Jump to content

daks

Търговец
  • Мнения

    12064
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно daks

  • Рожден ден 16.01.1977

Друго

  • Kaра
    А4 3.0i Кабрио

Контакти

  • MSN
    toni.kardanov@gmail.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    toni_ins@abv.bg

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    СОФИЯ

Последни посетители

26537 профилни разглеждания

daks's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега! Извинявам се за забавения отговор, но чак сега виждам запитването! За друг път, по-добре на изписаните в подписа ми телефони! предполагам, че работата е свършена вече, но все пак, ще опитам да отговоря. За да бъда максимално полезен обаче, хубаво е да споделиш данни от полицата ти или направо да ми напишеш,тук или на лично, номера на автомобила си, за да ги дръпна и да преценя какво е най-добре в твоя случай. Засега мога само да споделя, че сервизите “ А плюс”, “Маями” и “Лазурит” са доста препоръчителни. Трябва да уточниш също и определяща ли е частта от София, където ще е сервиза или ти е все едно! Най-добре да се чуем и обсъдим нещата! Успех!
  2. Споделям някои промени: таксата за заснемане на автомобили вече е не 24 лв., а 20 лв. и се събира към полицата. На колегите, които снимат, не се заплаща нищо. Решение на управата! При подновяване на каско, получавате безплатна пътна помощ не само при инцидент, свързан с каското, а и при всякаква авария по автомобила Ви. При сключване и на Гражданска отговорност, получавате до 20% отстъпка в каското (за под 11 год.автомобили) и -10% за над 11 г. Получавате и денонощен асистънс, след обаждане на кол центъра ни - 080015333 От догодина, при подновяване на каско полица, няма да се изисква заснемане на автомобила Ви! :)
  3. Утре си купувам Toyo S954, благодаря на всички за участието в темата! Пестенето беше, за да заделя за първоначална вноска за апартамент на детето ми. Мисля, че е оправдано...
  4. Здравейте! Имам някакъв лек уж проблем с дюзи на студено. Притриса леко при студен старт. На топло всички дюзи са в норма, на студено, корекцията на 6-ти цилиндър отиваше на над +2. Смених дюзата с нова, оправи се за една седмица и почна пак, но този път на 1-ви цилиндър. 3-ти и 5-ти също са плюсови стойностите, но примерно +0.3 до +0.5-6-7. Дадоха ми идея да пробвам с почистваща добавка преди да бързам да сменям, но се чудя каква. Говорят ми за Бардал, Протек, Хадо и някаква руска Римет. Никога не съм ползвал такива неща и се чудя дали въобще да слагам и коя да е. Ще съм благодарен за впечатления от опит. :)
  5. Здравейте, колеги! Да обновим с пресни наблюдения една стара тема! Смятате ли, че има усезаема разлика за автомобилите ни, ако ползваме оригинални въздушни филтри, както и тези на климатиците? На вид алтернативите изглеждат същите, но съм чувал, че хартията е доста различна като пропускливост и филтрация. Какви са вашите наблюдения? А и активният въглен в тези на климатиците дали наистина работи или е само рекламен трик? Нека поразсъждаваме!
  6. Да, Кастролът в България, а и по света е с най-много ментета. Това да попаднеш на оригинален е равносилно на шанса да тупнеш милионче от Национална лотария примерно. Аз лично открай време залагам на оригинално VAG масло. Препоръчвам колегите Raino и The saint 11. Там нещата са многократно изпитани и истински. Всичко останало си е риск, според мен. Успех!
  7. Мисля да подмина поредния ти злескалъпен опит за заяждане. Помисли за консултация със специалист! От край време изглежда, че нещо около жлъчката ти не е добре. А и мисля, че достатъчно ясно обясних защо се стремя този път към нещо по-бюджетно. Не си тъп, разбрал си го, ама не те устройва. Успех!
  8. Здравейте! Избирам зимни гуми в размер 275/45/20. Колебая се между Gislaved Eurofrost 6, Toyo S954 и Fulda Cristal Control. Цените са съответно 250, 316 и 364 лв.на гума. Ще ми се да е нещо бюджетно, защото имам сега други приоритети свързани с имоти, но и да не е някое незнайно китайче. Някой с наблюдения или аргументирано мнение? Карам главно в града, рядко извън и почти никакъв офроуд зимата, поради липса на време. Благодаря предварително! :)
  9. Благодаря отново за добрите отзиви! Дано бъдат такива и занапред, за което разбира се ще се старая. Благодаря на всички Вас за гласуваното доверие! 👍
  10. Колеги, бих искал да ви уведомя, че от понеделник централата на ЗК Лев Инс АД се мести от бул. Черни връх 51Д (Хладилника) на бул.Симеоновско шосе, срещу бившата автокъща А2 и встрани от Кауфланд. Вярвам, че промяната ще е за добро. Приятен уикенд на всички! 🍻
  11. Колеги, в случай, че съм пропуснал да спомена, добавих нова услуга. Предлагам заместващ автомобил на Клиенти по каско, за времето, в което колите им са в сервиз за отстраняване на щети. Абсолютно безплатно! При нужда, пишете тук или се обаждайте, но поне няколко дни по-рано, за да има планиране! Успешен ден и приятно лято!
  12. Така е, Васко, продадох я и то преди 5 години, но на този, който я купи от мен му се роди дете и взе Аутбек, а моята ми я остави да я продавам. Сега е на 174000 км., напълно реални и доказуеми, но й се търсят към 18К, защото всички тук знаят как я конфигурирах на времето и няма общо с джамбазките оферти и като състояние и оборудване.
  13. Здравейте, колеги! Избирам летни гуми за Туарега и се колебая между Kumho Crugen HP91 и Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 SUV. Давам си сметка, че като имидж двете марки са несравними, но се чудя разликата от 700 лв.за комплекта дали е оправдана. Вие какво мислите? Моля за аргументирани отговори, за да добия реална представа! Става дума за размер 275/45/20. Благодаря предварително!
  14. Към нещата, които колегата горе е изброил, бих добавил и кутията да се прегледа щателно, ако е автомат, както и маслото в двигателя, за следи от нетипични субстанции. този мотор има навика чат-пат да пука глава и тогава пак се вадят едни средства, които ако не са предвидени, лошо. Изобщо сериозен и детайлен преглед в сервиз се иска, защото иначе може наистина да се вкарат едни немалко хиляди пари в такава кола. Не го казвам, за да отчаям някой, а само да увелича бдителността! Успех с търсенето, а с каквото може, ще помагаме!
  15. Мисля, че мултитрониците на Б8 са значително подобрени, спрямо предишните. Имал съм и от опит го казвам. Бившето ми вече Б8 е на 171000 км.и все още няма никакви драми с кутията. Моторът е 2.0 тди и нищо не се е обадило още. Колата вече е на 10 години и само дребни ремонтчета е виждала. Мога смело да препоръчам тази комбинация от мотор и кутия. А да не говорим, че Мултито е най-мазната и приятна за ползване кутия. Дори и да се бъгне в един момент, ремонтът е по-евтин от на S-троника и е маалко по-скъп от смяната на демпферен съединител при ръчна кутия. Не целя да споря с никой, само давам още една гледна точка като доволен ползвател. Успех в избора!
×
×
  • Create New...