Jump to content

Audi_Fan_3

Members
  • Мнения

    194
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • AIM
    kaloqncho8854
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Ловеч/София

Audi_Fan_3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е казано, че това ще е колата. ДО тук благодаря на Марто за добрите предложения и отговори, както и на Шпека ( не мога да повярвам, че го казвам за шпека това) . Хора аз просто показах една кола, която и вие да погледнете, защото имате "други очи" за тея коли нищо повече. Не сме казали, че ще я вземем. Цената до тук е 7600 като мисля, че жамбаза може да падне още 200 лв, което според мен е добра цена, може и да греша. Човека е абсолютно непретенциозен. Харесва си много А-4ката фейс, не иска дизел и не иска турбо бензин, каквато и да е кола, кажете ми кво с пищова ли да го гърмя ? Оптимисте не смятам, че колата е база на базата. Има си 6 еърбега, климатрониче, 4 ел стъкла, ел. огледала, авто-чек, и ЕСП. 4 гуми с дот 2509, което са си едни 600-700 кинта за гуми спестени. Райно, благодаря за предложението, но човека не иска Турбо-бензин.
  2. Пи 2-ро 3-то 4-то запалване колата пали от четвърт, само първия път имаше леката драма. Ще я караме повечко по Цариградско в понеделник, или вторник. Мерси шпек за съвета.
  3. 600 лв свалихме.Гледах я вече, Методи. Имаше полезни съвети. А човека е спокоен шофьор, иска новичка и проста кола, която евентуално няма да му дава много поводи за ядове. И аз искам да го нахендря в 1.8 ТК, даже гледахме една, която беше сравнително в добро състояние, ама той Направи ми добро впечатление, че джамбаза не се "вреше" да ми демонстрира каквото и да било, даде ключа и каза гледайте, тествайте няма проблем. Въобще не е бил при нас до като гледахме колата, може и трик да е, ама всички други беха ебахти наглите птичи въшки. Единственото лошо впечатление ми направи при първия старт - колата запали една идея по-късно от нормалното и първоначално за около 10 сек оборотите стояха на 1100 и след това бързичко си застанаха на нормалната стойност, и то стабилно. При следващи запалвания нямаше подобни неща. Не знам това, дали е проблем, или прекалено се втелясвам Също колата е с три ключа, което малко или много си е положителна черта.
  4. http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11276812245956168 Днес гледахте въпросната кола с приятел - колата на първо четене изглежда доста добре - прилично запазена. Всичко по колата работеше перфектно - климатроник, ел. джуджавки, ЕСП-то. Окачване е бетон, двигателя работеше изключително тихо и равномерно. Климатика изтуди значително бързо. Няма ( или поне ние не видяхме) след от някакви удари. Съединителя си отделяше перфектно. Бе въобще на първо четене колата доста добра изглежда, ама все пак........... Цената как ви се струва, нормална ли е, не ли малко висока, или не знам и аз ? Дайде да обсъдим.
  5. Audi_Fan_3

    Проблем с колата

    Айде да преминем на л.с.
  6. Audi_Fan_3

    Проблем с колата

    Ти ли се обади ве, подутко ? Ти ли се обади, където вместо кормилни накрайници слагаш свински опашки ? Ти ли, където сутрин се биеш през гъза, за да не сереш ? Ти ли ве мега-маста-батка стисляк от класа най-велика ? Ти ли бе рециклирана накладке ? Да фащаш да се ориваш и да надушваш само миризмата на обор в близост до теб, че направо не знам п.П. Сори, Анди
  7. Както се разберем.
  8. Горе долу са равни да, Б4-ка куатро седан с АЦЕ и НГ е 1370 кг, а Ц4-ка седан без куатро и тя там някъде се въртеше
  9. И още по-съмнително е HOW SMALL IS THE NOISE AT THE ENGINE ?
  10. Audi_Fan_3

    Проблем с колата

    А даде ли си сметка, че за 500-600-те км това евтиното може такова говно да ти изсере в/у колата, че нема на къде. Пишеш тука - "И даде фира, двигатели бол, ще го сменя" Ама съм убеден, че не си много съгласен с това твое изказване, нали ? Има и некви прилични филтри там за 15-20 лв.
  11. Audi_Fan_3

    Проблем с колата

    Добре сега. Кажи моля те, ама ми дай смислено обяснение, защо по дяволите купи тоя филтър ? Мислиш ли, че направи яката икономия ? Спести ли от нещо ? Само едно смислено обяснение дай на това твое изсиране в/у колата ?
  12. Не ти и трябва да виждаш. Тъкмо спомена, че си станАл друг човек и това ще те върне към старото ти "АЗ"
×
×
  • Create New...