Моят работи, колега... мога да ти го продам ако искаш ...
  19. Обръщам търсенето на А4 ...
×
×
  • Create New...