Jump to content

Kratos

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kratos

  1. Да колега стария модел е, а аз съм написал кога е първата регистрация!
  2. Здравейте колеги! Продавам : марка: ауди модел: 100 ц3 първа регистрация: 04/01/1994 кубатура: 2.0/2000 конски сили: 115 тип двигател: u-CAT пробег: 124 000 км тип: седан/ лимузина ск.кутия: автоматична/ 3 степенна екстри: серво управление, стерео уредба, газова уредба и д.р цена: по договаряне ! телефон за връзка: 0895/037 087 0879/037087 може и тук във форума или на лс Колата не е лоша купувана е нова и е карана само от дядо ми до преди месец седеше в гаража (вече от 4 год ) и чак сега се прежалихме да я продадем, има всички необходими документи и гражданска отговорност ! Може също така и на части но без газовата уредба защото е чисто нова, сложена е миналата седмица има преглед, паспорт и всички др. необходими документи! Поздрави на всички
  3. Имам ауди 100 ц3 2.0 3 скоростен автоматик . Когато колата е студена неиска да включва 3-та скорост, проверих маслото е ок и като колата загрее почва да включва и трета. Един познат се обади на един майстор които се занимава с ск. кутии и тои каза, че има някакви балансиращи ролки които може да са се разместили и затова не я включва, та мисалта ми е дали има такива ролки или е повредена кутията, и дали може да се сложи 4 скоростна кутия! Благодаря предварително ! Поздрави
  4. колеги и при мен е така (100 5-так автомат) На моменти ми дава над 30 на 100 ) направо се видях в чудо! Даже днес и гръмна, и то доста силно ! При мен като тръгна да спирам, някаде към края на спирането почва да ми тресе и после се нормализира( и на бенз и на газ) Някакви идеи?
  5. Kratos

    Проблем с автоматика

    Мерси колега но проверих всякак и си има, даже долях 0.5 литра още и се дигна на мах, но пак неще да включи. Незнам защо го прави като има масло и не прищраква и не хрупат скоростите, даже ги включва удивително гладко но чак като я покарам около 10 мин тогава почва да включва 3 та. Един майстор ми каза, че има някакви балансиращи ролки или (нещо такова) които можели да се нагласят, та се чудя дали не е от тях? Вкрайна сметка ще се дават много пари и тва е ! Здраве да е !!!
  6. Здравейте колеги, имам проблем с автоматика ауди 100 ц3 5-так, когато запаля колата и потегля ( докато е студена) включва само първа и втора, а трета не, дори и да я надуя до 120 км/ч , казаха ми, че може да няма масло, но аз го проверих и е даже над половината, а като позагрее колата я включва перфектно още откъм 50 км/ч. Може ли някой да ми каже какъв е проблема, защото в понеделник ще ходя на майстор да я види и не искам да ми каже '"трябва основен ремонт и да дам 1000 лв за ремонт " Моля ако някой може да помогне, ще съм много благодарен! Поздрави на всички колеги!!!
  7. МЕРСИ КОЛЕГА ще отида да поговоря с хората и да видя какво ще правя, даже дори ми е изключително близо ! Мерси отново И след всичко което написах пак продължаваш с интересното си държание ?
  8. Полседно 10 клапана на цилиндър !! исках да видя дали пак ще се заядете или ще ПОМОГНЕТЕ !!! Но вия както винаги избрахте да се заядете !!!!!!!!!!!! Мерси !!! В тоя форум явно не се ПОМАГА а се ПОДИГРАВА !!!!!!! Значи доказа, че си нямаш друга работа а само си седиш пред компютъра и се заяждаш с хората !!! БРАВО !!! Мисля да предложа да ти изградят монумент в центъра на Търново !!!! БРАВО !!!
  9. извинявам се, предишната ми кола беше 8в и постоянно бъркам! 5 цилиндъра 12 винтила!!! Извинявам се ! Просто исках да попитам дали този прави проблеми както 16 винтиловия ! Грешката е моя ! И моля ви ако ще помагате нещо помагайте ако не закрийте темата и да се спрем с тия глупости, че вече нямам нерви! Ако само ще се подигравате на една проста грешка по добре не пишете!
  10. Добре бе пичове няма да пиша повече !!! ИЗВИНЯВАМ СЕ - нали го казах вече! ако можех сам щях да я изтрия тази тема, незнаех, че така ще реагирате ! Чел съм ги и правилата ! Изтрийте я тази тема моля !!! !!!!! Мерси за голямата помощ която ми оказахте !!!!!
  11. Е извинявам се !!! Мерси за помоща ! А наистина ми е доста спешно защото ще трябва да я сложа до края на месеца после няма да мога изобщо нищо да слагам ! А сега ще изкреща едно ИЗВИНЯВАЙ ТЕ !!!!! И мерси на всички!!!
  12. Колеги имам ауди 100 ц3 2.0 8v автоматик 5 цилиндъра МОЛЯ кажете ми дали може да му се сложи газ, защото говорих с един газаджия и той ми каза, че дори няма да се навие да му сложи газ щото било трошливо????? А пък аз съм чул, че само 2.0 16v бил проблемен МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С СЪВЕТ !!!! А пък тази ламя в тази криза няма как да я карам на бензин НЯМА КИНТИ Поздрави
  13. Мерси колеги ! А сега имам една огромна питанка много важна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Има ли проблеми този механичен инжекцион за газ !!!! Щото говорих с един газаджия и тои ми каза че даже няма да се наеме да я прави! аз съм чул че само 2.0 16V са проблемни моля кажете ми дали ще стане ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!
  14. Мерси колега ! аз вече счупих държача на жилото на скоростомера
  15. Колеги скоростомера на колата спря ( 100 ц3 2.0 автоматик 5 цилиндъра) , когато тръгнах да махам таблото установих, че подпира в волана и неможе да се извади! Ако някой знае как се маха ще съм му много благодарен ако ме светне как става! Поздрави на всички колеги!!!
  16. КОЛЕГИ НАМЕРИХ СИ ! БЛАГОДАРЯ ! МОЛЯ ИЗТРИЙТЕ ТЕМАТА!
  17. Колеги моля закрийте темата !!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО ПОМОГНАХА
  18. Колеги търся акумулатор втора ръка, ако някой има предложения моля пишете или звъннете на 0895037087 Илиян поздрави
  19. Колега ще я снимам на светло да видиш двигателя и ходовата част и боята по купето и ще се увериш че е на реални А километража е така защото тъкмо прехвърля към 125000 , Няма за какво да ви лъжа, аз няма да я продавам за да и правя реклама Пък и кво да се хваля с кола която е по-голяма на години и от мен хах
  20. Колеги ето малко снимки, но са в гаража и не са много хубави Но все пак са нещо!
  21. Да и даже и за дъщерямо и за майкамо! Мерси колега тва е доста полезна информация, те и другите колеги ми казаха,че е щото се е заседяла,но мерси все пак ! А за разхода немога да ти кажа, но мисля,че и при мен ще е голям, защото е автомат, пък и незнам как върви и дали е достатъчно мощен двигателя да го бута тоя кораб! хах Все пак едно е 5 скорости а съвсем друго са 3 !
  22. Ще пусна колеги само да я искарам от гаража, а трябва да и намеря акумулатор щото е бая тежичка и немога да я избутам сам хах ! мерси пак !
×
×
  • Create New...