Jump to content

r2d2

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от r2d2

  1. Трябва ми компресор за климатик за AVF. DENSO 6seu14C e модела на компресора.
  2. Какъв е компресора за климатика. Трябва ми DENSO 6seu14C?
  3. А за какви пари става въпрос за температурния датчик, нали и двата са в един корпус?
  4. Като вързах ВагКома когато уреда сочи 70 и компа сочи 70 но го оставих на място известно време и температурата започна да се покачва и уреда показа 90 но компа показваше 80. Че съм за термостат е ясно защото само да тръгна и температурата спада до 70.Ама защо когато когато уреда сочи 90 компа сочи 80. А колко ли е реалната?
  5. Ще видя Ваг-кома какво ще каже и ако температурата при компа и уреда съвпада тогава сменям термостат.
  6. Нормално ли е да ми държи постоянно температура от 70 градуса. Не трябва ли да е около 90градуса или термостата е за смяна. Доближава се до 90градуса само ако я тормозя дълго време с много газ на баир но никога не е подминавала 90градуса. Не би ли трябвало ако това не е нормална температура да се отрази и на разхода на гориво?
  7. А при ауди Б6 по същия начин ли става адаптирането, щото пробвах и не става.
  8. Как най- бързо и безболезнено да сваля кората защото нещо езичето което заключва вратата не се връща след като дръпна дръжката за отваряне. Може би пружинката на езичето се е счупила. Много дразнещо защото като тръгнеш да затваряш и тя се удрая здраво и отскача. Видях двете болчета при дръжката на вратата ама покрай лостчето за отваряне не знам как е и дали всичко останало е на щипки. Пък и отгоре как се сваля (най-горната част където е диодчето за заключване). Абе някой ако е свалял да сподели.
  9. Възможно ли е това нещо(по-долу) да ми прави проблем тъй като когато работи наляганията на компресора са добри но когато ми направи проблема все едно ч компресора не прови налягане. Пробвах да подавам директно "+" към този клапан (също не всеки път започва да прави налягане), чува се леко че цъка но може би не работи добре всеки път. Според мен ако е заминал самия компресор би трябвало да прави по-малко налягане и то винаги а да не зависи от фазите на луната.
  10. Вчера видях някакъв флакон на "НИГРИН" за миризмата в кауфланд който се разпечатва и се слага в колата като се пусне да духа на рециркулация за 10мин. И се чудя дали да го пробвам. Цена 20лв.
  11. Определено имам проблем . Манипулациите които ги изброих ги праля при вътречна темп. Lo. в купето яко жега а навън на 25градуга. Този проблем е от както взех колата (1год.). Често ми се случва като пътувам по-дълго си натроя градусите на 22 и след известно време като ми стане топло забелязвам че след като е достигнал съответните градуси е изключил и после не е вкючил отново. Гьол нямам. но проблема с миризмата не ме притеснява толко защото знам какво е и ще му намеря начин. само дано не е свързано с много разглабяне.(преди това ще пробвам със спрей естествено.
  12. Имам проблем с климатроника. Когато го включа не винаги започва да духа студено въпреки че всеки път се усеща товара който упражнява компресора в/у двигателя. Мерих с пробно лампа и всеки път когато го включа подав "+" на ъединителя. Забелязал съм че когато ни направи проблем и ел. перката не се включва и тъбата към "радиаторчето" вътре в купето не стават студени. Колата беше претърпяла лек инцидент когато я взех и затова е заварявана една тръба до предна дясна гума. Аз лично започвам да се съмнявам в компресора или в неговия съединител. Карах колата на "специалист" по климатици но тогава си работеше нормално и той нищо не можа да види освем че наляганията в системата са ОК. Веднъж включи ли се както трябва тогава работи ОК докато не го изключа или докато не го изключи електрониката и не се знае дали ще се включи пак. Тоз климатроник ме побърква. Някакви идеи? Ваг Ком не дава никакви грешки. Също така имам и друг проблем, той е лоша миризма при пускане на вентилацията. Всички консумативи са сменени. Чух че се продават някакви спейове които се поставят вътре и се пуска на рациркулация които почиствали от бактерии и премахвали миризмата. Ако някой има опит да сподели.
  13. Дай малко инфо. Напиши модел, година. Препиши данните от табелката му.
×
×
  • Create New...