Jump to content

mas_ter

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mas_ter

  • Рожден ден 13.02.1986

Друго

  • Kaра
    A4 97

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria

mas_ter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Джантите предполагам не са при теб, прати снимка да ги видя ако са.
  2. Прoдавам: Sony Ericson Vivaz U5 – червен. Цена – 190лв. (възможен разумен коментар) - Всичките книжки, слушалки и т.н. в комплекта заедно с кутийката. Оставаща гаранция 7 месеца. Седи си в кутия с протектора му. Ползван е 1 месец от жената. Характеристика на телефона: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-3022.php Актуални снимки: Гр. София. Работя и с Еконт, Бартери, не ми трябват. Skype: g.parvanov Email: mas_ter@abv.bg За GSM – на ЛС.
  3. GO w 485 D е модела на Кандито, принципно може да пере 5 кила и суши 5 кила. Гледахме да е равномерно та хем като сложиш да переш пусле му задаваш и да суши толкова и така. Иначе има опция за 8 кила да пере, но рядко е претоварваме така.
  4. Колега, тествай да сложиш Еверест. После провери какви са ти устройствата вътре и търси така, или имаше едно програмче дето само ти извлича, кои са ти устройствата и ти дърпаше драйвери. После можеш да видиш доста полезен сайт тук, но изисква регистрация: http://www.driverguide.com/
  5. Колеги да се включа и аз подкрепям марката Канди като колегата по нагоре. - Имаме такава пералня със сушилня. Само да кажа нещо навсякъде пишат клас А клас А, ама дръжки. Тествахме 4-5 пъти (за месеца) пускахме сушилнята след пералнята има някаква комбинирана програма и после тока бум 50-60лв отгоре. Не се лъжете от икономичността. Най - добре лятото си ги сушете на просторче - Другото нещо доста доволни сме, вярно мачка дрехите, но за целта жената взе една парна станция или там каквото се казва на филипс, глади силно с пара. Дрехите се оправят за секунди. - Колкото до комбинирани уреди, по бързо се износва, по - малка функционалност има от колкото по отделно уредите. Ако не дай си боже повреди носи и сушилня и пералня на ремонт. Съвет, ако имаш място за двата уреда по добре два.
  6. А този тест не може ли просто да се помирише течноста (антифриза - водата) дали не мирише случайно на бенз от казанчето? Интересното е и че аз купих нова колица наскоро и аз имам проблем с антифриза отиде под минимума... Сега мисля да доливам тези дни да видя дали ще продължи да чезнее.
  7. И аз съм от скоро и съм и от скоро нов собственик А4 / АДР двигател 1.8 20в / Марто съм - СА 1075 КМ /
  8. Колегата добре фактически необслужваеймия, като го пусна през зареждачката от къде ще кипи?
  9. При мен може да е друга дилемата, поради факта че акумолатора беше паднал. После не съм го карал кой знае колко може и да не е зареден докрай. Лошото е че е от сухите и принципно не мога да го зареждам с зареждачката дето имам. Колега успех с релето и като разбереш драсни къде се намира и необходимо ли е мастор, защото може и на мене да ми трбява
  10. Добре като е 13 волта, при запалване примерно преди 5 мин? Или винаги трябва да е около 14?
  11. Аз на А4 Б5 / абд мотор вчера мерих и е 13 при запален двигател. Доколкото знам 13v трябва да е.
  12. Колега аз вчера проверих даже и за грешки добре е и ти да го направиш. Съвет зачисти ги и после провери след една седмица. Радвам се че поне при мене излезна само за запушен евентуално въздушен филтър и нормалния проблем с айрбега... Много е удобна тази екстра с грешките.
  13. Купих колата с този плеяр. Мисля да не го сменям... А иначе на другата ми кола съм със този:
×
×
  • Create New...