Jump to content

Vasil Teofilov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vasil Teofilov

  1. Пробвал съм с помпане на педала - няма ефект, течноста е нормална не е черна. Съединителя които сложихме е Сакс, със стария педала отделяше много високо и задна първа и втора започнаха да включват трудно и ререших че му е дошло времето, задна се оправи съединителя вече отделя доло нормално, но първа и втора в движение пак се включват трудно. Утре решихме с маистора да завариме с телоподаващото да удължим лоста но помпата която натиска, ако не се оправи ше да е от скоростната кутия
  2. Смених съединителя и сега колкото по ниска скорост искам да включа толкова по трудно влючва, нещо се едно задържа лоста а някои път и изръпва, а на място ако е включва всички без проблем. Има ли някакъв начин да се проверят тези помпи коя от тех не е читава?
  3. Колата е 1.8 20v 95г. От как я купих преди 1 година съединителя отделяше много високо, отскоро почна да влиза 1ва и задна по трудно. Вчера спирам включвам на първа и съединителя натиснат докраи и се усешта как колата придърпва се едно отпускам съединителя. Ще я карам в сервиз - въпроса ми е дали е съединителя за смяна или помпата на съединителя?
  4. А това радиаторче не е ли метално, толкова лесно ли се пробива?
  5. Аз също търся инфо как се сваля таблото за да си сменя клапите на климатроника, при b5 които не ги е сменил ще ги смени, как може да сложат такива скапани дунапренчета, иначе е добра колата. Та ако некои даде по подробно как се сваля Весели празници
  6. В момента карам колата с изтеглен фреон, за да духа топло няма значение дали има фреон в систимата - нали.
  7. Взех колата есента и тогава въобще не погледнах дали климатроника духа топло в последствие се оказа, че Не. Промихме радиаторчето и се пооправи - ядваше се, но онзи ден пак се закучи и съвсем леко затопля. Умрях от студ от София до Лом. Майсторите казаха, че са заминали клапите и трябва да се сваля таблото - това е присъдата, и гледам е искарало няква грешка 11,7 /Централна клапа – постоянно блокирала/ на 1 канал климатроника. Дали някои е имал същата грешка и знае ли някои кои канал показва колко градуса е вкарвания в купето въздух.
  8. Верно ли има чадър във вратата А4ката
  9. Преди седмица купих колата, днес след като сам я карал около 10 км (през цялото време не е минавала 90градуса ) отварям капачката на разширителния съд и започва да излиза кипяща вода. На място като работи излизат балончета въздух без да спада нивото на водата, като вдигна оборотите на 3000 нищо щом пусна педала от разширетелния съд излиза като фонтан, доливам пак вода до горе изгасям двигателя и водата потъва казанчето остава празно. Ако е издухало гарнитура как я карах една седмица в София и чак сега се прояви проблема?
×
×
  • Create New...