telsho

Members
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

About telsho

 • Rank
  User
 • Birthday 06/02/1979

Друго

 • Kaра
  a-6 2,7 biturbo

Персонална информация

 • Location
  лондон

Recent Profile Visitors

2,091 profile views
 1. Колега дай номер за връзка
 2. смени батериите на ключа,почни от там и дай инфо какво се случва.късмет!
 3. колата не разпознава ключовете и го прави когато си поиска.какъв и е проблема според вас?
 4. ще подкрепя колегата #TiL, аз му купих колата.Определено я е направил точно както си трябва!Ако искате и снимки от диното ще постна! Като кола на 16г все по нещо се обажда,но това не плаши душите наши.Оня ден олекнах 500 кинта само за предните амортисьори.Сега съм се подготвил и задните да сменя ??
 5. Здравейте! Моля ви,дайте мнение и препоръки относно с6 5,2!Слаби места и недостатъци ме интересуват.Благодаря предварително!!!
 6. снимка на втората ми хубавица,благодарение на колегата TIL. И автоматика...
 7. telsho

  2.7 biturbo

  как да процедирам в този случай?
 8. разбирам,много разбирачи има!благодаря,ще си търся проблема сам! за изтриване!
 9. странен проблем,който се проявява при влажно време.запалих колата вчера,заработи неравномерно,оборотомера ходеше в интервала 500-2500 оборота,светна ESP и чека.когато потеглих беше ад,придърпвания,хълцания,но като я карам над 1500 оборота се държи малко по-добре и чека с ESP премигват,не светят постоянно.карах я докато загря,маслото беше на около 80 градуса,спрях и я угасих,изчаках 20 -тина секунди,запалих нямаше и помен от проблема.какво да търся за да го отстраня този проблем,който се проявява за трети път в рамките на 6 месеца?благодаря предварително!
 10. telsho

  2.7 biturbo

  от къде го поръча ? поздрави
 11. telsho

  2.7 biturbo

  щом така смяташ-добре професоре!само да спомена че,пари за труд по ремонта на скоростната кутия не са ми взети,частите са взети с такива отстъпки,които и БАБА ТИ не може да си представи.аре поздрави и не прибързвай с приказките,особено когато не си запознат.